Wednesday 28 December 2011

Tree Braids

What is treet pyntebånd? Det er en metode som lar deg braid og veve løse biter av hår til vakre fletter. De legger ønsket mengde volum og lengde til ditt hår. Også kjent som usynlige flettene, er tre flettene plassert i ulike deler av håret for å fremheve din generelle utseende. Du kan definitivt spare mye penger ved å unngå hår extensions, som tre pyntebånd hjelper erstatte dem. Men, ikke prosessen ikke billige, og kan koste deg opp til US $ 20 for hvert hårstrå, lære å gjøre tree braids er det beste alternativet. Med ekstra kostnader forbundet med hele salongen turen, får noen av oss motet ved å gjøre dette.
Hvordan gjøre Tree Braids
Pyntebånd er en av de mest populære Håret veving teknikker tatt i bruk av kvinner, slik det er sunt for naturlig hårvekst. Med få riktige rekvisita, du også kan begynne å lage din egen treet flettene frisyrer. Følgende er fremgangsmåten på cornrow tre fletter og materialene du trenger å gjøre det riktig.
Materialer Trengte; Twin Pony Braid hår, gummi band, hestehale innehaveren, Rat hale kam, Silver hår klipp; Trinn 1: Det vil ta litt tid for deg å få taket på å gjøre treet pyntebånd riktig. Åpne de to ponnien flette håret kit og fjerne det fra pakken den kom i. Skjær gummi band som holder alle trådene med hverandre. Make 12-15 små deler av håret ditt, om lag ¼ tommers tynn. Disse avsnittene vil hjelpe deg å lage treet flettene du ønsker.
Trinn 2: Del håret fra sentrum av pannen med hjelp av rotta halen kammen. Du vil begynne fra starten av hårfestet til undersiden av halsen (i nærheten av nakken). Dette vil dele håret i to, og holder det vekk til du når den andre siden.
Trinn 3: Velg den ene siden og ta tak i hårstrå nærmere øret. Lag en liten partisjon om ½ størrelsen på lillefingeren din. Start treet pyntebånd på venstre side i denne lille partisjonen og hold ditt hår på høyre side på partisjonen. Plasser få sølv klipp for å holde høyre side bort.
Steg 4: Du vil starte cornrow tree braids ved å legge på ponnien din braid du hadde kjøpt. Legge til tre strand braid teknikk, som betyr, vil du ha en forlatt strand (ls), senter tråd (cs), og høyre tråd (RS). Det er en enkel teknikk som følger med klokken metode: rs går med klokken under cs, går ls klokken under cs. Og du terpe mønsteret til du når andre repetisjon. Les mer på cornrow design.
Steg 5: På den andre repetisjon, ta ut en liten tråd fra håret og ikke legge det inn med resten av mønsteret. Som andre repetisjon går, vil treet pyntebånd metoden være: rs klokken under cs og ls klokken under cs. Du vil følge hele trinnet til endene av håret ditt. Legg de ekstra strand med den utvidede tråden at du trakk ut og holde på pyntebånd. Les mer på braid frisyrer.
Trinn 6: Når du kommer til endene av ditt naturlige hår, plasserer en strikk, slik at flettingen ikke vil komme ut. Til slutt, kan du se at du har en cornrow som ligner stammen på et tre, med hver tråder hengende utenfor som grenene. Fortsetter å kjempe med alle avsnittene og partisjoner til håret ditt ser ut full.
For ytterligere informasjon på treet braids, gå til:, svart hår Braid Styles, Hair fletting Teknikker; Tree flettene med krøllete hår kan være litt vanskelig som det ikke gir den samme type mønster rett hår gjør. Du kan alltid bruke fett eller mus for å gjøre håret glatt, slik at utvidelser vil være perfekt. Stilen fremmer sunt voksende hår, som det ikke krever noen uønskede kjemikalier. Bare fortsette å øve de tre tråd braid og du vil raskt lære treet braids på egen hånd.

No comments:

Post a Comment