Tuesday 13 December 2011

Nonverbal kommunikasjon Eksempler

Du kan ha forsøkt alle knep i boken, men en måte du ikke blir i stand til å opprettholde sterke relasjoner, enten personlig eller faglig. Hvor skal du feil? Dette er trolig fordi kroppen din språket ikke komplettere din tale. Dette er et vanlig problem som møter mange. Du kan snakke med mange av overbevisning, men øynene eller holdning kan snakke noe annet. Dette er hva vi kaller ikke-verbal kommunikasjon, som bedre forklares ved hjelp av noen ikke-verbal kommunikasjon eksemplene.
Hva er nonverbal kommunikasjon?
Nonverbal kommunikasjonen er også kjent som kroppsspråk og er en uunngåelig del av personlighet vår. Når vi snakker, vi gir også ut flere verbale signaler som noen ganger arbeide for å intensivere det som allerede er sagt, eller noen ganger motsier det vi sier. Nonverbal kommunikasjon kan være en gi-bort bare fordi det er vanskelig å kontrollere denne typen kommunikasjon. I mange tilfeller kan du kommuniserer bare ved bruk av ikke-verbal kommunikasjon. De sier sier øynene mye mer enn ord gjør. Dette er et eksempel på ikke-verbal kommunikasjonen.
Nonverbal kommunikasjon består hovedsakelig gester, holdning, berøring, rom og ansiktsuttrykk. Som nevnt tidligere, kan disse enten utfyller eller motsier hva vi sier. Nonverbal kroppsspråk etterlater en enorm innvirkning på relasjoner, både personlige eller profesjonelle.
Eksempler på nonverbal kommunikasjon
Det finnes flere slags nonverbal kommunikasjon som kan vurderes på grunnlag av visse eksemplene, som vil hjelpe deg å forstå nyansene i dette kompliserte kommunikasjonsformen.
Facial Expressions, Når du leser ansiktsuttrykk, kan noen av disse eksemplene hjelp:; Mens opprettholde øyekontakt er tegn på tillit og positivitet, unngå øyekontakt er en av de mest klare negative nonverbale kommunikasjon eksempler. Dette innebærer at personen kan bli liggende, eller frykter konfrontasjon. ; Smilet er en annen gi-bort når det kommer til ansiktsuttrykk. Mens en myk smil er en myk uttrykk som er oppmuntrende, kan en rigid smil eller en smirk være et tegn på forakt. ; Hevet øyenbrynene ikke bare et tegn på overraskelse, kan de også foreslå hån eller sarkasme. Det kan bli en naturlig fysisk egenskap av noen folk, og de kan gjøre det uten å realisere. Det er imidlertid viktig å kjenne hva slags effekt det har på andre. ; Frowning er et annet ansiktsuttrykk at vi har en tendens til å anta når under stress. Dette gir ut budskapet om at vi er utilnærmelige og kald. ; Holdning og andre bevegelser; Postures er inkludert i ikke-verbal kommunikasjon og kan forklares med noen av disse eksemplene:; Stående oppreist viser selvtillit, men hvis du er slouching er det et tegn på lav selvfølelse og en holdning som du har gitt opp. ; Holde skuldrene stive igjen gi et tegn på at du kan bli utilgjengelig, og kan påvirke hva slags mennesker du tiltrekker mot deg. ; Konstant tukle med alt i sikte er et tegn på angst, frustrasjoner, kjedsomhet og mangel av interesse. ; Stående med hendene krysset etter deg, kombinert med ansiktsuttrykk kan være et klart tegn på sinne eller frustrasjon som du prøver å holde tilbake. ; Bevegelser, Gestures animere samtaler vi har med andre. Vi punkt, vi wave og bruke alle slags kroppsspråk gester mens vi snakker. , For eksempel, kan du hele tiden være å gni nakken, eller på baksiden av øret. Dette er et tegn på ubehag og mangel på selvtillit. , Hvis du er sint, kan du bli knuger never å kontrollere sinne, eller som forberedelse til en fysisk angrepet! ; Rubbing hendene indikerer spenning og viser vilje til å delta i en aktivitet. ; Trekker kan vise manglende interesse. ; Touch, Even touch spiller en viktig rolle i ikke-verbal kommunikasjon. For eksempel:; Når sjefen din lovprisning deg, og klapper deg på ryggen, er det et tegn på ekte sans for deg og ditt arbeid. ; En fast håndtrykk er tegn på tillit. ; Vi kjenner alle beroligende effekten av en varm bjørn klem. ; Noen som holder armene mens han snakker enten prøver å lage en uttalelse, eller for å skildre at han / hun har kontroll. , Space, vi har alle et fysisk plass rundt oss. Noen ganger finner vi folk å invadere den personlige plass. Det kan være å skildre en av følgende:; Intimitet; Affection; Dominans; Aggression; Dette betyr ikke at noen opprettholde en anstendig fysisk avstand prøver å holde borte fra deg. Det betyr bare at personen kjenner sin plass og respekterer ditt personlige plass, forutsatt at du deler ikke et veldig nært forhold.
Forstå kroppsspråk med hjelp av disse nonverbal kommunikasjon eksemplene kan ta litt tid. Å plukke opp verbale signaler krever at du se opp for dem spent, og også lære å utfylle høyre signaler med det talte ord, slik at du ikke gir ut feil budskap. Når du er i stand til å gjøre det, vil du definitivt minimere sjansene for misoppfatninger og misforståelser om andre, og deg selv.

No comments:

Post a Comment