Monday 19 December 2011

Løs et Broken Zipper

Denne artikkelen er en kort primer om hvordan å fikse en ødelagt glidelås. Å ha et ødelagt glidelås kan føre til en meget pinlig situasjon og med mindre du vet hvordan å fikse det raskt, kan du være i en flekk av plage! Noen ganger, kommer glidelåsen dra rett og slett av, løsner fra den ene siden eller bare blir sittende fast. Mange mennesker bare slutte å bruke eller kaste klærne hvilke er laget unwearable skyldes en ødelagt glidelås. Alt du trenger vite er noen grunnleggende teknikker for å fikse et ødelagt glidelås og lagre klærne fra ukurans.
En ødelagt glidelås er en 'garderobe funksjonsfeil "som er enkelt å ta vare på. Man må forstå de grunnleggende arbeider i en glidelås å fikse det. Som du vet, består en glidelås av to rader av parallelle metal tenner på hver side. Glidebryteren som går over disse har metall spor inne som engasjerer tennene på begge sider sammen for å zip glidelåsen! Det er ganske en genial stykke engineering hvis du virkelig tenker over det. Les mer på oppfinnelsen av glidelås.
Som du vet, kan det være ulike grunner for en glidelås fallende i forfall. Gi meg håndtere de ulike tilfeller av hvordan å fikse en glidelås, en om gangen. Avhengig av type problem, kan det hende du trenger noen verktøy og bli flinke til grunnleggende sy teknikker. Det grunnleggende verktøyene du trenger for å fikse et ødelagt glidelås er en saks, tang, tykk tråd (brukes for å sy knapper), symaskin og nåler.
Hvordan å Fastsette en Stakk Zipper?, Det kan bli to grunner for en glidelås få fast. Den viktigste grunnen er forstyrrelse av glidebryteren tenner justering og den andre grunnen kan være mangel på smøring. Førstnevnte er mer vanlig sak, og du kan enkelt ta vare på den. Forstyrrelser i glidebryteren tennene arrangement fører til feil åpning av tenner og deretter glidebryteren setter seg fast.
Først spray litt glidemiddel på glidelåsen slik en hårspray og prøver å flytte nedover. Når du får den til bunnen og justere både parallelle sidene av glidelåsen, flytter glidebryteren opp langsomt ta vare at tennene låsen. Hvis det ikke løser problemet, deretter fjerne proppen i enden av glidelåsen hjelp av en tang og skyv glidelåsen glidebryteren til bunnen uten å helt fjerne den. Juster begge sider av glidelåsen ordentlig og rette eventuelle feiljustert tennene ved hjelp av tang. Så prøve og se om glidelåsen låser tennene. Hvis det fungerer, deretter bruke en tykk tråd, sy nederst på glidelåsen igjen, uten å sette proppen på plass. Det burde gjøre jobben.
Hvordan fikse et ødelagt glidelås Pull?; Ofte en ødelagt glidelås trekk kan være et problem som det gjør zipping opp vanskelige. I et slikt tilfelle, må du skifte glidelåsen trekk. Glidebryteren har et hull slik arrangement øverst. Erstatt det trekke med en åpen slutt metall ring som vanligvis kommer med sentrale kjeder. Jeg sikker på at du må ha noen gamle liggende rundt. En midlertidig erstatning kan være en sikkerhetsnål.
Hvordan fikse et ødelagt Zipper Slider?Gjev en ødelagt glidelås glideren er bøyd, kan det ordnes med tang ved å gjenopprette sin form. Men hvis hele glideren er brutt og utover berge sitt beste for å erstatte det. Kjøp en ny glidelås skyveknapp. Fjern stopperen på slutten av glidelåsen og fjerne det gamle glidebryteren. Engasjere tennene på glidelåsen frå ei side først inn i sporet på den nye glideren og gjøre det samme fra den andre siden. Når begge tennene lineups av glidelåsen er engasjert i den nye glideren, flytte den opp og ned for å sikre at låsing tennene ordentlig. Så bare sy bunnen av glidelås for å låse glidebryteren på plass.
Hvordan erstatte et Broken Zipper? Gjev glidelåsen tennene har en forvrengt innretting som er hinsides reparasjon, det ingen vei ut men erstatt hele glidelåsen forsamlingen. Kjøp en ny glidelås forsamling av samme lengde som den gamle. Fjern den gamle glidelåsen ved å kutte av masker fra innsiden. Fjern proppen og fjern den gamle glidelåsen. Ved hjelp av en symaskin, sy nye glidelåsen på plass, mens du tar vare at tennene justere og passer skikkelig på begge sider. Skyv i glidebryteren og sy bunnen. Med det glidelåsen utskifting er utført!
Det er en enkel teknikk, som du får bedre til med praksis. En ting å huske på, hvis du bruker glidelåsen ordentlig og dra glidebryteren opp og ned sakte, så det er mindre sannsynlig at det vil forfalt. En annen ting å huske, smøre glideren noen ganger slik at den ikke setter seg fast. Dersom grepet av glidebryteren over glidelåsen har løsnet, må du komprimere glidebryteren bruke tang til å gjenopprette godt grep. Dette var noen forholdsregler for å hindre en glidelås basert svakhet i tøyet! Hope, har denne artikkelen levnet ingen tvil i tankene dine om hvordan du kan fikse et ødelagt glidelås.

No comments:

Post a Comment