Sunday 18 December 2011

Cocktail antrekk

Det finnes mange typer av antrekk som er nødvendig for å bli vurdert for bestemte anledninger som bryllup eller formelle begivenheter. Og hvis du ikke vil at folk skal snakke om du blir overdressed eller under-kledd, det er bedre å følge en bestemt antrekk som passer til den spesielle anledningen. Cocktail antrekk er en av de kleskoder som forvirrer gjestene det meste.
Cocktail antrekk
En cocktail antrekk skal brukes bare hvis gjestene er foreslått å gjøre det. Du kan lage sikker på om du har å bære denne type antrekk ved å spørre verten for anledningen. Hvis du er invitert til et bryllup vil riktig antrekk bli nevnt på invitasjonen selv, slik at du kan komme kledd deretter. Når det gjelder cocktail antrekk for menn komponentene på antrekket er litt enklere. Men, i tilfelle cocktail antrekk for kvinner, må du vurdere noen viktige ting. Vanligvis har cocktail antrekk et sett standard, men antrekket kan også omfatte utstyr og andre klær i henhold til den tiden av året.
Cocktail antrekk for menn
I en cocktail antrekk for menn klærne består av en enkel drakt, eller bare en godt strykes buksen med en knapp nede skjorte og slips. Hvis du er usikker på antrekket, kan du bruke en knapp ned skjorte, en bukse med et slips, og få en jakke sammen med deg, i tilfelle finner du ut at de fleste av gjestene er iført en jakke. Ett tie ikke er noen nødvendig del av denne antrekk. Det er ikke en god idé å ha noe som ligner på en dress for en hendelse der en cocktail kjole er foreslått å brukes. En blazer, ett krage skjorte, og khakis er annen valg som kan vurderes i denne antrekk.
Fargene på klær er å bli valgt i henhold til den tiden av året. Til årstider som høst og vinter, kan godt farge valg bør være mørkere nyanser som brunt eller kull. Hvis det er våren eller sommeren at du deltar på arrangementet i, velge kleskoder med lysere nyanser hvor du vil føle deg komfortabel. En standard praksis er å holde en del av et lys lommetørkle utenfor lommen på den mørke frakken. Ikke engang tenke på komme til en cocktail hendelse kledd i jeans, T-skjorter og joggesko, det vil gjøre et svært dårlig inntrykk på gjestene.
Cocktail antrekk for kvinner
Da det gjelder cocktail antrekk for kvinner, er det mange kjoler, for eksempel formelle dresser eller kjoler. En typisk cocktail party kjolen er mørk og av kne-lengde. Hvis arrangementet holdes i høst eller vinter, kan du vurdere iført en mørk ull kjole med strømper. Hvis sesongen er i våren eller sommeren, vil en stroppeløs eller single-stroppen kjole synes passer for anledningen. Cocktail antrekk kan gjøres for å se bedre ved hjelp av forskjellige frisyrer, mote smykker, vesker, sko eller sandaler, og andre mote tilbehør. Et annet godt valg kan være en genser med en kne-lengde skjørt, eller en pantsuit. Hvis arrangementet avholdes i sommer og som også utendørs, vil en god kjole være et lys-farget søn-kjole. Dersom hendelsen til for formell, unngå bruk mye av lyse farger og tilbehør.
Les mer på: Cocktail Party Antrekk; Semi Formelle antrekk; Hva er Business Casual antrekk; Dette var litt informasjon om cocktail antrekk. Hvis kvinner velger å bære motetilbehør, bør de sørge for at de går godt med fargen på kjoler.

No comments:

Post a Comment