Wednesday 21 December 2011

Beskjæring Cherry Trees

The levealder for kirsebærtrær er bare 20 år, uansett hvor mye pleie og vedlikehold er satt i. Delikat av natur, kirsebær trær må beskjæres på riktig måte. Bakgrunnen beskjæring kirsebærtrær er enkel, å produsere større og høyeste beløp av frukt. Under innhøstingen perioden, beskjæres kirsebærtrær er praktisk og det hjelper også på å holde insekter og sykdommer i sjakk. Også gjør beskjæring kirsebærtrær den unge grener vokser den rette måten.
Cherry Tree Beskjæring
Før vi begynner å forstå grunnleggende pruning kirsebærtrær, la oss forsøke å finne den beste tiden for jobben. Den ideelle tiden for beskjæring kirsebærtrær er tidlig sommer eller sent på vinteren. Når du har plukket all frukten, er prosessen mye enklere og den beskytter treet mot skadelige sykdommen i kulden. Dersom trærne har grener som vokser utover (ikke oppover) fra sine viktigste bagasjerommet, la dem være. Dette gir alle grenene litt tid, plass, og nok sollys til kirsebær å vokse. Endelig er den viktigste årsaken til cherry tree beskjæring for å sikre at de ikke vil sulte, og utløper.
Les mer på:, Dverg Cherry Tree, Beskjæring frukttrær, Hvordan Beskjær en Cherry Tree, Som jeg nevnte tidligere, bør beskjæring prosessen gjennomført i sommer etter at frukten er høstet. Mange frukt trær beskjæres om vinteren, kirsebærtrær er et unntak fordi de er alvorlig sårbare for sølv leaf sykdom som angriper dem i vinter. Derfor, beskjæring kirsebærtrær i varmt vær, minst en gang hvert år er ideelt. ; Først og fremst, kutte ned noen døde eller syke grener. Å kontrollere om treet er smittet, sjekk fargen på bladene. Hvis de har et grått kastet på dem, eller er misfarget og har hull i dem, så at treet er definitivt smittet. , Kutting av de døde greiner skal hjelpe til med bedre vekst av treet, noe som gjør den sterk, blomstrende med friske greiner, forebygge sykdommer og bakterier fra å skade treets holdbarhet. ; Ikke beskjære for mye, som betyr, er liten alltid nyttig. Du trenger beskjæringssakser, sår sealer eller lim beskjæring å gjøre oppgaven. For små greiner og kvister, lage en liten kile formet kuttet (1 / 8 av en tomme) under grenen. Vil dette kuttet bli 3-5 inches bort fra stammen. Mens du gjør dette wedge kuttet, vil den grenen ikke kommer ut i strimler (du ikke ønsker det) og vil hindre den i å vokse videre. Her er mer om hvordan du kan beskjære et frukttre. ; Når du skal du kutte på vinkel, vil det også hjelpe vannet å renne ut det. Dermed unngår komplikasjoner av sykdommer harboring nærheten til det åpne kutt i trærne. Ved store grener, vil det være det samme vinkel kilen kuttet, men i 45 º vinkel. Kontroller at det ikke er for nær stammen der filialen har vokst ut av. ; Når ferdig, forsegle alle kutt med hjelp av veden sealer eller beskjæring lim som har en ikke-asfalt base. Pastaen vil fungere som et plaster for fersk beskjæres trærne. Som tre leger, vil det holde skadelige bakterier og sykdommer vekk fra såret. , Les mer på:, gråtende Cherry Tree Beskjæring, Typer Blomstrende kirsebærtrær, Post pruning kirsebærtrær vanene inkluderer, desinfisere redskaper som ble brukt. Dette hindrer spredning av eventuelle ubemerket sykdommer i fremtiden. Du kan rengjøre verktøy i en blanding av 1 del blekemiddel til 9 deler vann. Hvis det er noen andre spørsmål om beskjæring kirsebærtrær, gjør besøk din lokale hagen butikken for mer informasjon. En profesjonell hjelp eller råd bør aldri bli oversett.

No comments:

Post a Comment