Friday 23 December 2011

Rengjøring Grout Mellom Fliser

Fuger er en slags mørtel som vanligvis brukes under installeringen av fliser og tetting dem. Den er også brukt til å fylle i sprekker dannet over flisene og gi dem et nytt utseende. Med antall flis gysemasse farger tilgjengelig på markedet, reparere en ødelagt flis er blitt en enkel prosess. Du trenger bare å plukke fugemasse samsvarer med flisen farge og bruke den til å fylle det sprekk. Men, dette er fugemasse ofte ignorert og ikke rengjort skikkelig. Selv om det blir renset under flisen rengjøring øvelsen, er ingen spesiell oppmerksomhet til fugemasse rengjøring. Ja, fugemasse renhold definitivt en viktig oppgave å opprettholde utseendet på fliser. Skitne og mørke fuger er nok til å gi et stygt utseende til fliser. Så her er noen enkle måter å rengjøre fugemasse mellom fliser og gi en ny se til flislagte flater.
Måter å Rengjøring fugemasse mellom fliser
Natron, dette er en enkel måte å rense fugemasse mellom fliser på gulv eller vegg, som baking soda er noe lett tilgjengelig hjemme. Start ved å vaske gulvet med en våt mopp eller klut. Påse at den er våt nok, slik at den ikke tørke i neste 20 minutter. Slå av vifter og air condition. Nå strø nok natron over og rundt fugemasse linjene. Kontroller at alle fuger linjer som må rengjøres er dekket. Nå, vent i 10 minutter. Ta en gammel tannbørste med tøff bust og begynner å gni det med lett trykk over fugemasse. Du kan bruke mer pasta av natron og vann ved rengjøring med børste. Sørg for at du gnir hele området. Vask av med kaldt vann og sjekk ut. Les mer om rengjøring fugemasse med peroxide og natron.
Eddik, Eddik er en annen best ingrediens som kan brukes til å rense det skitne fuger. Ta eddik og vann i like mengder og bland godt. Hell dette på fugemasse linjene og la stå i 10 minutter. Ta den gamle tannbørsten, og begynner å gni grundig. Du kan også bruke ufortynnet eddik mens rubbing flisene. Avslutt med rengjøring med gamle vann. Les mer på badet rengjøring.
Floor Cleaner, A gulvrengjøring løsningen fungerer best for rengjøring fugemasse mellom fliser. Du kan bruke det som per bruksanvisningen gitt på flaske eller kan. Vanligvis må du spray eller helle det på gulvet direkte eller ved fortynning med vann. Sørg for at den dekker fugemasse linjene som skal rengjøres. La det for nevnt varigheten og gni fugemasse hjelp av en tannbørste eller en skrubb. Vask av med vann. Sørg for at du legger på hansker, som den kommersielle rengjøringsmidler kan føre til irritasjon i huden din. Du kan sjekke opp ulike merker av rengjøringsmidler for å finne den beste løsningen.
Hjemmelaget Cleaner, Her er en hjemmelaget fugemasse renere at du kan bruke. Ta en kopp natron, 1 / 2 kopp ammoniakk av 1 / 3 kopp hvit eddik og 9 kopper vann i en plast bøtte. Bland godt og spray på mørtelen med en sprayflaske. Vent i 10 minutter og tørk den av med en fuktig klut. Pass på at du aldri kombinere ammoniakk og blekemiddel.
Lemon Juice; For de tøffe fugemasse flekker, kan du prøve et naturlig middel. Klem et par sitroner, og dekke fugemasse linjer med denne juice. La stå i 15 minutter. Kan du også gni en ferskt kutt sitron på fugemasse. Nå gni fugemasse med tannbørsten og vaske av med vann.
Les mer på:; Rengjøring bad Grout; Hvordan Clean Tile Grout; Bortsett fra disse fugemasse rengjøring tipsene, kan veldig tøffe flekker fjernes med oksygen blekemiddel. Dette er en effektiv fugemasse renere og påvirker ikke fargen. Du trenger å bruke denne med varmt vann og skrubb om nødvendig før vask av. Annen type blekemiddel slik klor kan føre til misfarging og dermed må unngås. Kan du også vurdere damprengjøring fugemasse mellom fliser 2-3 ganger i året ved å leie en damp renere. Ved rengjøring fuger mellom fliser regelmessig, kan du beholde de flislagte overflater rene, skinnende og flott å se. Fullfør rengjøringen med en mørtel sealer for å beskytte fugemasse.

No comments:

Post a Comment