Thursday 15 December 2011

Pumice Rock Informasjon

Ofte brukt som en dekorativ landskap stein, pimpstein bergarter er lava steiner eller vulkanske bergarter dannet ved nedkjøling lava skum spydde av en aktiv vulkan. Lavaen kjøler og stivner raskt med luft lommer i den som resulterer i skum eller svamp like pimpstein rock med små hull i den. Denne type magmatisk bergart har fått navnet sitt fra det latinske ordet 'pumex', som betyr "skum". Pimpstein er faktisk dannet av en slags lava eller vulkansk glass, og ikke en blanding av mineraler, og fraværet av mineraler årsaker pimpstein steiner skal klassifiseres under glass. La oss finne ut litt mer interessant pimpstein rock informasjon!
Pumice Rock Fakta
Italia har tittelen største pimpstein produsenten i verden. Over 50 land over hele verden produsere pimpstein produkter.
Pumice Rock Beskrivelse; meste tan eller lys grå i fargen, pimpstein kommer i forskjellige farger som hvitt, sort, rødlig sort, etc. White pimpstein er mer vanlig enn sort pimpstein. Informasjon om innholdet vil være: jo lettere blir den pimpstein, jo høyere silika innholdet i dem. Pumice bergarter vises med små hull i dem, og hvis vi finner små linjene, de er sett skyldes bevegelse i lava, mens solidifying. This luft i fjellet har ansvaret for den lave vekten, som er grunnen til denne bergarten kalles "featherlight rock". Pumice rock teksturen er vesikulær.
Pumice Rock Formation, Når lava imbibed med mange gassar er spydde fra vulkanen, overspenninger den inn i luften. Ettersom lava kaster opp i lufta, kjøler det raskt og gassene som ble imbibed i det fort flykte, forlater befestet pimpstein bergarter med flere hull. Med tid, varme og intense press, vil disse pimpstein steiner crumble ned i mindre og mer kompakt typer steiner. Når rock går i oppløsning, og kombinerer det med andre bergarter i jorden og forvandler metamorfe bergarter som skifer, gneis og skifer. Les mer på pimpstein rock fakta.
Bruk av Pumice Rock; Pumice bergarter er funnet rett fra museer, laboratorier, personlig pleie produkter til byggematerialer. Lett tilgjengelig over hele verden, er pimpstein rock brukes i en rekke formål.
Bygg Materiale: Siden gamle romertiden, har pimpstein steiner blitt mye brukt i bygging av bygninger og andre konstruksjoner. Faktisk er maksimalt prosentandel av pimpstein stein som brukes til bygningsformål, som er å gjøre konkrete blokker og betong. Videre, ettersom det er billigere enn hånd-cut rock, det er også mye brukt som dekorative landskapsarbeid rock.
Peelingen Formål: Pumice bergarter naturens gave til oss. Disse klippene er naturlige exfoliants som er stand til å skrubbe av døde cellene fra kroppens hudoverflate. Ground pimpstein er også lagt til flere ansiktet skrubber og exfoliants.
Såper og Abrasives: Begrepet brukes for store pimpstein steiner er pimpstein og pulverisert form for pimpstein kalles pumicite. Denne bakken versjonen brukes i skuremidler, polerer, hånd såper og skrubber, og dermed redusere mengden av ekstra kjemikalier i disse produktene for å bidra skrubbe av flekker, smuss og fett. Da lagt til rengjøring produkter for glass, metall og plast, formidler den et polert utseende på overflaten rengjøres. Pimpstein steiner legges til vaskesykluser med jeans. På denne måten falmet utseendet på et par jeans kan oppnås.
Animal Transport: Huge pimpstein steiner finnes ofte flyter på havet vann etter massive vulkanutbrudd og er til og med observert å være skylt opp på strendene. De ofte danner et transportmiddel for dyr på vann.
Les mer på:; Pumice Bruker, pimpstein Rengjøring, pimpstein for Toaletter; Disse pimpstein bergartene er ikke bare solid, men er også billig. Videre kan de lett sanitized, dermed, kan flere personer bruker samme stykke stein etter at den er grundig rengjort. Håper denne artikkelen på pimpstein rock informasjonen var nyttig!

No comments:

Post a Comment