Thursday 8 December 2011

Septiktank Pumping Cost

Det er et smart trekk å sjekke ut markedet priser for en ryddejobb som septisk pumping, før du faktisk kontakte noen entreprenører. På den måten kan du være trygg på at septiktank pumping koste tilbys deg er rimelig. I denne artikkelen gir Jeg deg informasjon om den gjennomsnittlige kostnaden for pumping en septiktank.
Til hus, som ikke kan kobles med kommunalt kloakkrenseanlegg, har en septiktank som drenering mekanisme er uunngåelig. De er en type 'On Site Kloakk Facility (OSSF)'. The septisk drenering systemet er delt i to deler. Disse systemene må pumpes ut og rengjøres regelmessig. Anbefalt perioden er én gang i ett til tre år, avhengig av størrelse på tanken og volumet av avfall dumpet inn i den.
The septisk Anlegget bestå av to deler. En er septiktank og andre er igle feltet som er en jord basert absorberende system. Avfallet dumpet i samler på bunnen hvor det brytes ned av bakteriell nedbrytning handling. Det er noen faste avfallsstoffer dumpet i septiktanker, som ikke synke og bli nedbrutt. Slike fast avfall kan gå på å samle og flyter inn i akterliket feltet og tilstopping det. Dette kan koste deg mye penger i reparasjoner og rengjøring. Det er derfor bærer septiktank gjenanskaffelseskost er å foretrekke alternativ.
Faktorer som påvirker septisk Pumping Cost
La oss ta en titt på de faktorene som påvirker den gjennomsnittlige septisk pumping kostnad. Som vil gi deg en ide om kostnadene sammenbrudd for hele jobben. Septiktank pumping er en tidkrevende og arbeidskrevende jobb. En typisk septisk tank pumping prosedyren kan vare i omtrent fire til fem timer. Hele prosedyren består av først å finne tanken begravet under jorden. Dette gjøres ved hjelp av metalldetektorer. Når posisjonen er plassert, et omfattende graving jobb følger, å nå kummer som gir direkte tilgang til septiktank.
Neste er pumping og rensing jobb utført. Når tanken er rent, er en inspeksjon laget for tanken lekkasjer. Etter dette sjekke opp, er tanken fylles på nytt med visse kjemikalier, før Avretting og etterfylling området. De fleste bedrifter vil ha egne kostnad for hver del av jobben, avhengig av dens kompleksitet. Dersom hullet er dypt og trenger ekstra innsats for å finne, vil du bli belastet mer. Arbeidsmarkedet involvert i graving er en annen tillegg til prisen. Avhengig av størrelsen på septiktank, kostnaden for pumping, rengjøring og påfylling vil variere. Mye avhenger av plasseringen også, da prisene varierer over hele landet.
Gjennomsnittlig Septic Tank Pumping Cost
Gjennom slamavskilleren pumpe koster kan variere fra US $ 75 - US $ 200 for standard størrelse tanker. Prisen kan selv gå opptil eller mer enn USD 300, avhengig av plasseringen av huset. Store tanker med kapasitet fra 1.500 til 2.500 liter koster mer. For slik tanker pumping jobben kan koste NOK 200 til US $ 350 maksimum.
Hvis du planlegger å få et filter installert for å hindre skade på igle-feltet, kan det koste deg ca $ 200 til $ 300 i tillegg til den totale septiktank pumping kostnad. En komplett oppstandelse jobb for en sviktende septisk tank kan koste så mye som US $ 1000 til US $ 2000 eller enda mer enn det.
Les mer på:; Septic Tank Kostnader, Septic Tanker: hvordan de virker, Septic Tank Stell og septiktank vedlikehold; Septiktank Problemer; Så dette var en kort gjennomgang av hva du kan forvente septiktank pumpe koster å være. Pris belastes av lokale entreprenøren kan variere rundt området som jeg har gitt her. Kom i kontakt med lokale myndigheter tjenestemenn i sanitær institutt eller septiktank pumping entreprenører for å få et mer nøyaktig anslag.

No comments:

Post a Comment