Thursday 22 December 2011

Japansk Hair Rette

Rett hår ser alltid nydelig, og kan bli stylet på alle mulige måter. I tillegg til alt dette, er det mye enklere å administrere i forhold til krøllete hår. Det er grunnen til at kvinnene er gale etter å få håret rettet. For slike straight-hår-elsker kvinner, har det vært en permanent håret rette behandlingen innført til skjønnhet og kosmetiske verden. Dette kalles japansk håret rette. Den er kjent under flere andre navn også. Noen av de vanligste er Termisk Renovering, Bio Ionic Rette, Magic Straight, Yuko System og Liscio and Rebonding. Japanske håret rette metoden har fått navnet "Yuko System" for å hedre den japanske håret stylist som er kjent for å ha jobbet for å popularisere den.
Som foreslått av navnet, ville den metoden gi deg permanent rett hår. Du må kanskje gå for touch-ups for å få den nye vekster rettet opp. Hyppigheten av slike touch-up økter avhenger av hastigheten på din hårvekst. Dersom du ser frem til å få håret permanent retta av denne spesielle metoden, må du samle så mye informasjon som mulig. Denne artikkel forsøker å gi deg all nødvendig informasjon som kan hjelpe du tar en avgjørelse om du skal gå for det eller ikke.
Er du kvalifisert?; Du er kvalifisert for japanske håret rette behandlingen hvis håret er sterk, og brytes ikke lett. Med andre ord, er du ikke lider av problemer som hår tap eller hair thinning. For det andre, har håret ikke er behandlet med noen slags kjemikalier som fargestoffer. Endelig er håret ikke er skadet av sol eller kjemikalier.
Hva koster det?; Den japanske håret rette behandlingen ikke passer inn i alles budsjett. Det er ganske dyrt. Den japanske håret rette kostnadene avhenger av visse faktorer. Den viktigste blant dem er lengden på håret ditt og type frisørsalongen du får de behandling fra. Du må kanskje bruke hvor som helst mellom $ 100 - $ 900 for en fullstendig behandling. Sjekk ut japanske håret rette vurderinger på internett for å lære om sine kostnader i din by. Det vil også hjelpe deg vet hvor å få japanske håret rette behandling.
Hva er den generelle prosessen?, Når du angir en japansk håret rette salongen for å få behandlingen gjort, vil du få en generell oversikt over hele prosessen. Prosessen vil starte med å forberede håret for det. Håret stylist vil vaske håret grundig med en sjampo som passer for håret ditt. Dette steget er nødvendig som tilstedeværelse av kjemikalier, olje, støv og skitt kan reagere med kjemikalier ansatt og forstyrre resultatet. Etter vask håret ditt, vil han bruke en protein conditioner. Nå, vil håret stylist gjelder japanske håret rette produktene som en krem ​​Thio basert relaxer på håret ditt. Det vil myke håret og dissosiere svovel obligasjonene tilstede inne i håret. Han vil la håret med krem ​​på til en viss tid. Etter den tid er over, vil håret stylist utføre en test for å sjekke om svovel obligasjonene har dissosiert til høyre grad. Når riktig mengden av svovel obligasjonene har brutt ned til ønsket grensen, vil han skylle kremen av håret ditt.
Håret stylist vil nå tørke håret med en hårføner. Han vil dele håret i små deler av nesten lik tykkelse og knytte dem opp med gummistrikk til å holde hver seksjon atskilt fra hverandre. Han vil ta en del av håret og bruke dra den ned ut så rett som mulig med kam og andre nødvendige verktøy. Han vil bruke en Neutralizer til det. Stylisten skal utføre de to siste trinnene for hver del av håret en etter en. Når alle hårstrå er dekket med lag av Neutralizer, vil han forlate håret som sådan for en viss tid. Når tiden lengden er over, vil han skylle og tørke håret. Han vil flatt jern håret inn i stilen du liker å ha på. The Neutralizer vil begynne å re-assosiere svovel obligasjonene. Hele prosessen vil ta 4-6 timer. Håret må absorbere fuktighet. Det vil gjøre det naturlig fra luften. Etter få japanske håret rette behandling gjort, er du ikke ment å shampoo håret i 1-3 dager. Dette er nødvendig for at håret ditt til å fullstendig nøytralisere inn nåværende formen.
Hva er resultatet Like?; Japanske hår straighteners er lett å håndtere verktøy. Du vil få se en ny deg med silkeaktig, myk, glatt, og av-selvfølgelig rett hår. Hvis du mener de som har fått det gjort på selv, vil du ikke motstå trangen til å kjøre fingrene gjennom håret ditt. Unødvendig å si, vil du elske mangler den daglige ritualer å håndtere uregjerlige, krøllete hår.
Er det noen demerits?, Det er mange demerits assosiert med denne behandlingen. Til å begynne med er den høye kostnaden. Det er definitivt et dyrt behandling. For det andre ser håret altfor rett. Enhver kan man finne ut at du har fått noen form for behandling gjort. Du trenger å få det gjort med en erfaren profesjonell. Feil av stylisten kan gi deg bare flekker, skalp utslett, svekket hår og arr i hodebunnen.
Les videre:, Hair Rette teknikker, brasiliansk Hair Rette, Hair Rette Tips, ingen tvil at japanske håret rette behandling, å være basert på kjemikalier, endrer den kjemiske strukturen på håret ditt. Men, kan omfanget av skaden være minimert og resultatet kan være fint hvis gjort av erfarne hender med fortreffelighet.

No comments:

Post a Comment