Monday 19 December 2011

Taurus Tattoo Designs

Zodiac har vært en fasinasjon for menneskeheten, siden millioner av år. Det er romantikk og magnetisme knyttet til ideen om hvordan våre liv og handlinger er påvirket av himmellegemene. Det er litt rart at zodiac har tatoveringer blitt populært. Tyren er den femte søn tegn i dyrekretsen, og er styrt av Venus. Mennesker født mellom april 20 og den 20nde mai kommer inn under denne sols tegn. Tyren er en av de fem faste tegnene i dyrekretsen. Et av det berømte kjennetegn ved denne søn tegn er at den liker å bli utfordret, og de oppnår noe bemerkelsesverdig på egen hånd. Symbolet som brukes til å skildre Taurus Søn skiltet er en okse som symboliserer styrke. Det finnes ulike Taurus tatovering design, som kan brukes til å foreta en tatovering, men før vi vender vår oppmerksomhet på design, la oss lese i korte trekk om Tyren tatovering betydning.
Taurus Tattoo Mening
Tyren er også referert til som "oksen". Tålmodighet, pålitelighet, kjærlig, varmhjertet, vedvarende, besluttsomhet, osv. er styrkene til dette Søn tegn. Trolig er dette opphavet til uttrykket 'sta som en okse ". Ulempene med dette tegnet omfatter sjalusi, possessiveness, ergerlig, lite fleksible natur, selvopptatte og grådighet. Astrologisk er Taurus en negativ feminint tegn, men er en personifisering av oksen intenst maskuline.
I gresk mytologi var Zevs sies å ha vært i form av en okse, å vinne hans kjærlighet Europa. Oksen sies å være en solenergi samt en måne skapning. Det er også sett på søn Gud, som står for både himmelen og brann. Men, hvis det blir sett på som en måne Gud, representerer det jord, vann, natten og døden. Les videre bull tatoveringer.
Taurus tribal tatovering design symbolisere temmingen av et vilt dyr til å tjene menneskeheten, samt seier over intellekt rå kraft eller styrke. I irske kultur, hvis en kriger kalles en okse, er det tatt som et kompliment. Samtidig kan en okse sees å representere tyranni, død, brutalitet og også begjær. Klikk for å lese på tribal tatoveringer.
Taurus Tattoo Designs
En av de populære Taurus dyrekretsen tatoveringer er en okse passivt tilbakelent. Oksen kan også være avbildet litt aggressive, enten lading, sniffet eller rasende. Siden oksen er leder av flokken, er det sett hatt ansvaret for flokken, men han blir lei av sosialt samvær, craves for ensomhet og ligger på en ås, alene, fredelig og avslappet. Oksen kan også være avbildet med en prinsesse på ryggen. Det kan sees som en representasjon av Zevs og Europa. En variant kan være en enorm okse med en vakker jomfru i blikket kan også brukes til å representere Zevs og Europa.
Taurus tatovering design for menn og kvinner kan trekkes ved hjelp av teikn, som har en sirkel med to horn på toppen, som etterligner horn på en okse. En tegneserie okse, sniffet ut luft, kan også brukes til å gjøre Taurus tatovering design for kvinner og menn. Selv kun ansiktet til oksen, ser frem med sitt horn stikk fra toppen hodet gir flotte Taurus tatovering design for jenter og gutter. En okse også bli avbildet med en ring i nesen. Formen på ringen skal være i form av Taurus zodiac symbol.
Girly Taurus tattoo design kan være de som har stjerner i dem. Stjernene kan også være super pålegges å lage et bilde av en okse. Et alternativ kan være å benytte glyph bilde sammen med stjernene. Feminin Taurus tatovering design kan de med nyanser av rødt eller lilla. Blomster kan også brukes med Taurus design for å gi en mer feminin touch til tatoveringen. Du vil kanskje lese videre okse tatovering design.
Når du er ute etter Taurus tatovering design, vil du komme over en rekke gratis Taurus tatovering design på internett. Å snakke med din tatovering artist kan også viser seg å være av enorm hjelp. Du kan få en midlertidig tatovering laget, før du får en permanent tatovering laget, slik sikre at du sikkert gjorde liker utformingen, som tatovering fjerning kan være en svært smertefull prosess, som du kanskje ikke ønsker gå gjennom.

No comments:

Post a Comment