Wednesday 2 November 2011

Øyenbryn Tattoo

Mange kvinner gjør feil plukket ut mer enn nødvendig øyenbryn hår. Dette lar dem ruge over sparsom pannen hårvekst. Dessuten, de kvinner som i utgangspunktet har tynt brow hår, er det vanskelig å få de lekre bryn som forbedrer estetikken av ansiktet. Optisk for øyenbryn tattoo er det beste alternativet. Øyenbryn tatovering er en flott måte å fylle de manglende øyebryn. Du kan velge deg fargen på øyenbrynene, tykkelsen og den faste formen. Den eneste ulempen med å få et øyenbryn tatovering er at det forsvinner over en periode, som huden regenereres. La oss se hvordan velge øyenbryn farge som passer huden din.
Permanent Øyenbryn Tattoo Colors
Øyenbryn Colors for Blondiner, Som en konvensjon de fleste make-up artister prøve og matche fargen på øyenbrynene med den naturlige fargen av håret. Mens du får et øyenbryn følger samme regel. Prøv og matche fargen på permanent øyenbrynet med det faktiske hårfarge. For eksempel, hvis håret er nakent, blond, stokk med blonde blekk. Hvis håret ditt er mot mørk blond farge, deretter en lys brun eller en gyllen nyanse passer for deg. De med sølv eller grå skjær i blondt hår, må holde seg med blonde blekk.
Øyenbryn Farger for Black Hair; Personer med svart hår er mest sannsynlig å ha mørke eller dystre hudfarge. Dette gjør det ganske vanskelig å velge riktig farge. Hvis du har en mager vekst, det er mest sannsynlig at en tykk øyenbrynet vil gjøre ansiktet virker veldig sterke. Dermed bruker en mørk brun skjær med en dash av taupe, ville være ideelt. Et lys hjerneslag av svart vil også se bra ut, hvis det er gjort godt.
Øyenbryn farger for Rødhårede; Rødhårede har veldig lyse huden. Dette gjør deres makeup woes tøffere enn sine motstykker. Øyenbryn tattoo farger for rødhårede er mørk brun med et skjær av rødt. Hvis du kan bære den av, er mørk blond med et skjær av rødt også ser bra ut. Les mer på semi-permanente tatoveringer.
Øyenbryn Tattoo ettervern
Ettervern av tatoveringer er svært viktige. Tattoo omsorg ligner ta vare på en sår. Den første og den umiddelbare synet av tatoveringen vil sjokkere deg, men ikke få panikk. Gradvis synet ditt vil bli brukt utseendet. Opprinnelige fargen på pannen vil virke mørke. Men over en uke samme vil lysne opp. For den første uken for to, alt etter tilstanden på tatoveringen din, unngå overdreven bruk av vann, sminke og sol. Dette kan gjøre såret septik. Bruk en god antiseptisk krem ​​for å forhindre infeksjoner. Etter 10 dager, eller så vil tatoveringen starter healing, hvor du må holde huden rundt det fuktig. Bruk alltid en solkrem før du går ut i solen når øyenbrynet tatoveringen har grodd helt. Go vil også måtte gå i for rettidig touch-ups. Du kan gjerne lese mer på tatovering ettervern.
I tilfelle du ikke er komfortabel med måten øyenbrynet tatovering utseende, kan du alltid velge øyebrynet tatovering fjerning. Tatoveringen er fjernet med laser prosedyre, ved å verifisere pigment eller blekket som brukes i å gjøre det. Din helse historie og tilstanden av tatoveringen er også tatt i betraktning mens fjerne tatoveringen. Øyenbryn tattoo Kostnaden er ganske høy og kostnadene med å fjerne det er enda mer høyere. Så tenke to ganger før du får permanent makeup i ansiktet ditt.

No comments:

Post a Comment