Saturday 19 November 2011

Midtlivskrise med kvinner

En midt livskrise kan beskrives som en følelsesmessig tilstand, der en kvinne fokuserer hovedsakelig på den tanken at halvparten av hennes liv er over og hun kunne ikke oppnå så mye som hun ventet fra selv. Krisen kommer rundt i mellom en alder av 35 og 50 år. Tidsrommet for midtlivskrise i kvinner ofte varierer fra fem til ti år. Det er mange faktorer som kan utløse denne typen reaksjon på sinnet. Midtlivskrise hos kvinner er mest utløses av hendelser som død av en forelder, skilsmisse, noen store helseproblemer eller voksne barn flytte hjemmefra.
Hva er en midtlivskrise for kvinner?
Den emosjonelle endringer av en kvinne går gjennom midtlivskrise er litt forskjellig fra midtlivskrise for menn. The midtlivskrise av en kvinne er for det meste knyttet til kjedsomhet og noen av dem er grepet av frykt for dødelighet. De føler at de sitter fast i sine daglige rutiner og desperat ønsker å komme ut av den. Så mange av dem valgte å slutte i jobben og bestemmer seg for å tilbringe mer tid på å forfølge sine hobbyer. De ønsker å oppfylle alle de drømmer at de ikke kunne gjøre da de var unge.
De får obsessive å beholde sitt ungdommelige utseende. De kan få en tatovering for seg selv eller prøv å kle opp på samme måte som hun brukte når hun var ung, eller hun kan bare prøve den nyeste trenden med frisyre. De prøver for hardt å stoppe den naturlige prosessen med aldring. De kan tenke på plastisk kirurgi for ansiktsløft, til tannbleking for å gjøre seg ser ung igjen. De få en sterk trang til å gjøre seg å føle seg levende, og slik at de involverer i aktiviteter som de ikke har gjort før. De kan gå for ferier til nye steder eller prøv magedans eller strikkhopping eller dykke.
Midtlivskrise for kvinner Symptomer
Symptomene på midtlivskrise er ganske unike i hvert enkelt tilfelle. Likevel, det er noen vanlige tegn på midtlivskrise for kvinner som har blitt listet nedenfor:, Deep følelser av depresjon og frustrasjon for noen ukjent grunn. ; Skyldte seg selv for ikke å klare å oppnå alle de som de ville. ; Pushing barna for mye til å utmerke seg i akademikere, sport etc.; En følelse av rastløshet, Tap av interesse for sex, å bryte ut av ekteskapet, Starte et nytt forhold, alkohol misbruk. Les mer på midtlivskrise symptomer. ; Hvordan overvinne midtlivskrise?
Siden midtlivskrise resultater fra endringer i følelser, kan ingen hjelpe deg ut av dette annet enn deg selv. Først av alt, bør du analysere alt de tanker som plager deg. Finn ut den eksakte årsaken til de følelsene av kjedsomhet eller ulykkelighet, og deretter finne ut måter å komme over det. Prøv å kommunisere følelsene dine eller frykt til din partner eller en betrodd venn. Når du snakker, kan du oppleve at problemet er ikke så stor som du trodde det å være. Føre en sunn livsstil, inkludert spise næringsrike matvarer og gjøre regelmessige øvelser. Fokuser mer på positive tanker, og gjør bevisste forsøk på å forkaste negative tanker. Ikke ta noen forhastede beslutninger samtidig gjøre noen store endringer i livet som, endre jobben eller går ut av ekteskapet. Du må kanskje angre på senere for slike tøffe avgjørelser. Hvis det er noen helsemessige forholde problemer som plager ditt sinn, konsultere legen din for behandling sitt. Prioriter livet som per dine krav.
Midtlivskrise i kvinner er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Hvis vi legger det på en forenklet måte så er det at våre sinn reagerer på en bestemt vei mot de tingene som forårsaker oss utilfredshet. Det kan få om noen gode forandringer i livet ditt. Det kan hjelpe deg til å gjenoppdage deg selv i et nytt lys. Ved utgangen av denne fasen, kom mange kvinner seg ut som et bedre menneske og oppnå flere ting i livet enn de kunne forestille seg.

1 comment:

  1. Kosmetisk kirurgi

    Forbrukerrådet definerer kosmetisk kirurgi som skjønnhetsoperasjoner utført med kniv på friske mennesker, uten henvisning fra lege. Eksempler på kosmetisk kirurgi er brystforstørrelse, øyelokkoperasjon og fettsuging.

    Hensikten med kosmetisk kirurgi er å oppnå en kosmetisk gevinst for pasienten. Hva som oppleves som kosmetisk gevinst, vil variere fra person til person. Ved kosmetisk kirurgi blir utseendet ved hjelp av kirurgiske inngrep forandret til det pasienten anser som bedre. Kosmetisk kirurgi er ikke en egen medisinsk spesialitet, som hjertesykdommer er, men det er en framtredende del av fagfeltet plastikkirurgi.

    I vanlig dagligtale brukes begrepene kosmetisk kirurgi, plastisk kirurgi, plastikkirurgi, estetisk plastikkirurgi ofte om hverandre.

    Svenske lesere finner informasjon om plastikkirurgi på Teresbeauty.se.

    Kosmetiske behandlinger

    Kosmetiske behandlinger som for eksempel leppeforstørrelse, Botox, Juvederm, medisinske hudprogram (kremer) of liknende kalles ofte for plastikkirurgiske "light-behandlinger".

    Forskrift om tillatelse til å utføre kosmetisk kirurgiske inngrep

    I Forskrift om tillatelse til å utføre kosmetisk kirurgiske inngrep står det: Kosmetisk kirurgiske inngrep i henhold til denne forskriften, er inngrep hvor kosmetiske hensyn er avgjørende indikasjon for inngrepet, dvs. inngrep som utføres i den hensikt å forandre utseendet. [...] Et kirurgisk inngrep er å anse som et kosmetisk kirurgisk inngrep når det avgjørende hensynet for å utføre inngrepet er av kosmetisk karakter og ikke av medisinsk karakter. Forskriften er begrenset til å omfatte inngrep med bruk av kirurgisk kniv.

    Norsk forening for estetisk plastikkirurgi er en underavdeling innen Norsk plastikkirurgisk forening. Medlemmer er alle plastikkirurger, som har en eller annen relasjon til kosmetisk (estetisk) kirurgi i privat spesialistpraksis. En viktig del av foreningens arbeid er å kvalitetssikre denne virksomheten.
    http://www.leshebergeurs.com

    ReplyDelete