Monday 21 November 2011

Lip exfoliator

Lips er kanskje det vakreste og mest tiltalende trekk ved ansiktet ditt. Hvis de er sprukket, splitte eller avskalling, du definitivt miste attraktivitet. Derfor bør du ta skikkelig vare på leppene, slik at de holder seg friske og ser bedre ut og saftig. Du kan ta vare på leppene ved eksfolierende og fuktighetsgivende dem på en jevnlig basis. Denne artikkel fokuserer sin diskusjon om leppe peeling. Det er flere fordeler av lepper peeling. Det sloughs fjerner døde celler, og dermed reduserer ruhet og sprekkdannelser. Regelmessig peeling gjør leppene fyldigere, mykere og glattere, og gir dyp fuktighetsgivende. Hold lesing for å få noen forslag på noen enkle å lage og enkel å bruke lip exfoliator for menn og kvinner. Les videre huden peeling og leppe omsorg.
Hjemmelaget Lip exfoliator
Oppskrift 1: Dette er en naturlig leppe exfoliator som kan eksfoliere leppene innen et par minutter. Du kan gjøre det med noen lett tilgjengelige substanser. De er en teskje sukker (brunt sukker, hvis tilgjengelig) og 1 - 2 dråper olivenolje. Når du får både ingrediensene, legg dem i en liten bolle. Bland dem vel slik at resulterende blandingen er en lime som konsistens. Nå, anvende denne blandingen på din leppene i små sirkulære bevegelse med pekefingeren. Pass på at du gjør det sakte og forsiktig, og ikke skade dine lepper med bevegelse ditt. Massasje du lepper i det foreslåtte måte i ca 2 minutter. Vask leppene dine godt med lunkent vann. Påfør en leppe balsam eller vaselin på leppene når de fremdeles våte. Bruk av fuktighetskrem og olje i denne måten hindrer tørr for en lengre periode. Les mer på exfoliate lepper med sukker.
Oppskrift 2: En av de beste leppen exfoliator kan gjøres med ingredienser som natron og vann. En fordel med lage en leppe exfoliator med slike vanlig tilgjengelige stoffer er at du kan gjøre det helst i hjemmets bekvemmeligheter ditt. For å gjøre denne lip exfoliator, ta en teskje natron og tilsett 1-2 dråper vann til det. Bland ingrediensene godt å gjøre en lime. Påfør lim jevnt på leppene. La den på for ca 2 minutter. Ta en myk børste, våt den og gni laget av pasta med det. Du kan skvette litt vann på dine lepper hvis du må løsne lime. Gni i sirkulære motion for omtrent et minutt. Når du er ferdig, vask med rikelig med rent vann. Påfør en god kvalitet lip balm som er beskrevet i oppskriften en.
Oppskrift 3: Det er et eksempel på en hjemmelaget leppe exfoliator. Det er laget med Cayenne pepper og olivenolje. Take 1-2 dråper olivenolje og en teskje av Cayenne pepper. Bland dem godt slik at en grufull pasta dannes. Bruke den på leppene og massasje med pekefinger i milde sirkulære bevegelser. Massasje for ca 2 minutter. Mens han jobbet på leppene dine på denne måten, kan du tilfeldigvis å svelge en bit av Cayenne pepper. Det vil smake varmt. Try to tolerate it because Cayenne pepper er vurderes bra for helsen av din lepper i lange løp. Nå, skylle lepper godt med vann. Fukte leppene som er beskrevet ovenfor i oppskriften en.
Her's mer på:; Eksfoliere Lips at Home; Ansiktspleie Skin Care; Ved å gå gjennom ovenfor kontoen, lærte deg hvordan gjøre noen utmerkede klare til bruke leppe eksfoliering. Velg en av dem i samsvar med dine personlige preferanser og tilgang på ressurser. Uansett hvilken lip exfoliator du velger, bruke kun én gang på tre dager. Dette vil hindre at leppene tørker. Også følge et sunt kosthold å bli frisk og ser bra ut alltid.

No comments:

Post a Comment