Wednesday 30 November 2011

Boysenberry Planter

A boysenberry er en stor, skinnende, saftige bær slekt å bringebær, bjørnebær og loganberries. Det er populært og favoritt blant amerikanske folk. Boysenberries blir også brukt til å lage forskjellige typer syltetøy, saft og syltetøy. Smaken er ganske lik en bringebær, men med en spennende undertone. De er tilgjengelige i supermarkeder og dagligvarebutikker over hele USA. Boysenberries fuktig off kort tid etter ble tatt ut av vintreet. Så det er viktig at du bruker disse deilige bær innen 2 eller 3 dager med kjøpet sitt. Lær mer om noen ulike typer bær.
Boysenberry planter ble oppdaget av George M Darrow av US Department of Agriculture sent i 1920-årene. Han fant boysenberry planter ved hjelp av en bonde ved navn Walter Knott, på en gård i nærheten av Nord-California, som tilhørte en mann som heter Rudolph Boysen. Etter det, begynte Darrow og Knott dyrke disse planter i Knott's farm. Walter Knott begynte å selge disse boysenberries til folk, og det ble en favoritt blant folk. Han kalte bær etter opphavsmannen Boysen. Du ønsker å lære mer om noen spiselige ville bær.
Hvordan å vokse boysenberry Planter
Bringebær og bjørnebær er langt borte cousins ​​of the boysenberry. Den store, velsmakende frukter av boysenberry planter endre sin farge til rødlig eller mørk lilla når de modne. Boysenberry planter er energiske vinranker og vil spre seg fritt, du kan vokse en mer generativ anlegg ved å følge noen tips på å vokse boysenberry planter. Se thimbleberry plante.
Beliggenhet og Jord: boysenberry planter krever god sollys og en jord som drenerer vann effektivt og er rik på organisk ressurser. Til å kontrollere sin utspredning, bruk alltid en stor container å utvide boysenberry planter. Boysenberry planter har en tendens til å stige, betyr det bli et sterkt espalier for planten å vokse.
Unngå Brukte Plant Nettsteder: Hvis du planlegger å plante boysenberry anlegg i bakken, hopp over nettsteder der du har eller hadde vokst poteter, paprika, aubergine, tomater eller andre bær planter for de siste 3 årene. Disse plantene la sykdommer i jord som kan selv gift eller svekke boysenberry anlegget.
Økende Time: Hvis du bor i den nordlige siden av klima sone 6, anlegget boysenberries sent på våren, men hvis du er bosatt i den sørlige del av sone 6, vente til høsten å passere, og deretter planter boysenberry planter.
Evolving Cycle: I likhet med sine fettere, vil boysenberry planter ikke gir frukter i det første året av deres vekst. Boysenberries vil ha frukt i det andre året, vil disse fruktene dø bort etter innhøstingen er ferdig.
Stell og foring: Disse plantene trenger vann i små mengder og litt dosering av mild gjødsel til høsten sesongen. Start en ukentlig fôring av flytende plante mat, rett før fabrikken er i ferd med å ha bær.
Thornless boysenberry Planter: Thornless boysenberry planter er en ideell eksempel på hybride boysenberry planter. De vokser raskt og enkelt på boliger. Hybrid boysenberry planter har mye større og mer juicer frukt enn ville boysenberries. Thornless boysenberry planter bære frukter i løpet av andre året og fortsetter å vokse på ubestemt tid. Thornless boysenberry planter kan tilpasses nesten alle ekstreme klima og jordsmonn.
Beskjæring boysenberry Planter
Boysenberries bær vokser overstrømmende av horisontale vinstokker. Etter høsting, den største jobben en gartner eller en bonde har å gjøre er beskjæring. Etter effektiv beskjæring vil du forberede anlegg for neste vekstsesong. , Ikke sviske boysenberry planter i det første året etter at den er plantet og la den produsere frukt og vokse så mye som mulig. Beskjære den i neste år. ; Bruk bypass beskjæringssakser å beskjære alle de fruktbærende canes. Kutt ned rørene til 2 inches over jorda nivå. ; Tie alle de nye fruktbærende canes til et espalier. Bruk en snor til å feste nye canes nøye til trellis. ; Fjern tips av den nye fruktbærende canes midt på sommeren. Denne metoden for å fjerne tips oppfordrer laterale vekst i planten. , Klipp sidegreiner av den nye fruktbærende canes av siste sesong. Skjær disse grenene slik at de forblir en fot langt. ; Les mer på:; Dyrking og Beskjæring Raspberry; Hvordan Grow Bringebær, dette var all den informasjonen du trenger om boysenberry planter. Gjør vokse dette deilig frukt anlegg og nyte dens fordeler i mange år.

No comments:

Post a Comment