Friday 4 November 2011

Tropical blomsterdekorasjoner for bryllup

Moderne bruder er blitt mer og mer initiativrike og er villige til å eksperimentere med deres bryllup blomster. Borte er de dager da roser og liljer var de eneste valgene for bryllup dekorasjoner. I dag, har du utallige muligheter i form av farge, størrelse og duft av blomstene. Dersom en viss variasjon ikke er tilgjengelig med blomsterbutikk din, har du muligheten til å bestille eksotiske blomstene. Tropical blomsterarrangementer til bryllup er langsomt blitt populært på grunn av dristige farger og varierende størrelser av disse blomstene. Nedenfor er noen tips om hvordan å lage et bryllup blomst arrangement med tropiske blomster. Mer om typer tropiske blomster.
Hvordan få en Tropisk Blomster Arrangement
Tropiske blomster er mest egnet for uformell, utendørs bryllup. Hvis du er å velge for en Hawaii bryllup tema eller en strand bryllup så du kan ikke komme på et bedre alternativ enn disse vakre blomstene. Fall og sommeren bryllup dekorasjoner kan også se fabelaktig med en fargeklatt overalt. Du kan bruke tropiske blomster overalt i hele bryllupet dekorasjon. De kan brukes til å lage delikate brude hår tilbehør eller fremtredende alter dekorasjoner.
Gul hibiscus, som tilfeldigvis er staten blomst Hawaii er en stor blomst med en saftig duft. Du kan knytte disse store blomster sammen for dekorere kalesje eller alteret. En enkelt blomst bundet med silkebånd nok behovet for bryllup kirkestol dekorasjoner. Størrelsen av disse blomstene ikke gjør dem til gode kandidater til bord dekorasjon eller i centerpieces, men du kan sikkert inkludere dem i bryllup buketter.
Gult Ilima er en mindre versjon av gule hibiskus. Den kan brukes i nesten alle blomst dekorasjon. If hvite er temaet i bryllupet ditt, så nydelige dash av gult i bryllupet dekorasjonen ser helt fantastisk. Disse vakre blomstene også ser fabelaktig når det kombineres med lilla eller lavendel blomstene. Disse blomstene kan også brukes til brude håret dekorasjon. Du kan imidlertid ikke lett å finne disse tropiske blomster.
Den gylne plumeria tilbyr et helt annet utseende for ditt bryllup dekorasjoner med sine strålende gyllen gul farge. Disse blomstene ser særlig vakre i brudebuketter. Siden, de er lettere å jobbe med, kan du også bruke dem for håret dekorasjon. Disse blomstene pep opp tabellen dekorasjoner eller bryllup centerpieces med sitt nærvær.
Ohia er en annen tropisk blomst, innfødt til Big Island. Denne blomsten finnes i levende fargene rødt, oransje, gul og hvit. Du kan bruke en kombinasjon av noen av disse fargene for blomsteroppsats. Ordne disse blomstene med egnede grøntområder å lage en flott blomst ordning. Legg noen små kukui blomstrer som fyllstoff i denne typen floral ordning.
Orkideer regnes som kongen av tropiske blomster. Disse vakre blomstene kommer i forskjellige farger som rosa, lilla og hvit. Purple orkideer er den mest brukte rekke orkideer. Orkideene er en innbegrepet av kjærlighet og romantikk, dermed deres bruk i bryllup dekorasjoner er berettiget. De ser like imponerende i brudebuketter og borddekorasjoner. De også gjøre for utmerket floral centerpieces.
Gladiolus er en stor blomst med lang strå. Den perfekt runde oppblomstring av Gladiolus gjør den til en favoritt i blomsteroppsatser. Den finnes i flere blendende farger som rosa, hvit, gul, oransje, rød, burgunder etc. Bare binde en haug med Gladiolus en satin bånd eller tyll er den perfekte brudebuketten for sommer bryllup.
Tropical blomsterdekorasjoner til bryllup er en godbit for sansene på grunn av deres flotte farger og duft. Disse blomstene virkelig legge sjarm og en fargerik ekstravaganse til bryllupet ditt dekorasjon.

No comments:

Post a Comment