Monday 28 November 2011

Corian Vs Granite

Corian og granitt begge har multipurpose programmer i husholdninger. Til tross vite de gode og dårlige effekter, vi har fortsatt bli forvirret når det gjelder å velge rett type materiale for huset ditt. Før legging det, er du bekymret hvis det er slitesterkt og tåler tung vekt eller om kvaliteten er god nok til å vare lenge. Disse ekte spørsmål bry deg før du velger riktig materiale for husholdningene. Tilsvarende, foreta et valg mellom corian og granitt blir også en tøff jobb. Jeg håper denne artikkelen på corian vs granitt skal gjøre unna med noen av uklarheter.
Corian består av akryl polymer, og den kjemiske forbindelsen alumina trihydrat. Det kan støpes inn ulike figurer ved oppvarming den til 300 ° F. Det er mye brukt i badet forfengelighet topper, veggkledning i dusjer, kjøkkenet countertops, etc. Les mer på kjøkkenet countertops installasjon og reparasjon av ett corian countertop.
Granitt er en type magmatisk bergart dannet ved størkning av flytende magma. Den kan grovkornede eller medium grained i tekstur. Disse finnes som mørke grå, svart eller selv rosa farget steinete strukturer. Fargen varierer avhengig det kjemisk sammensetning og mineralinnhold. Granitter er sterke og holdbare. De brukes i bygninger, i skulpturer, gravminner, husholdninger, kjøkken, osv. Du kan også gjerne vite mer om granitt countertops installasjon.
Forskjellen mellom Corian og granitt
La oss analysere forskjeller og deretter trekke en gyldig slutning.
Kostnader: Når det gjelder montering av Corian og granitt benkeplater på kjøkken, begge er dyrt. Prisene svinger årlig, men vi kan likevel gjøre en sammenligning. I 2009, prisen på granitt countertops per kvadratmeter var US $ 50 til US $ 200 mens corian Prisen var mellom US $ 40 til US $ 100 per kvadratmeter. Så vurderer prisen, er Corian litt billigere enn granitt. Du kan også lese om granitt countertops pris.
Holdbarhet; Granitt er mer slitesterk enn corian. Siden Corian består av polyester eller akryl harpiks, sprekker det lett. Granitt er mer motstandsdyktig å knekke. Men granitt gang sprakk er vanskelig å reparere og pådrar seg betydelige utgifter. Selv corians sprekk, kan de bøtes lett med svært lave investeringskostnader. Granitt er også mer motstandsdyktig mot varme.
Utseende: Hvis du ønsker en vakker kjøkken countertop med intrikate design, så granitt bør være ditt valg. Corian ser homogene og er ikke tilgjengelig i ulike varianter som granitt. Hvis penger er ikke et problem, så installere fargerike mønstre av granitt varierer fra stykke til stykke, som kjøkken countertop.
Rengjøring, Renhold både corian og granitt er enkelt. Du kan bruke mild såpe løsning å rengjøre countertops å unngå ansamling av skitt og smuss. Du kan også bruke eddik eller en svak løsning av hydrogen peroxide. Det finnes varianter av kjøkken countertop rensemidler tilgjengelig i markedet. Les mer på rengjøring granitt benkeplater.
Videresalg verdi; Granite har høye re-salgbarhet enn corian. En plate av granitt vil gi deg tilbake en stor mengde hvis du vil videresalg den. I forhold til granitt, er returverdien av Corian litt mindre, men corian har størst forbrukeren navn merkevare anerkjennelse.
Kostnad for installasjon, The tetting avgifter av granitt er mer i forhold til Corian. Installasjon gebyrer for corian er mindre sammenlignet med granitt. Siden de har en tendens til å sprekke, må de skiftes ut eller repareres ofte. Du kan også gjerne vite om problemer med granitt benkeplater.
Corian vs Granitt Benkeplater
Etter å ha analysert de positive og negative sider ved Corian og granitt, må du ha fått en god idé om begge materialene. Men få ting må vurderes før du velger granitt eller corian som kjøkken countertop. Valgene er utelukkende basert på dine behov, bruk og investeringer kapasitet. Hvis du er for mye bekymret pauser og sprekker, så granitt bør være ditt valg. Hvis du ønsker en vakker attraktiv kjøkken countertop, gå for utsøkte granittplater for kjøkkenet. Corian countertops er også verdt å installere, når du ser mot et lavt investering. Få vite mer om granitt countertops vedlikehold.
Når du har installert corian benkeplater på kjøkkenet ditt, husk at du ikke bruke mer makt enn den kan tåle eller sted hot kjøkkenredskaper direkte på den. Ikke hogge eller skjære grønnsaker på Corian benkeplater. Granitt countertop omsorg er også nødvendig for å hindre at det sprekker og unngå ekstra utgifter. En liten investering kan gi deg enorme fordeler.
Den komparative studie av corian vs granitt viser at begge materialene har unike fordeler og ulemper. Men, jeg personlig føler at granitten har mer bruk fordeler enn corian. Hvis du kan bruke litt ekstra dollar husk fordelene av granitt, og deretter få kjøkkenbenken satt opp med granitt. Jeg er ikke partisk med granitt, ligger skjønn helt på deg!

No comments:

Post a Comment