Friday 25 November 2011

Merian Oil

Origanum majorana, er vitenskapelige navnet for Merian. Det er en flerårig urt, og er kaldt sensitive. Det er opprinnelig fra Middelhavsområdet og grekerne og romerne brukte denne urten som symbol på lykke. Hele anlegget anses aromatiske og merian olje er hentet fra bladene. Det er også kjent som søt merian olje, en vidunderlig essensielle olje med beroligende oppvarming og styrkende effekter. Kjenn merian urt helt.
Oljen ekstraheres etter tørking den friske blader og topper, og så dampen destillerte produkter yield oljen. Oljen er gulaktig farge og er rik på kjemisk og organisk sammensetning. Oljen inneholder kjemiske forbindelser som, origanol, pinen, borneol og kamfer. Andre komponenter er sabinene, Cymene, linalyl acetate, gamma terpineol, terpinolene, alfa terpinene, sabinene hydrat og terpineol. Denne sterke komposisjon gjør det en beroligende olje for nesten hver del av kroppen.
Merian Olje Fordeler
Her er komplette listen, beskriver fordelene av merian olje. Sjekk urte fjerning finnes merian olje.
Smertestillende og antiseptisk, Det er nyttig under feber, forkjølelse og betennelser. Det reduserer smerte, tannverk, hodepine og anstrengelse i musklene. Dens antiseptiske egenskaper hjelper i herding sår og eksterne kutt. Den er også en av de virkestoffene i antiseptiske kremer og lotions.
Antivirale, antibakterielle og soppdrepende; Det er effektivt ved influensa, kusma, vannkopper og andre virussykdommer. Merian olje dreper bakterier. Det beskytter fra malaria, tyfus, urinveisinfeksjon, kolikk sykdommer, matforgiftning, etc. Oljen også kurer fungal infeksjoner og forhindrer soppvekst.
Antispasmodic og Anti-Aphrodisiac; Det kurer luftveier spasmer, kramper, muskel trekker, krampaktig kolera, kramper, osv. Det bidrar også til å undertrykke seksuelle begjær. Merian olje er gunstig for folk som lider av unormal seksuell trang.
Carminative, cephalica og Cordial, Det er også nyttig for å holde på minnet sammen med alderen. Det håndterer effektivt gass problemer og gir lindring til mennesker som lider av dårlig fordøyelse, brystsmerter, flatulens, kvalme, oppkast, hypertensjon, etc. Merian olje har varmende effekt på kroppen. Den forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper deg å bli kvitt slim og revmatisme.
Vanndrivende, emmenagogue og beroligende; Dette oljen hjelper i hyppig vannlating og bli kvitt overflødig natrium fra kroppen. Det hjelper i klar mensen og bli kvitt andre plager som magesmerter, svimmelhet, etc under menstruasjon. Merian olje i svangerskapet er ikke anbefalt av leger som det kan skade den beskyttende slimhinnen rundt livmoren og reduserer absorpsjonen av jern. Fordelene med merian olje til snorking er virkelig effektivt som det er en god beroligende middel. Det avlaster også av stress og angst.
Nervine, stomachic and vasodilator, Merian olje styrker nervesystemet og holder deg borte fra nervøse lidelser. Den opprettholder riktig utskillelse av fordøyelses safter og forbedrer avføring. Det er letter blodtilførsel av avslappende blodkar og reduserer risikoen for hjerte sykdommer og hjerne blødning på grunn av hypertensjon. Det opprettholder også blodtrykket nivåer.
Siden merian olje har forskjellige bruksområder og fordeler, varierer anvendelsen prosedyren også. For kulinarisk smak, kan få dråper av denne oljen legges til resepter. Denne olje serverer en av de beste aromaterapi oljer og blander seg godt med sypress, tea tree olje, eukalyptus og lavendel olje. Du kan legge til noen dråper med vann mens du bader. Masserer denne oljen, kan avlaste deg fra smerter i ledd og andre deler av kroppen. Aktuelle programmet er helt trygt. Hvis du ønsker å få nytte av sine medisinske egenskaper, bør du alltid ta foreskrevet dose foreslått av leger. Les mer på merian bruker og merian erstatning.
Jeg håper jeg har strukket deg all informasjon om merian olje. Bortsett fra sin medisinske fordelene, dekker nesten alle aspekter relatert til helse, er det også brukt i skjønnhetsprodukter for hår og kropp.

No comments:

Post a Comment