Thursday 24 November 2011

Marble Tile Installasjon

Marmor gulv er blitt svært populært i disse dager over hele verden. Mange foretrekker marmor over keramisk for innredning hjem på grunn av sin styrke og eleganse. Det er en av de mest brukte materialer i enhver bygning. Marmor er en naturlig stein og er tilgjengelig i mange flotte farger og mønstre. Hvis du har besluttet å installere marmor fliser på gulv til hjemmet ditt, må du ha litt grunnleggende informasjon om installasjon. La oss lese om marmor fliser installasjon.
Slik installerer Marble Tile
Installere marmor fliser ligner på legging av keramiske fliser og krever noen grunnleggende verktøy. Følg disse enkel og enkle instruksjoner for å installere marmor fliser.
Ting Obligatorisk:; Marmor fliser; Wet såg; tannsparkel, Tile kutter; Tile spacer, lim, Sponge, Cement, Leveler, Bucket, hansker, maske, Marble Tile Installeringsinstruksjoner:
Trinn 1: Det første og viktigste å huske på når du installerer marmor fliser er å starte med et rent tørt og jevnt underlag. Hvis overflaten er ujevn, kan marmorfliser løsne og komme ut. Så, nivå overflaten ved hjelp av en leveler, før du starter installeringen.
Trinn 2: Velg en design til å gå bra med temaet og legge fliser i utformingen du ønsker å oppnå. Dette gir deg en idé om å plassere brikkene på riktig sted. Start alltid plasserer brikkene fra midten av rommet. Du må kanskje kutte litt fliser for en skikkelig passform, spesielt rundt dører og hjørnene. Skjær flisene med hjelp av en våt så eller elektrisk cutter.
Trinn 3: Nå, med hjelp av en murskje, bruke et tynt og jevnt lag med lim. Sørg for at overflaten er ren før påføring av limet for å hindre at brikkene fra chipping av.
Trinn 4: Sett marmorfliser forsiktig på limet. Benytt deg av flis avstandsstykker for å sikre perfekt avstand mellom dem. Når alle brikkene er plassert riktig i henhold til design du ønsket, la dem tørke i ca 24 timer.
Trinn 5: Når flisene er tørket ordentlig, fylle hullene mellom flisene med sement eller fugemasse med en nal. La sement satt i 10 minutter. Tørk bort overflødig sement på flisene med hjelp av en svamp. Rengjør flisene med marmor fliser renere å unngå flekker. Din marmor fliser på gulv er klar! Les om rengjøring flislagte gulv.
Marble Tile Installasjon tips
Her er noen grunnleggende ting du trenger for å ta vare på mens du installerer marmor flis:; Ditt gulv skal være sterk nok til å bære vekten av marmor fliser. ; Rengjør og nivå overflaten før du installerer marmor fliser. ; Legg ut fliser i ønsket design før påføring av limet. ; Velg en passende thinset som går bra med flis farge. Mørke fargede thinset kan forvrenge ditt fliser farge. ; Bruk rengjøringsmidler spesifikke for marmor fliser. Ved hjelp av en varm fuktig mopp kan også bidra til å holde marmorgulv vakkert. ; Du kan også lese om:; Ceramic Tile Installasjon; Carpet Tile Installasjon; Slate Tile Installasjon, dette var alt om marmor fliser installasjon. Du kan få marmor flis installert av en profesjonell, kan imidlertid marmor fliser installasjonskostnader være tunge på lomma. Dessuten er installasjonen ikke så komplisert. Så hvorfor ikke gi det et forsøk!

No comments:

Post a Comment