Tuesday 22 November 2011

Garden Fence Designs

Enhver gartner som verdsetter hans planter og blomster ønsker å holde ut dyr og dyr fra hagen deres. Det er her en hage gjerde er nyttig. De ikke bare klart avgrenser de ulike områdene av hagen din, men er også helt effektivt for å skjule unappealing deler av hagen fra visningen. Garden gjerdet design kan være enkle eller dekorative og det finnes en rekke modeller tilgjengelig for deg å velge blant. Før man velger en hage gjerde design, trenger du først spørre deg selv det viktigste formålet med å installere gjerdet. Er det for visuell appell eller for å holde dyr fra ødelegge din blomsterbed. Når du har pin pekte funksjonaliteten til å installere et gjerde i hagen din, kan du velge mellom mange design. Les mer på gjerdet design.
Funksjonell Garden Fence Designs
Funksjonell gjerde design, er de som er ikke bare dekorative, men tjener et bestemt formål. Maskevidde gjerde design som er laget av plast eller wire er en veldig god hage gjerde design alternativet hvis du har en ganske stor hage og vil holde utenfor forvillede dyr fra inn din hage. Den kan brukes til å markere ytre omkretsen av hagen, og også som støtte for noen typer planter og villvin. Det er ganske sterk og langvarig og krever ikke noe vedlikehold. Høyden på gjerdet bør være slik at den skal holde ut dyr og kjæledyr, og ideelt sett skulle komme opp mot brystet ditt nivå. Mer om hvordan å bygge et gjerde.
Hage tre gjerdet er også svært funksjonelle og de kommer i mange design som passer ditt budsjett og stil. Tre hage gjerde design som hage stakittgjerde er svært populære og utstråler gammeldags sjarm. Ikke bare gi hagen et rustikt appell, men er også stilig og elegant. Mens velge tre gjerdet design, ta hensyn til stilen i huset ditt, og også landskap. Stakittgjerde ser best ut i små stil hjem eller en stor engelsk hage som har mange blomsterbed og en grønnsakshage del. Stakittgjerder malt i uberørte, hvite eller et eggeskall blått går veldig fint med disse stil av hus eller hage. På den annen side, hvis du bor i et springende ranch stil hjem eller en hage som er inspirert av den sørvestlige tema, så din beste gjerde design vil være å velge splitte rail gjerder laget av tre som har robuste innlegg og rails. Timber hage fekting med redwood, sedertre eller cypress er et godt valg som de er naturlig resistente mot forfall og skadedyr. Les mer om hvordan å bygge stakittgjerde.
Ornamental Garden Fence Designs
Dersom det er ornamental hage gjerde design som du er ute etter, å øke skjønnheten i hagen din vil du bli bokstavelig bortskjemt for valg. A gjerde design som ikke bare er attraktiv, men yter også personvernet er gitter fekting. Et gitterpunkt gjerde er vanligvis laget av lange tregjerde som samlet i en criss cross mønster. Du kan male den med en farge du velger for å matche landskapet i hagen din og vinstokker kan trenes opp gitteret for mer privatliv.
Garden gjerder trellis ligner gitteret fekting og kan kjøpes i de fleste hagen butikkene. Garden gjerdet paneler er vanligvis fremstilt av herdet ply styre og er stor for små kompakt hager som krever fekting med ekstra styrke. Bamboo innlegg kan også brukes for lage hage inngjerding design som se attraktive og naturlig.
Les mer på:; Typer av Garden fekting, Hage Fekting tips; Garden Fekting: Dekorative Fekting Ideas; Så dette var alt om gjerde design. Uansett gjerdet design du velger for hagen din, pass på at den ser helhetlig med landskapet.

No comments:

Post a Comment