Tuesday 8 November 2011

Grout Cleaner

Fuger er en blanding av mørtel, sand og sement som er fylt ut hullene mellom flisene. Fuger brukes til å fylle keramiske fliser områder i kjøkkenet skråstreker eller i baderom. Over tid, blir fugemasse sotete som den tiltrekker seg smuss og flekker. Mold og mugg veksten er hovedsakelig ansvarlig for misfarging av fugemasse på badet mens Matflekker forringe utseendet på fugemasse på kjøkkenet. Det finnes ulike kommersielle produkter på markedet som effektivt kan rense fugemasse. Du kan også rengjøre fugemasse med hjelp av noen hjemmelagde fugemasse rengjøringsmidler.
Kommersiell Grout Cleaners
Kjemiske rensemidler; Kjemiske rengjøringsmidler er spioneringen som mest effektive fugemasse rengjøringsmidler. Men de miljømessige farer som presenteres av disse rengjøringsmidler er for mange. Derfor deres bruk er ikke tilrådelig i en stor grad. Hvis du må, bare bruke en av de kjemiske rengjøringsmidler som deres kombinasjonen er enda mer farlig. I kombinasjon slipper de giftige gasser som være skadelige for menneskers liv. Mer om fugemasse rengjøring.
Herbal Cleaners; Herbal rengjøringsmidler fungerer godt mot fugemasse som har blitt skadet av meldugg eller muggvekst. Den viktigste ingrediensen i disse fugemasse rengjøringsmidler er te olje, som fungerer som soppdreper. Bland 2 ss av urte renere i to kopper vann og rengjør fugemasse med det. Mer om fugemasse rengjøring tips.
Oxygen Bleach Grout Rengjøringsskum; Oxygen bleach fugemasse renere uten klor og syrer, dermed har mindre potensial til å indusere skadelige effekter. Den inneholder en spesiell aktiv agent som lykkes blir kvitt mold og mugg. Fukt overflaten av mørtel som må rengjøres og skvette litt oxy blekemiddel pulver på det. Bruk en stiv børste til å skrubbe skitt og la den i 15 minutter. Skyll det av med varmt vann. Alternativt lage en pasta av blekemiddel pulver og vann, og smør det på fugemasse. Skrubb med et stykke rag og skyll den av. Mer om rengjøring keramiske fliser fugemasse.
Hjemmelaget Grout Cleaners; Lag en pasta av natron og vann og bruke det med en børste eller fille. Skrubbe området med stiv kost eller tannbørste å bli kvitt gjenstridig smuss. Skyll det av med varmt vann. , Isopropylalkohol er et utmerket desinfeksjonsmiddel og fugemasse renere, men det anbefales at du erstatte den med etanol eller 100 bevis alkohol i løsning av vann. ; Hvit eddik kan brukes til å fjerne flekker, lukt og mugg from gysemassen. ; Vasking brus kan også brukes for sin evne til å kutte fett og flekker. ; En løsning av hydrogen peroxide kan også effektivt fjerne skitt, mugg, osv fra fugemasse. Mer om rengjøring fugemasse med peroxide og natron. ; Grout Rengjøring Verktøy
Fuger rengjøring verktøyet er et spesialisert verktøy med et trekantet hode. Du kan kjøpe den fra Oppussing butikker. Du må bare kjøre den et par ganger over den gamle mørtelen, for å fjerne skitt og andre møkk. Electric scumbuster er også tilgjengelig som kommer med oppladbare batterier. Oppgaven med rengjøring Grout blir mye enklere med hjelp av børster er spesielt utviklet for å fjerne smuss fra fugemasse. Mer om fugemasse fjerning verktøy.
Å beskytte fugemasse fra å bli skitten igjen, må du å forsegle den med en god kvalitet fugemasse. Selv om du søker fugemasse til nyinstallerte fliser, ikke glem å forsegle den senere. La fugemasse å kurere i ca 30 dager, før tetting. Du kan gå for lateks fugemasse eller oljebaserte tetningsmasse etter ditt eget valg. Disse dagene fugemasse er stains også tilgjengelig som lar deg endre fargen på fugemassen som per ditt valg. Forseglingen bør gjøres når du er ferdig med fugemasse farging.
Dermed kan fugemasse rengjøringsmidler faktisk hjelpe deg å fjerne skitt og gjengi en ny skinnende utseende fugemasse din. Hjemmelaget eller urte-løsninger er de beste fugemasse rengjøringsmidler som de utgjør minimal helserisiko.

No comments:

Post a Comment