Tuesday 22 November 2011

Garage Tilvekst

Hvis du er en bil eier uten en garasje du sikker på må være kjent med kvaler trosset snø på et iskaldt morgenen mens gående mot bilen, bare for å finne dørene frostet med snøen. Mens du sliter med å komme innenfor frysing interiøret på bilen og slå på tenningen, nekter den trege motoren ganske enkelt å samarbeide. Sheltering bilen blir en must hvis du bor i regioner av ekstremvær. Selv ellers, beskytter bilen fra impish tenåringer i nabolaget ville være en god idé. Dermed garasje tillegg er uunngåelig for nesten alle bileiere. Mer om garasje lagring.
Garage Addisjon Ideas
Når, bestemmer du ved å bygge en garasje tillegg, er neste steg å se opp for ulike ideer for garasjen tilføyelser. Selv ville hovedformål garasjen være å huse en bil, kan det også tjene flere andre formål. Du kan bruke det for lagring av ulike hageredskaper og utstyr eksempel plen gressklippere som opptar betydelige lagringsplass i huset. Du kan også bruke den som ekstra oppholds plass ved bygge en etasje på den. Garage Tilføyelser kan brukes også for boliger båter, barneklubb sykler og leker osv. Hvis du installerer en arbeidsbenk inne i garasjen du ville være i stand til å fullføre gjør-det-selv prosjekter i garasjen. Garage tillegg kan også tjene som ett godt sted for oppsett ditt hjemmekontor. Mer om garasjen lagringsplass ideer.
Garage Addisjon Designs
Garage tillegg design skulle i hovedsak være avhengig av formålet du ville være å utnytte garasjeplass. Selv om du kanskje tenkt å bruke den bare for å parkere bilen, ville ikke være en god idé å bygge en lite attraktiv boksen ved siden av vakkert konstruert huset. Uavhengig av formålet med garasjen tillegg spiller estetisk en viktig rolle i utformingen av garasjen tillegg. Størrelsen på garasjen er det viktigste faktor som skal vurderes mens utforme en garasje. Ideelt sett bør du ikke utvide størrelsen på garasjen mer enn to tredjedeler av den totale frontale boligstørrelse. Hvis du har planer om bygge en enorm garasje utstyrt med alle hjelpemidler, så det anbefales at du konstruerer den bak huset, der det ikke vil være synlig. Når du legger til en etasje til garasje din, vær påpasselig med at den kommer godt under taket i ditt hjem. Før du nærmer en generell entreprenør, bør du være klar med grove skisser og design av garasjen planen. Du kan også leie en arkitekt for denne jobben. Mer på garasjen konvertering ideer.
Garage Addisjon Anlegg
Hvis du er en ivrig do-det-yourselfer med en forkjærlighet for konstruksjon, så kan du vurdere gjøre denne jobben selv. Men pass på at du har de nødvendige ferdigheter for å gjøre denne jobben. Du kan også nærme seg en entreprenør som kan avslutte en del av garasje tillegg for deg. Vanligvis, entreprenører tar vare på bygging av rammer, gips, tak shingles, isolasjon, garasjeporter, vinduer etc. Dermed er du igjen med stiftelsen, skive, elektrisitet, gulv tetting og maling som kan oppnås med hjelp av en laborer. Hvis du velger å overlate jobben til en entreprenør, får en skikkelig garasje tillegg kostnadsanslag fra ham. Intervju et par entreprenører før endelig avtale med en. Mer om koster å bygge en garasje.
Garage additions bare å åpne en mengde muligheter for å utnytte den ledige plassen. Denne hjem tillegg kan ta vare på alle dine space relaterte woes. Ikke glem å utstyre din garasje med et kabinett, skap og andre viktige møbler for ekstra komfort og funksjonalitet.

No comments:

Post a Comment