Monday 14 November 2011

Nakken Piercing

Body piercing er ikke lenger begrenset til øre og nese piercing, snarere folk i dagens tider eksperimenterer med forskjellige typer piercinger inkludert navle piercing, ansikts piercinger, kravebeinet piercing, osv. Men, er disse typer piercinger ikke akseptert i faglig og pedagogisk sirkler, og dermed mange mennesker sliter med å skjule sine piercinger. Likevel er det en piercing som har komme opp i nyere tid, som man kan vise frem i tillegg til gjemme seg, når det er nødvendig. Dette unike piercing kalles nakke piercing og kan gjøres hvor som helst under hårfestet. Det er folk som tror at nakken piercing er risikabelt og kan skade nerve eller ryggmargen. Men dette er sant da dette er en overflate piercing der nålen er satt inn like under overflaten av huden og går ikke noe sted i nærheten av nervene. Likevel, bør dette piercing gjøres av en piercer som er ekspert i overflate piercers fordi hvis disse piercings ikke er gjøres i riktig måte, kan det føre til migrasjon eller kan avvisning. Så, hvis du planlegger å få nakken hull, er noen ting her som du bør vite om nakken piercing. Les mer på effekten av piercinger.
Nakke Piercing - Informasjon
Den første regelen du må huske er at du bør få det gjort bare fra en piercer som er ekspert i overflate piercing. Når du går til et piercing studio, spør pierceren om en liste over kunder som har gjort nakken piercing. Kontakt dem og spør om deres erfaringer av få piercing gjort og også til om piercing migrert. Bare når du har forsket godt om piercer og studio, bør du få deg bestemme stedet du vil få nakken hull. Nakke piercing Prisen vil ikke være den samme i hver by. Det finnes en rekke ting som vil avgjøre prisen på piercing inkludert plasseringen av studioet, opplevelsen av piercer og hvilken type smykker du velger for piercing.
Hvordan er nakken Piercing Done, Når du går til piercing studio for å få nakken hull, vil piercer spørre etter identitet kortet. Du må også signere noen papirer til før piercing. Så snart alle formaliteter er ferdig, piercer kommer du til hvor stort rommet er, og be deg om å legge ned. Da skal han rense nakken din med et desinfiserende liker en spritserviett eller et antiseptisk. Når dette er gjort, vil han markere det området der du vil at piercing gjøres. Han vil be deg om å presse skuldrene sammen, og vil klemme huden som spenner i mellom skulderbladene. Når dette er gjort, vil han be deg om å ta et dypt pust og deretter sette nålen fra ett område og ta den ut fra de andre. Etter kanylen er tatt ut, vil piercer umiddelbart feste en vektstang som du velger inn i hull i området. Om de fleste mennesker tror at det ville smerte mye når du gjør denne type piercing, sier folk som har gjort det har at nakken piercing smerten er ikke veldig alvorlig.
Nakke Piercing smykker, Smykkene som må brukes for overflate piercing er forskjellig fra det normale piercinger. Dette fordi hvis riktig type smykker ikke brukes, er sjansene for nakke piercing risikoer som migrasjon og avvisning er svært høy. Dette smykker som bør brukes for nakke piercing bør være en vektstang som har form av et stiftemaskin. Materialet brukes til smykker skal være en fleksibel én som teflon eller Tygon, men titan smykker ville også gjøre. Smykkene brukes under piercing bør være en større en, helst en 1,6 mm gasbind. Dette fordi under healing periode, er gjennomboret området sannsynligvis vil hovne opp og en større smykker ville gi plass for den å gro skikkelig. Når piercing er helt leget, vil piercer endre smykker til en mindre en. Få vite mer om risikoen ved piercinger.
Nakke Piercing ettervern, nakke piercing tar minst 8 uker å helbrede, og i løpet av denne tiden, er det viktig å følge ettervern instruksjonene som gis av piercer svært nøye. Det kan også være litt vanskelig for deg å rengjøre nakken piercing som du ikke kan se det ordentlig. Hvis du står overfor en lignende problem, kan du be din venn eller et familiemedlem til å gjøre det for deg. Akkurat som alle andre type med piercing, er det første steget for rask helbredelse rengjøring av piercing og holde den fri fra bakterier. Most body piercing vil anbefale å rengjøre nakken piercing med havsalt soaks hverdagen. For dette, ta ¼ ts havsalt og bland det med åtte gram vann. Dypp bomullsdotter i denne løsningen og suge piercing i den i fem minutter. Har dette må være gjentas minst to ganger på en dag til piercing er fullstendig helbredet. Bortsett fra dette, du må også huske på visse forholdsregler for å sikre at piercing området er sikret mot smitte. Sørg for at håret ikke viklet inn i nakken piercing. Det er også viktig å unngå sove på ryggen under healing prosessen. Mer om piercing infeksjoner.
Jeg håper denne artikkelen har vært nyttig for deg å vite om nakken piercing. Selv om nakke piercing er ganske elegant og unik, ikke å få det gjort av en profesjonell kunstner kan være litt farlig. Så, hvis du vil nyte nakken piercing i lang tid, sørg for at du går til en overflate piercing ekspert og følg instruksjonene ettervern at han gir religiøst.

No comments:

Post a Comment