Tuesday 29 November 2011

Christian Cross Tatoveringer

Religiøse tatoveringer har lenge vært populært for amerikanere og folk fra andre land også, og ingen mer så enn kristne kors tatoveringer. Det er så mange varianter mulig med disse tatoveringer, og hver enkelt kan endres på en måte som passer til enkeltes spesielle mentalitet. Viser sin hengivenhet og tro på Gud og religion er noe alltid har fanget folks fantasi og det finnes et mangfold av kristne kors tatoveringer som man kan velge mellom.
Det mest attraktive ting om kristne kors tatovering design er deres ubegrenset allsidighet. De kan være utformet for å betegne et stort antall ting, og de er tilgjengelige i en endeløs rekke størrelser og farger. En spesiell melding kan legges til disse tatoveringer for å legge en større følelse av personlig til disse tatovering design.
Det latinske korset (eller Crux Ordinaria) er en design som dominerer de fleste kristent kors tatoveringer for menn og kvinner, men det må bemerkes at ikke alle korset tatoveringer som du ser er religiøs av natur. Noen får dem bare fordi de ser attraktive, eller kan gjøres for å se attraktive ved å endre visse aspekter av designen. Tribal kors tatoveringer er ett godt eksempel på dette, da de skaper en unik blanding av tribal tatoveringer og kristne kors tatoveringer.
Pre-kristne kors, du kan eller ikke være klar over dette, men faktum i saken er at kors har vært populær design lenge før kristendommen dukket opp. Det er mange eldre hedenske religioner som vanligvis brukes krysser som deres karakterer, eller dyrket symbol for et kors for mange varierte grunner. Her er noen av pre-kristne tolkninger av kors i religion og samfunn. ; Celtic druider sett korset som et fallossymbol. Les mer på Celtic tatoveringer. ; I noen kulturer, betegnet den loddrette linjen den mannlige fallos og den horisontale linjen merket kvinnens vagina. ; Assyrerne sett korset som en retningsbestemt navigatør for å hindre folk i å bli tapt. ; Babylonerne knyttet korset med sine Moon guddom. ; Egypterne betraktet Ankh korset symbol som denotion av unionen mellom Isis og Osiris. , Som du kan se, kjører fascinasjonen med kristne kors tatoveringer utover kristendommen, og dens røtter mye dypere enn det. Her er noen cross tatovering design for menn for deg.
Christian Cross Tatoveringer: Når disse krysser tatoveringer er brukt som referanse til kristendommen, symboliserer det seier Jesus Kristus over de døde og romerne som korsfestet ham. Korsfestelse var en svært vanlig måte å kjøre fanger og slaver på den tiden, og dette er noe Jesus Kristus utholdt også. Det er ingen regler i kristendommen som forbyr en person fra å få en tatovering, i motsetning til enkelte andre religioner. Kristent kors tatoveringer til kvinner og menn er dermed tillates av religion i seg selv, og er derfor svært populære måter å uttrykke sin hengivenhet til Gud.
Den loddrette linjen i de vanligste latinske kors som er en del av kristendommen, indikerer det guddommelig, mens den horisontale linjen innebærer verden. Korset er derfor sett på som et kryss mellom de to. Dersom korset viser et bilde av Jesu Kristi spikres på det, er det kjent som et krusifiks. Kombinere noen latinske teksten med kristne kors tatoveringer er en meget velkjent design, og noen folk selv velger å plassere en rosenkrans eller en krone av torner på toppen av korset, som en allusjon til Jesu korsfestelse.
Også se følgende:; Iron Cross tatoveringer; Liten Cross tatoveringer; Gothic Cross tatoveringer; Malteserkorset Tatoveringer; Det finnes mange varianter som kan legges til kristent kors tatoveringer, og selv de mest fromme kristne velger disse designene noen ganger, som et show av hengivenhet deres. Noen mennesker se tatoveringer som besmittelse av kroppen, og derfor ser på kristne kors tatoveringer med hån. Dette er rett og slett deres mening, fordi slutt har hver enkelt sin egen måte å være fromme.

No comments:

Post a Comment