Sunday 27 November 2011

Second Wedding kjoler

En av de største dilemmaet som bruder, som planlegger sitt annet ekteskap, er møte utvalg av deres brudekjole. Fleste av dem tror at det ikke mange alternativer når det gjelder valg andre ekteskap brudekjoler. Men, i motsetning til det mange tror, ​​det er faktisk et stort antall alternativer for andre brudekjoler. Det er hovedsakelig fordi vanligvis andre ekteskap er uformelle anledninger, og dermed behøver man ikke holde på mange av reglene i den tradisjonelle bryllupet, og dette gjelder selv til brudekjole. Så, hvis du har det andre bryllupet, her er enkelte andre brudekjole ideer som vil hjelpe deg å velge en flott kjole til bryllupet. Les mer på alternative brudekjoler.
Second Ekteskap Wedding kjoler
Da det kommer til andre brudekjoler, mange bruder foretrekker å kjøpe en second hand brudekjolen eller kan leie. Det er hovedsakelig fordi at de hadde allerede hatt sin drøm kjole til sin første bryllupet, og denne gangen, de bare ønsker å konsentrere seg om selve bryllupet. Dessuten er det en flott måte å spare litt ekstra penger. Imidlertid ikke ha en andre ekteskap ikke bety at bruden har å kompromiss i noen måte. Selv om bruden er sannsynlig å ha modnet enn da hun var i løpet av hennes første bryllup og vil ha forskjellige dressing forstand, vil hun sikkert har noen drømmer om hennes bryllup og brude kjolen hun skal ha på. Men, hvis noen ikke har en idé om hva slags kjole hun vil ha, samtidig som løfter for andre gang, her er noen ideer om kjoler for andre bryllupet, som kan bli nyttig. Mer om hvordan du kan leie en brudekjole.
Stiler av Second Wedding kjoler; Selv bryllupet er vanligvis assosiert med lang, Princess cut kjoler, trenger du ikke å holde seg til dette for andre brudekjole. På den annen side, kan du eksperimenterer med forskjellige stiler, kutt og mønstre for brudekjole. Men, du må holde alder og kropp struktur i bakhodet mens du velger en brudekjole. For eksempel, kan en frynsete kjole ikke ser flott ut på en eldre bruden. I slike situasjoner, det er andre kjoler å velge, inkludert enkle frocks, lange ermer topp med en A-line skjørt, hvit dress og skjørt, etc. Den andre brudekjole kan være en gulv lengde cocktail lengde eller tee lengde kjolen som enten sleeveless eller off skulderen. Uansett hvilken type brudekjole du velger, sørg for at du føle deg komfortabel i den. Mer på bryllup kjole stiler.
Farge for Second Wedding kjoler, er fargen på det andre brudekjoler har vært et hett tema for debatten, siden mange år. Fargen hvit, som er vanligvis sett i tradisjonelle brudekjoler, står for symbolet på renhet og jomfrudom. Derfor, det er mange mennesker som tror at hvit kjolen ikke bør slitt av en brud som er å ha hennes andre bryllupet. Imidlertid var skikken med iført hvite introdusert kun i 1840, da Dronning Victoria wore en hvit kjole for bryllup henne. Før det, ville bruder slitasje gowns uansett farge sine valg. Så, selv om du har ditt andre bryllupet, trenger du ikke å unngå kledd i hvite, hvis du ønsker det. Likevel, hvis du tror at hvitt er litt kjedelig, kan du gå for andre farger som off white, ivory eller kan være noen pastellnyanser. Det er også en god anledning til å prøve noen fargede brudekjoler. En veldig fin idé vil være å matche brudekjole med sesongen du skal gifte i.
Tilbehør for Second Wedding kjoler; Vanligvis for tradisjonelle bryllup, har bruden å bære en slør sammen med en lang tog som følger henne. For andre bryllup, kan du faktisk hoppe over dette. I stedet for en viel, kan du velge en fancy lue eller kan være tiara. Som du ikke må dekke hodet med en viel, kan du få en elegant leter frisyre for bryllupet din. Du kan også dekket håret med vakre blomster til bryllupet ditt. Som for stien, kan du enten bare ikke ha den eller bruke en mindre forseggjort en. Bortsett fra dette velge en par gode hansker som matche fargen samt stilen på brudekjole. Husk å kjøpe et par gode fottøy som ikke bare ser elegant, men også er komfortable. Som for smykker, slitasje minimal smykker som går godt med antrekket ditt. Mer om Brudesløret mønstre.
Jeg håper har denne informasjonen om andre brudekjoler vært nyttig for velger en for selv. En viktig ting som du må huske mens du velger en brudekjole er å velge den som passer med din stil.

No comments:

Post a Comment