Tuesday 22 November 2011

Healing a Broken Heart

Bedre halvdeler slår til bitter halvdeler, bringer den romantiske bindeledd til en fiendtlig slutt. Med en ubehagelig smak i munnen, du liksom samle de spredte delene av mot for å søke et liv, fortjente du mye tidligere. Men, stopping et knust hjerte, tar mer enn det du noensinne hadde trodd. Plutselig verden rundt deg har kommet styrter ned og du har ikke noe der å gå. Venner og fiender, alt synes det samme. Deg familie kan ikke stoppe besatt over "ødelagt fremtid" og "bortkastede liv". Med alle gåten rundt, er Babel i hodet ditt bare forstørrelsesglass og definitivt ikke healing et knust hjerte. Phew! For nå, puste og lese ... på ...
Hvordan Heal a Broken Heart
Konklusjon: Du har endelig kommet til en konklusjon, og du ikke kommer til å være hans sycophantic kjæreste lenger. Nok er nok! Det er på tide du gjør noen guddommeliggjøringen av ego, og gjenopplive squished hjerte fra sin kontrollerende luner. Så mottoet er nå å finne svar på hvordan helbrede du gjør et knust hjerte.
Handlingsplanen, Healing et knust hjerte trenger litt mer enn sitater om helbredelse et knust hjerte og sappy sanger om helbredelse et knust hjerte. Stol på meg, de aldri hjelp. Til å begynne med, trenger du en handlingsplan. Så la oss begynne ...
Rengjøring Up; Først begynner å rengjøre skapet ditt, postkasse og mobiltelefon innboks. Slett alle mulige trinket som minner deg om ham, hver grøtaktig post han sendte deg, og hver overstrømmende meldingen han sendte. Du trenger ikke det lenger. Det neste du trenger å gjøre er å bli kvitt all den romantiske filmer om relasjoner og fylle DVD-stativet med noen actionfylte filmer.
Girl Power: Kvinner har en dypere følelsesmessig kjøre enn menn. Dermed bare kvinner forstår kvinnenes sorg bedre. Ring opp dine venninner og ha en gyngende jenter natt ute. Få et par ideer fra ting å gjøre med venner på en fredag ​​kveld. Gå ut shopping, feste hele natten sammen, sladder og luft ut alle flasker opp følelser. Dette er en flott måte å rense systemet også! Så, til trinn healing et knust hjerte, er lettere enn vekttap tips, ikke sant?!
Sosiale nettverk; du knapt fikk tid til å snakke med venner på online samtaler. Her er din sjanse. Post kontortid, i stedet for google-ing måter å komme over et knust hjerte, gjør god bruk av nettsamfunn.
Utholdenhet Betaler; Husk fyr som nylig sluttet kontoret ditt?? Ja .. den. Du lagt merke til ham og så la det gå på grunn av sorg i livet ditt. Nå er tiden til å forfølge dine romantiske helling. Og du trodde det ikke var trenger å kle opp noe mer!? Få opp og google hvordan gjøre en mann elske med deg.
Love Yourself, du var så forelsket i ham, at du glemte å elske deg selv. Gjenoppvekke tapte kjærligheten (selv) og nyt luksustilbudene du ofret på grunn av mangel på tid. Gå ut shopping, koker det du vil elske å spise, lese opp bøkene du har lyst til å lese, tilbringer dagen rengjøring din leilighet og traff gym for å komme tilbake i form. Fall in love med deg selv, som alltid var svekket i hans nærvær.
The Epiphany, du har funnet din støtte systemet med venninner og fikk på med livet ditt med fornyet Verve og vigor, som du aldri visste om. Klart det er en åpenbaring, at du har funnet svaret på hvordan du kan komme over et brudd opp.
Mending en ødelagt er tøff, men det er like mulig. For helbredelse et knust hjerte, du trenger bare noen alvorlige sinn makt. Endelig husk på at det som ikke dreper deg, bare gjør deg sterkere. Cheer up!

No comments:

Post a Comment