Monday 21 November 2011

Double finger ring

Ben og Kate ble til slutt kommer til å få engasjert etter fem år med engasjement. De to love fugler ble opprømt av glede når foreldrene annonserte sin forlovelse seremonien. De ante en søt nervøs spenning på deres engasjement seremonien. Deres håp var i live og deres lykke, endeløse. Nære venner og slektninger samlet den dagen. Kate og Ben ble overøst med gaver og velsignelser i massevis. Kate var utålmodig etter å få dyrebar gave fra sin kjære forlovede og så ivrig i Ben's eye. Sweet ugagn gjenspeiles i Ben's eye og han var med hensikt å lage Kate engstelig for de mest etterlengtede overraskelsen i denne spesielle anledningen. Til slutt var lang ventetid over og Ben tok ut en vakker rød fløyel boksen. Kate kan ikke kontrollere henne tårer av lykke på å se den vakre doble finger ring. Hennes navn ble integrert over ringen med gnistrende hvite diamanter er over platinum. Ben satte ringen på fingeren hennes og det gjorde Kate. De plantet et kyss på hverandres lepper og smilte med nytelse. Gud velsigne paret med eonian lykke.
Det var historien om Ben og Kate, men har du noen gang begavede dine nære seg en dobbel finger ring eller noen gang fikk det som gave? Hvis svaret er nei, så les denne artikkelen for å vite alt om dobbelt finger ring.
Hva er en dobbel finger ring?
Alle vet hvordan en finger ring ser, men dobbel finger ring er en type der den samme ringen er slitt i to fingre. Ringene er koblet sammen og festet med hverandre, slik at den samme ringen kan puttes i to fingre. Dette kan du gjøre sammenkobling av fingrene på denne måten - pekefingeren og langfingeren, midtre og ringfinger, eller ring eller liten finger og bære dobbelt ring i noen av disse parene. Les følgende innhold for å få den populære design av doble finger ring. Du kan også liker å lese på forlovelsesringer.
Siste Double Finger Rings
Smykker hus og tilbehør boder er oversvømmet med varianter av dobbel finger ring design. Hvis du ønsker å gave noen på deres bryllup, bursdag, jubileum eller noen spesiell anledning, plukke opp en god kvalitet gull, platina, sølv eller diamant ringer fra en kjent smykker butikken. Noen av de populære merkene å kunnskapen min er Erica Anenberg, Forever 21, Betsey Johnson, Asos, Love Rocks, Rachel Roy, etc. De har fantastisk samling av doble ringer i huset. Få noen flere ideer på unike platinum engasjement og designer forlovelsesringer.
Du kan feste en liten tallerken på toppen av ringen og dedisere ditt navn. Trendy doble ringer med tastatur design er ganske populært. Blomster og tegneserier festet med ringen ser søt. Krystall blomster eller fiber tegneserier festet til en sølvring se fasjonable on ungdommer. Du kan også gå for goth design, mytologiske karakterer og dyrekretsen symboler embedded over dobbelt finger ringen.
Tradisjonell dobbel finger ringer for spesielle anledninger er utformet med diamant steiner over platina ringer eller perler innebygd i gull ringer. Sølv ringer også se svært sofistikert med juveler og stein studded i dem. Kostnaden avhenger av design og materialer av dobbel finger ringer.
Flytende Double finger ring
Flytende doble fingerringer er ikke helt sirkulær eller snarere at de har en knoke eller en spenne som gir grep i mellom fingrene. Bortsett fra designet topper, har de utsøkt design på sine knokler som sterling sølv knokene eller to fingre flytende tallerken ring. Knokene kan være buet eller ringen kan ende med baller uten å berøre hverandre. Du kan justere ringen på fingeren diameter. Få noen flere ideer på dyre forlovelsesringer.
Neste gang når du går for å kjøpe tilbehør, prøve ut noen dobbel finger ringer i listen. Utgiftene til en dobbel finger ring worthful. Denne nye pryd vil utvilsomt hente deg håndfull av ros og anerkjennelse. Folk bare gå videre!

No comments:

Post a Comment