Tuesday 1 November 2011

Statisk Plastmaterialene Remedy

Har skjørt eller bukse klamre seg til deg som et barn som klynger seg til sin mor når han eller hun ikke ønsker å gå på skole? Mens årsaken til det tidligere kan være statisk stoff, er det fortsatt ingen svar av den grunn av sistnevnte. Statisk stoff kan være så plagsomt! Klærne klamrer seg til kroppen din, håret flyr i alle retninger, det 'sjokkerende erfaring har du hver gang du håndhilse eller ta noen, alle disse problemene er minner om den foraktelige naturlige fenomen som kalles statisk stoff. Tenk å bli sent for arbeid, og nå i et rot som dette! Ser ikke så bra, gjør det vel? Sannsynligvis de fleste av dere har en tendens til å anta at denne Problemet er bare "i luften», og kan ikke tas vare på? Heldigvis, det er en statisk stoff middel, for å hjelpe du bli kvitt klamre seg bukser og skjørt, og krusete, flyvende hår. Her er noen hjemme rettsmidler som forklarer hvordan bli kvitt statisk stoff.
Hjem Rettsmidler for statisk stoff
Vanligvis er det tørrheten som forårsaker statisk stoff eller statisk elektrisitet, det er derfor du kan finne det mer utbredt om vinteren enn om sommeren. Hva får statisk stoff mer dominerende er bruk av materiale som polyester og ull. Det er derfor skjørtet ditt pinner til pantyhose dine, buksene dine holde seg til bena, og når du bære en trekke ned genser eller en bluse, smitter det på håret ditt og gjør det utsatt for statisk stoff også. Disse problemene kan lett fjernes når du følger noen enkle hjemme rettsmidler, som forteller deg hvordan å eliminere statisk elektrisitet.
Statisk Plastmaterialene Løsning for Klær, Når du prøve disse hjemme rettsmidler, vil du se at skjørtet ditt og dine bukser faller godt, som de er ment til, og ikke gjeng opp rundt deg på grunn av statisk stoff. ; Den første statisk stoff middel er å eliminere årsaken, dvs. tørrhet. Å holde huden fuktig hele tiden, ved hjelp av egnet ikke-klebrig body lotion. Den beskytter huden mot uttørking, og holder statisk stoff unna. Selv om du er på jobb, bære en flaske fuktighetskrem med deg, og bruke det når du føler behov for. , Om mulig, bruk en luftfukter å beholde miljøet rundt deg fuktig. Vanligvis tilbringer lange timer i et aircondition miljø, eller bare vinter, forårsaker også tørrhet og statisk stoff. En annen måte å holde miljøet fuktige er ved å plassere flere anlegg rundt deg. ; Prøv å bruke klær laget av naturlige fibre enn polyester. Bomull og lin ikke tiltrekker statisk stoff, det samme gjør polyester. ; Gni innsiden av klærne dine med en tørketrommel ark. Tørketrommelen arket fjerner statisk elektrisitet ved å absorbere alle oppbygging. Alternativt, satte en tørketrommel arket i vasken sammen med klærne. Dette hjelper også. : Når klærne blir vasket, legge til ca ¼ kopp eddik eller boraks til skylling. Også bruke en øko-vennlig tøymykner å vaske klærne dine. ; Statisk stoff bøte for Hair; Statisk elektrisitet kan også bygge opp på håret, og har håret lykkelig zoome ut i alle retningar. Dette er noen statisk klynge rettsmidler og forebygging metoder, for håret. ; Som huden behov for å være fuktig for å eliminere statisk stoff, så gjør håret. Å gjøre det, bruker en fuktighetsgivende balsam når du vasker håret. Prøv å unngå bruk av en hårføner, særlig om vinteren. Også utføre en ukentlig varme oljen behandling for håret å holde håret fuktes. ; Unngå å bruke plastikk kammer eller børster når du pusser håret. Selv plast har evnen til å forårsake statisk stoff. Prøv å bruke en børsten som har bust laget av naturlige fiber, eller en gummi kam. ; Mens styling håret, å unngå statisk stoff, spray litt på gre og kjøre den gjennom håret ditt. Hårspray kan styre oppbygging av statisk elektrisitet i tørt hår. ; Rubbing tørketrommelen ark på håret er også blitt funnet nyttig som en statisk stoff middel for håret. ; Slutt om du trykker over syntetisk eller ull klær over hodet gni dem med en tørketrommel ark før du har dem, slik at muligheten for statisk stoff er betydelig redusert. : Dette er slike uncomplicated måter å håndtere et så komplisert, irriterende problem. Det er på tide å by farvel til den onde statisk stoff. Aldri igjen vil noe "sjokk" deg, hvis du bare følger én statisk stoff bøte nevnt her.

No comments:

Post a Comment