Monday 28 November 2011

Ornamental Grass Planter

Å være en landskapsarbeid Epicure i glede, ornamental gress planter er dekorative, eviggrønne planter, som kan legge enormt mye skjønnhet til noen kjedelige eller ikke så blomstrende hage. De kommer i en rekke farger, former, teksturer og størrelser, hver art har sin egen unike stil og form. Anlegget bladene er vanligvis av grønt, blått og rød farge og spraglete varianter har røde, hvite eller gule løvverk merket med elfenben eller gule striper. Men under høstsesongen, bladverket fargene endres til nyanser av rødt, beige eller brunt, noe som gir en fin og kjølig vinterhage aksent.
På grunn av sin holdbarhet og allsidighet, er de dekorative gress planter generelt benyttes som fyllstoff eller prøver, bedplanter eller bakgrunn plantings i alle typer hagen. Dessuten er disse anleggene ofte kombinert med andre planter for å fylle planting senger, dermed gjør deres tilpasningsevne og unnvikende skjønnhet dem perfekte følgesvenner til blomstring planter samt andre woody pyntegjenstander. Det finnes i hovedsak to typer ornamental gress planter: varme og kjølige sesongen gress. Varm sesong gras inkluderer fescues, blått havre gress, og høsten myr gress, noe som vanligvis begynner å vokse i slutten av våren og forsommeren, mens Coll sesongen gressarter som Nord-sjøen havre, hardføre pampas gress, fontene gress og hurtigvoksende gress, starter spretter opp in tidlig på våren. Dette var bare en kort redegjørelse på ornament gress planter, nå la oss lære å vokse og omsorg for dem. Les mer på hagearbeid og landskapspleie.
Hvordan å vokse og Care for Ornamental Grass Planter?
Voksende pryd gress planter er ikke mye av en krevende oppgave, da disse er raske dyrkere og kan vokse i områder hvor andre planter vanligvis ikke overlever. Anlegget vokser godt i gjennomsnittlig godt drenert hagejord er beriket med kompost eller annet organisk materiale med et bredt pH-område på 5,5 - 7,5. Anlegget sjelden trenger vanning en gang etablert, er imidlertid første vanning avgjørende for å stimulere dypere forankring vane, for å gjøre det mer tørke tolerant. Dermed mens transplanting anlegget fra beholderen sitt klargjøre jord ved dyrke det til en dybde som to ganger så dypt som verkets roten ballen. Anlegget krever full sol, men det er noen få arter som bor godt i lys skygge også.
Ornamental gress plante kan beskjæres 2-3 inches fra bakken sent i høst eller tidlig på våren, for å fjerne døde eller tørt løv eller vegetasjon. Derfor beskjære lange klumper av gress ca 6 inches over bakken og mindre gras kan trimmes ca 2 inches fra bakken. Plant avstanden er en viktig parameter å bli vurdert mens plante ornamental gress planter, for å beholde hagen fra å bli overbefolket eller tett. Mens planting sikre at du beholder nok plass mellom det nye plantings som liker andre flerårige planter, kan disse plantene ikke nå sitt fulle potensiale størrelse i de første ett eller to år, men senere de blir ganske bred og stor. Derfor plante nye plantings langt fra hverandre, slik at de får nok plass til å vokse høye og brede. Da det kommer til sykdom, skadedyr eller insekter, er anlegget ikke er i det hele tatt problematisk og er skadedyr gratis. Men unngå over gjødsling anlegget, ellers gresset skal bli uhåndterlig og til slutt faller av.
Les mer på:; Hagearbeid Ornamental Gress; Ornamental gressorter; Ornamental Grass varianter; giftige prydplanter; For å oppsummere kan vi si at den ornamentale gresset plantene er lette å dyrke planter, noe som knapt krever noen spesiell omsorg og vedlikehold. Dessuten kan deres skjønnhet og mangfold legg fantastisk nevneverdig attributt i hagen din. Men før du bestemmer hvilke ornamental gress planten du ønsker å vokse i hagen din, forskning riktig at om planten vil passe til din klimatiske forhold. Jeg håper informasjonen gis på ornament gress planter viser seg å være nyttig for dere alle, i voksende dette prydplante i hagen din.

No comments:

Post a Comment