Tuesday 29 November 2011

Klikke lyd når Starte bil

En bil kan gjøre noen rare lyder hver gang noe er galt i innmaten. En slik lyd er den raske klikkelyd når du starter bilen, som vanligvis følges av motoren at du ikke kan starte. Expert mekanikere er så vant til å diagnostisere bil problemer, at de finner feilen kun ved å lytte til en bil. Selv ørene ikke kan være innstilt å diagnostisere bilens sykdommer, slik ekspert mekanikere, med litt hjelp du kan lære også. Det klikke støy når man prøver å starte en bil fulgt av motoren gikk tomt og bilen ikke starter er ganske vanlig problem. I denne artikkelen presenterer jeg årsakene bak klikkelyd når du starter biler.
Bil Tenning Grunnleggende; Før vi komme til roten årsakene klikkelyd når du starter biler, en kort innføring i hvordan bilen fungerer være nyttig. Dette vil hjelpe deg å forstå hvor å se når du møter bil starter problemene.
For at bilen skal starte, må motoren være cranked opp av startmotoren. Forsyning av starteren fra bilen batteriet være koblet med starteren krets. Den rette blandingen av drivstoff og luft må tilføres motoren, til riktig kompresjon håndheves av stempelet, sammen med en sterk gnist, som starter forbrenning av drivstoff. Den mest avgjørende koblingen er arbeidstittelen på startmotoren uten hvilken bil start er umulig.
Klikker Støy når du starter bilen - Årsaker, Hyl, skrikende, clanking, sliping, knaser, snøftet og klikke er bare noen av lyder laget av biler som har behov for reparasjon! Dette er signaler fra biler som antyder et presserende behov for bil reparasjon så snart som mulig. La oss se hva som kan være årsakene til klikkelyd når du starter bilen.
Starter Motor Problemer; Den umiddelbare problem som kan føre til at klikkelyd med bilen ikke starter, er en død starteren. Enten er motoren er brutt ned, eller det ikke kan komme inn i handlingen, på grunn av manglende riktig spenning eller feil utløsende mekanisme. Løsningen er å få den sjekket og reparert så fort som mulig.
Car Battery Terminal Korrosjon; klikkelyd start motoren og manglende evne til å starte kan tilskrives mangelfull strøm som leveres til bilens startmotoren, på grunn av bilbatteri terminal korrosjon. Åpne opp bilen panseret og sjekke bilbatteriet. Hvis du ser, blått, grønt belegg på terminalene, da det er nettopp problemet, som er årsak til 'no starteren situasjon. Få terminalen rengjøres å gjenopprette riktig spenning forsyning fra bilbatteriet.
Dead Bilbatteri; Den viktigste grunnen til å klikke lyd når du starter bilen etterfulgt av ett situasjonen "ingen start 'er et dødt bilbatteri. Det er mange grunner til en batteriet gikk tomt. En er lite væske i batteriet og den andre er svikt i generatoren som fører til et dødt bilbatteri. Du må sjekke for begge. Utstyr deg selv med et voltmeter og sjekke batteriets utgangsspenning. Kontroller også dynamo fungerer. Prøv å hoppe starte bilen og få den beveger seg fram til verksted.
Solenoid Problemer; Et annet problem som kan føre til en situasjon 'no start' er et problem med en magnetventil som bytter på startmotoren. Hvis dette er defekt, så bare få den erstattet.
Les mer på:; Bil lyder og hva de betyr; Hyl Støy ved akselerasjon; Hyl støy Når Turning Steering Wheel; bakre differensial Noise; Håper dette kort oversikt over de mulige årsakene bak klikkelyd når du starter biler var nyttig. Regelmessig bilbatteriet vedlikehold og sjekke opp av dynamo, samt bilens tenning, én gang i året, vil sikre at du møter ingen bil med start problemer.

No comments:

Post a Comment