Thursday 10 November 2011

Serviett Ring Ideer

En pent dekorert og innstilles bordet er ufullstendig uten de mye viktig servietter. Definitivt, disse er viktige og ofte brukt til å legge stil til bordet innredning. Ulike kreative måter å serviett folding brukes til å plassere disse servietter på eller rundt hver tallerken på bordet. Serviett holdere eller serviett ringer brukes til å omfavne disse servietter, og dermed hele borddekorasjoner. Å velge riktig serviett ringene holde dem på plass er definitivt viktig. Du kan legge til et stilig preg til bordet innstillingene med disse ringene. Så her er noen serviettringen ideer som du kan velge og imponere alle på bordet.
Unik Serviett Ring Ideer
Organiske materialer; Dette gjør en av de beste serviett ringene. Du kan bruke disse skjell samlet så morsom i å lage en fin serviett ring. String de i en dekorativ tråd og en nydelig serviett ring er klar. Du kan bruke en elastisk trå for dette formålet. En av serviett holderen ideer er å bruke noen mellomstore bladene. Du må jobbe grundig mens strenger bladene for dette formålet. På samme måte kan en combo av fancy tykke trinn vevd inn i et friske blomster gjøre noen fantastiske serviett ringer.
Ribbons og blonder; Noen serviettringen ideene omfatter bruk av fargerike bånd og blonder. Pass på at, uansett hva du velger, er i farger som går godt sammen med duken og servise. Du kan når de bruker to farger, avhengig av resten av bordet innredning. Ikke bruk ekstreme farger som ikke passer med resten av stedene på bordet. Ett av hjemmelagde serviettringen ideer er å bruke blonder eller bånd fra en av dine antrekk å fancify serviettene. Du kan enkelt knytte dem i bue. Ett av serviettringen ideer er å bruke en metallisk sølv bånd der vil utfylle det elegante bordet innstillingen.
Stoff eller papir; Bruk tøy eller dekorative papir er også flott serviett ring ideer. Kan du bruke skrives silke eller bomull stoffer for å binde serviettene. Kan du klippe en stripe av nødvendige lengden, sy grensene for å gi det et ferdig utseende. Nå bare tie disse på brettet servietter. Håndlaget papir eller andre semi-transparent papirer fungerer best som serviett ringer. En av serviettringen ideer til bryllup er å brukte en dekorativ semi-transparent papir med glitter arbeid, noe som vil samsvare med temaet farger som serviett ringer. Du kan også legge det samme papiret i firkantet form på platen under servietten.
Smykker og perler; Nå, disse er blant de lettest serviettringen ideer. Få de trendy armbånd, fotlenker eller stramme halskjeder og bruke dem til å pynte på serviettene. De fleste av disse smykker elementer har justerbare kroker eller strikk som kan sikre riktig montering over brettet serviett. Du kan også bruke nydelig farget og variert størrelse steiner som serviett ringene ved å sette dei i elastisk tråd. Hva mer, kan du også også bruke de dekorative knapper ofte brukt på antrekk til å gjøre ganske serviett ringer. Bortsett fra disse, flettet eller beaded frynser tilgjengelig i flere farger og typer er perfekt til å brukes. Bangles av ulike tykkelse og farger også fungerer godt som serviett ringer.
Så velger disse serviettringen ideer som er sikker på å se awesome. Bortsett fra disse, kan du bruke ulike dekorative elementer som kommer med gave innpakning for beautifying serviettene. Å velge riktig farge combo er nøkkelen til et flott utseende bord. Legg til disse flotte ringene til servietter å sprite opp hele tabellen innredning.

No comments:

Post a Comment