Saturday 19 November 2011

Akryl Nail Art

Tidene har forandret seg og det er ikke bare en fransk manikyr på neglene, men noe mer enn hvitt! I dag, kvinner liker å ha farget negler utformet med blomster og natur på dem for å gjøre dem fargerike og attraktive. Negler som samsvarer med kjolen for dagen eller kvelden er ment å være den tingen å gjøre for Gen-X damer. Akryl negler med eksotiske design på dem ikke trenger noe hardt arbeid eller tid, er alt du trenger å gjøre, male dem og henge dem over den opprinnelige neglene. Det er så lett å fjerne som det er å anvende dem og dermed er de en så stjele for kvinner i dag. Akryl spiker kunst er ikke en dårlig ting å flaunt det hele tatt og det er heller ikke skadelig for den opprinnelige negler som de kan fjernes og kastes når ønsket. Det er en morsom måte bruke fantasi og vise den frem med kunstige negler. Ta en titt på noen slike kule ideer for akryl spiker kunst er nevnt i følgende avsnitt.
Akryl Nails
Akryl negler er laget med polymer eller pulverisert, akryl produkt og monomer og en flytende akryl produkt. Denne blandingen skal brukes på den originale spikre basene med en børste, som størkner i et par sekunder og så du kan male eller lage design på denne plattformen. Most akryl spiker produktet brukere foreslå bruk av Ethyl Methacrylate (EMA) som det ser virkelig og kan trygt brukes i forhold til de andre kunstige spiker produkter. Det er også rådet til å bruke disse produktene som mindre som mulig på grunn av herding av den opprinnelige negler. Og prøver å besøke et manicurist for programmet etter som du kan male dem selv. Mer om hvordan du bruker akryl negler og enkel nail art design.
Siden negler kan være ganske overgrodd eller ujevnt økt, er det et bedre ide å bruke akryl negler når du skal ut på en funksjon. Disse neglene er svært vanskelig å bite eller bryte, dermed hvis du har en vane å gjøre det, disse neglene dine er helt trygge. Akryl negler er også vanskelig å fjerne, slik det anbefales at du får dem fjernet med hjelp av fagfolk i salonger. De er gode erstatninger for svake og ødelagte negler som de dekker dem fra å bli synlige og også beskytte dem mot ytterligere skade. Mer om hvordan du får akryl negler av.
Akryl Nail Art Ideas
Når du har fått disse akryl negler limt på neglene, er alt du har igjen å gjøre for å male dem godt å gå med antrekket ditt. Du kan bruke noen flotte akryl spiker art design med fargerike formasjoner av blomster og andre motiver. Noen av de vanligste akryl spiker kunst er blomster og sommerfugler siden jenter er veldig glad i dem. Produkter som kan brukes til dette formålet er de forskjellige typer skarpe pensel for kunst som må gjøres på neglene. Du kan også gjøre bruk av tannpirkere og stikker hvis du ikke finner disse børster og gjøre enkle design som prikker og striper med dei. Mer på hvit akryl negler og nail art ideer.
Mange jenter liker å bruke strøk klar neglelakk før du lager design på disse akryl negler, og deretter bruke design. Du kan tegne eller fikse design på dem mens polish er delvis tørr, slik at det stikker godt til spiker og så la det tørke helt. Kunstige hjerter, stjerner, kan sommerfugler, skilt og mange flere akryl spiker art design be overfladisk fast på disse negler og som lett fjernes. En annen viktig ting du bør sørge for, mens få disse spikrene faste er å få dem i neglen størrelse. Hvis de blir større, de er veldig ubehagelig å håndtere og ser ikke veldig pen. Etter at du har søkt dine design, kan airbrush dem tørke dem lett og raskere. Du kan også komme opp med mange av dine egne motiver for denne kunsten, og male alt du vil om den anledning du kler deg på. Det eneste du trenger å ta vare handler om hygiene av disse neglene når du får dem gjort, som ikke er noe annerledes enn vanlig neglepleie. Mer om nail art design for nybegynnere.
Med disse ideene for akryl nail art, vil du ikke ønsker å prøve dem ut neste gang du går for en manikyr? Selv om du gjør dem hjemme, er det trygt, bare sørg for at du får dem rett og deretter ha det gøy dekorere dem ved hjelp av alle dine kunstneriske ferdigheter.

No comments:

Post a Comment