Saturday 5 November 2011

Patio Door Gardiner

Patio dører er i utgangspunktet åpne døren rammer som kan installeres i alle deler av et hus. Disse fantastiske are rammer som lar deg se de vakre landskapene utenfor huset ditt. Patio dører er vanligvis installert i stuer og de tillater enkel passasje til en hage. En viktig funksjonalitet patio dører er de tillater rikelig mengde sollys å inngå i et rom. Siden disse dørene er se gjennom, er det nødvendig at de er dekket med gardiner eller gardiner, for å oppnå personvern og blokkere naturlig lys når det er nødvendig. Installere patio døren gardiner er en billig måte å dekke dører. De kommer i stort utvalg og du kan velge dem avhengig av dine krav og stilen på terrassen døren. Gitt nedenfor er en kort diskusjon om ulike patio døren gardiner.
Velge Patio Door Gardiner
Før du faktisk velger uteplassen døren gardiner, må du huske på myriade av ting. Det første og fremst ting er lett tilgang til patio døren når gardinene er installert. Noen ganger det kan skje at feil valg av uteplass døren gardiner kan føre til vanskeligheter med åpning og lukking av patio døren. Videre lengden på terrassen døren gardinene bør være hensiktsmessig, slik at de ikke blir sittende fast i døren hullene. Formålet for å installere patio døren gardinene er enda en viktig faktor som må tas i betraktning. Noen mennesker kan installere uteplass døren gardiner til personvern og forbud mot sollys, mens noen kan installere dem for bare dekorative formål. Få huseiere liker å ha uteplass dør gardiner for servering begge formålene. Stoffet og stilen på uteplassen portavskjermingen bør blandes godt med de andre innredningen av rommet, slik at du kan få en samlet elegant innredning. Les mer på gardiner for franske dører. Nå, la oss ta en titt på noen ideer om patio døren gardiner.
Patio Door Gardiner Ideer
Det finnes ulike gardin stoffer som kan brukes til å tilfredsstille kravene ovenfor. Disse gardiner kan installeres på ulike måter å dekke patio døren. Isolert patio døren gardiner, også omtalt som termisk patio døren gardiner, er på moten i disse dager. Som navnet antyder, gir de god isolasjon til rommet ved å bevare varm eller kjølig temperatur i rommet. Nesten 50% av varmen er enten absorbert eller utgitt av glass patio dører, og dermed isolert uteplass døren gardiner kan hjelpe deg med å holde rommet kjølig om sommeren og varme om vinteren. Pinch fold gardinene, valances, solid mønstre, etc., er noen av sorter som kan brukes for isolerte patio døren gardiner. Les mer på gardinen ideer til store vinduer.
Hvis du har en glidende patio døren da er det nødvendig at du velger gardiner som vil fremheve dens funksjonalitet. Sliding patio dører har en fast rammen og andre paneler som beveger seg på banen. For slike dører kan du ha en hel gardin eller separat gardin for hvert panel. Å velge riktig skyve patio døren gardiner er obligatorisk, fordi det er sjanser for at gardiner seg fast mellom platen, mens nedleggelse eller glir ut panelene. Hvis du lurer på, hvordan gjøre patio døren gardiner? Så her er noen retningslinjer. Bestem hvordan ditt uteplass portavskjermingen, velge stoff og stil på teppet avhengig av ditt valg, ta målinger av patio døren, kutt stoffet i henhold til målinger og bare installere gardinen på stengene.
Noen av de viktigste ulempene av uteplass døren gardiner er, gardinene kan ta på håndtakene grunn som stoffet kan bli skadet. Gardinene svaie og dit når patioen døren åpnes forårsaker smuss komme innenfor rommet. Å unngå disse problemene, bør patio døren gardinene være installert noen inches bort fra terrassen døren, og de bør ha en forsamling å holde dem mot sidene, når patio døren åpnes. Jeg håper denne informasjonen på terrassen døren gardiner vil være nyttige for deg.

No comments:

Post a Comment