Wednesday 16 November 2011

Riktig Funeral antrekk

Det er den endelige farvel. Den siste gangen du vil være der for noen som har vært der for deg. Og det har gjøres med den aktuelle protokollen. Akkurat som det er skikkelig begravelse etikette, er det begravelse antrekk etikette. Det er vanskelig å finne riktig sympati uttalelser og det er enda vanskeligere å finne riktig sett med klær for å delta i en begravelse. Velge riktig begravelsen antrekk er en forvirrende oppgave siden de fleste av oss er ikke trent. Dessuten, mislykkes selv intuisjon i tiden av kriser. Noen få begravelser gjøre etterspørsel gjestene og sørgende å kle opp i kulturelle antrekk, men for andre er det en generell regel å kle opp for begravelser. Her er noen tips for å velge riktig begravelse slitasje.
Hva er Riktig Funeral antrekk
Riktig Funeral Antrekk for Men, som hovedregel, de fleste menn ha drakter som antrekk for begravelse. Dette er den mest komfortable og passende antrekk begravelse. Denne begravelsen antrekk inkluderer, vanlig hvit skjorte eller en svart hals, enkel slips av en subtil skygge, svart dress bukser og sort jakke. Iført helt svarte klær er også ansett å være en vanlig begravelse antrekk. Klærne bør være rent og strøket.
Riktig Funeral Antrekk for kvinner, Kvinner har muligheten til bukser, skjørt, kjoler eller dresser. En enkel cocktail kjole, uten lav-eller prangende kutt design er perfekt for sommeren begravelser. For vintre, kan ha svarte aldri gå galt. En bredbremmet hatt, hansker og tett toed sko er resten av tilbehør til begravelser. For å hindre den lyse solen, glares par mørke vil gå bra med begravelsen antrekk.
Riktig Funeral Antrekk for barn, barn også bør være kledd hensiktsmessig for en begravelse. Småguttene må etterligne eldre menn's påkledning og små jenter må følge kleskoden ligner på eldre kvinner. Vanlig svart joggesko for gutter og enkle sandaler for jenter er riktig begravelsen kjoler.
Andre Funeral Antrekk konvensjonene, noen ser døden som tid til å sørge, mens noen opplever døden for å være en feiring av slutten av lidelser og et nytt liv. For begravelser, hvor ville seinare er sann, kledd casual klær i nyanser av pasteller være passende. Semi formelle attires i lyse farger som elektrisk blå, gul, dyp rød eller lime grønn vil gel godt med arrangementet.
Kulturelle Funeral attires, du må kanskje delta i en begravelse som avviker i kulturelle og religiøse tro enn din. Dermed vet spesifikke kulturelle begravelsen attires er viktig. De kristne, tror på iført svart for minnesamvær. Men dens ikke lenger en streng regel, men det er tilrådelig at man kler seg konservativt. På jødisk begravelse man har å ta av seg skoene og kvinner og menn er ment å bli sittende separat. Kvinner er ment å dekke hodet med et skjerf i begravelser. I en buddhistisk begravelse konservativ dressing er den eneste normen som skal følges. Det er ikke bestemt fargekode for begravelser, men rød er unngås da slike tider. Igjen, spør denne religionen de etterlatte å fjerne fottøy før vi går i templet. Familien til den avdøde som vanligvis ses i hvite klær, som representerer ro og fred under minnestunden. Blant hinduer, nærmeste familie til den avdøde skal kle seg i hvitt. Deltakerne skal være kledd i konservative og mørke klær.
Så dette var alt om begravelse antrekk. Det er forventet å kle seg i samsvar med ovennevnte normer som et tegn på respekt for pårørende. Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg å forstå de finere nyansene i skikkelig begravelse antrekk.

No comments:

Post a Comment