Tuesday 15 November 2011

Geranium Seeds

Fra uminnelige tider, har geranier vært en av de mest populære planter. Blomstene av disse plantene er kjent for å være en utmerket eterisk olje og har vært brukt i aromaterapi i mange år nå. Disse plantene kan dyrkes av borekaks, men de kan også dyrkes fra geranium frø. Planter dyrket fra frø har gode sykdomsresistens egenskaper, tåler høy temperatur, vokser ganske fort, og er fritt flytende. Her er forsøk på å gi deg litt informasjon om hvordan å vokse dem.
Samle Geranium Seeds
Når blomstene gjødsle, starte bladene faller av. Stilen så tykner og forlenger raskt å danne talerstol, et sac lignende struktur som inneholder frø. Det er fem segmenter av seierspallen og hver av dem inneholder et frø hver. Når talerstolen tørker helt, frøene kommer ut og hvert frø er festet til et mericarp. Du bør samle frøene når de er modne nok, men de bør ikke mate fra talerstolen. Når rosturm blir litt mørke og de begynner å løfte fra mericarps, er det en indikasjon på at frøet er moden nok. I de fleste planter frøene modnes på en gang, men det er noen arter hvor det er ujevn modning av frø, så mens samle frø fra slike planter du kan trenge tid til å samle nok antall frø. Du trenger å lagre frøene i ett papirpose till du ønsker å plante dem.
Hvordan Grow geranier fra frø
Økende geranier fra frø er ikke så tøff, men du må være tålmodig som de tar lang tid å modne. Du må så frø rundt midten av februar og etter ca to uker blomstring starter. Kan du også velge å plante en rekke Geranium frø som Multibloom, Maverick, Orbit og Elite som deres egenskaper er like, men blomsten fargene er forskjellig.
Den beste Grunnforholdene derfor veksten av disse anleggene er Redi-earth og Jiffy mix. En alvorlig problemet i løpet av denne perioden inkluderer demping, av, noe som skyldes sopp, og kan ødelegge frøene. Så sørg for at beholderne er rene og tilstrekkelig drenering er gitt for å hindre vekst av sopp. Hvis du tenker på å plante på en brukt beholder, sjekk at du har vasket og desinfisert den.
For plante frøene, må du fylle en container med jord om en tomme fra toppen firmaet det opp. Vann beholderen, og så til å sørge for at hvert frø er ca 3 inches fra hverandre. Når du har sådd frøene, vann dem ved enten submerging beholderen i vann og deretter la vannet skal renne, eller du kan også bruke en myk spray.
Sørg for at du opprettholder jevn fuktighet nivåer gjennom hele perioden spiring. For dette kan du dekke den med plast undergang eller en food pakk og holde beholderen i sterkt lys, men borte fra direkte sollys. Den ideelle temperaturen under spiring perioden bør være mellom 70 til 75 º C. Innen de neste 7 til 10 dager frøene skulle begynne å spire. Så snart frøene begynner å spirende, må du kontrollere at du fjerner plast dekker. Den lille saplings bør plasseres nær et solrikt vindu eller du kan også velge å plassere dem under et fluorescerende lys. Så snart saplings viser tegn til blad veksten, kan du transplantasjon hver av dem til en individuell beholder. Du kan gjerne vite mer om geranium omsorg.
Scented Geranium Seeds
Scented geranium er en populær variasjon blant geranium planter som det er lett å opprettholde. Disse plantene vokse til om lag 1 3 fot i høyde, og kan lett dyrkes i hengende kurver, plantasjeeiere og potter. While plante dem, sørg for å gi anlegget med fullt solskinn i løpet av våren, vinter og høst, men i sommer en halv dag med sol skulle være nok. Mens vanning, sørge for at du vann anlegget grundig og gjøre jorden våte. Om temperaturen ute synker under 32 º C, bør du plassere anlegget i huset ditt eller annet anlegget ville dø. Mer om parfymert geranium omsorg.
Wild Geranium Seeds
Geranium planter kan vokse i naturen også, og er vanligvis vokst fra flerårige geranium frø. Ville blomster finnes i klynger, og planter vokse til ca 12-24 inches i høyden. Da ville blomstene modne og danne frø, kan de være samlet og plantet i hagen din. Den attraktive Blomstene og løvverk, gjøre vill geranium frø en av de mest ettertraktede blant alle geranium frø. Mer om geranium essensielle oljen.
Dermed kan du velge å vokse geranium frø i hagen din eller samle noe av disse frøene fra naturen. Uansett hvor du samle frø fra, sørge for at du tar godt vare på dem eller annet de skulle dø.

No comments:

Post a Comment