Sunday, 13 November 2011

Beskjæring Apple Trees

Det er nødvendig å beskjære frukttrær hvert år, særlig i fasen der det er sovende. If trær ikke beskjæres tidlig i sitt liv, kan det føre til et års avling er mange og det neste året kan ikke bære god frukt. Epletrær er en av de vanligste trær finnes i hjemmet hager. Det er nødvendig å beskjære treet slik at treet har nok eksponering for sollys, dessuten fremmer luftsirkulasjon dermed stimulere produksjonen av frukt. Her gir vi deg litt informasjon om beskjæring epletrær og hvordan du kan beskjære epletrær, slik at du kan få en rik avling.
Når å beskjære Apple Trees; Den beste tiden for beskjæring epletrær er forsinket vinteren, som beskjæring epletrær i vinter vil bidra til å stimulere gjenvekst og dermed gjør det vokser mer neste sesong. Kan du imidlertid velge å beskjære på våren eller sommeren hvis nødvendig, men hvis du beskjære i disse sesongene du ikke kan klare å få en god avling neste sesong. Prøv å unngå beskjæring epletrær i høst som den induserer plante å vokse nye blader og skudd mens det i realiteten at treet skal bli klar for sesongen som kommer. Dersom nye blader og skuddene vokser, kan de ikkje har nok tid til å vokse i riktig måte og dette kan skade treet. Mer om epletreet pruning.
Beskjæring Eldre Apple Trees, Apple trær vokser kraftig på toppen, og blir for stort for en rekke årsaker. Av denne grunn blir det nødvendig å kutte ned spredning og høyde av modne eple trær. Hvis du planlegger å beskjære epletrær du må nøye vurdere veksten av treet før beskjæring. Veksten er forsterket av beskjæring, lys beskjæring og nitrogen gjødsling. Mens beskjæring gamle epletrær bør du passe på at du ikke over styrke det mens du prøver å redusere størrelsen eller det kan føre til produksjon av lav kvalitet frukter. Så du bør balansere beskjæring og treet vigør.
Et annet viktig aspekt ved å kontrollere økt vekst av treet er lem orientering. I stedet for beskjæring stående lemmer, kan de være bundet ned eller plasseres horisontalt. Dette vil hemme vegetative vekst og dermed stimulere fruktproduksjon. Hvis du ikke kan reorientere et stort lem, kan du velge å fjerne det.
Hvis du plasserer bena i riktig rekkefølge, vil det stimulere til vekst, og du trenger kanskje ikke å beskjære treet i det hele tatt. I tilfelle det er flere lemmer enn nødvendig, kan disse fjernes over en periode av et par år slik at du hindrer at treet fra å gå til en vegetativ tilstand. Hvis du vil ha et bestemt område av et tre til å vokse mer, kan du dra klipt treet og fjerne gamle sporene foruten å fjerne vann spirer.
Beskjæring Dwarf Apple Trees, Uavhengig av størrelsen på epletrær, det være seg store størrelse eller dverg varianter, bør trærne be beskjæres hvert år. Du trenger ikke å bruke en annen metode for beskjæring dverg epletreet, er metoden den samme. Du må fjerne den sentrale lederen med rundt 2-3 meter for å opprettholde sin høyde. Du må gjenta det hvert år, slik at høyden på treet er den samme. Les mer på hvordan du kan beskjære en frukttre.
Beskjæring Forsømt Apple Trees, Mange ganger er det sett at folk kjøper en eiendom der et epletre allerede finnes, og det har vært der i flere år og treet har ikke vært ordentlig beskjæres, og dermed gjør at treet ser svak, buskete og produsere frukter av lav kvalitet. Hvis du har et tre av denne typen, det vil nødvendiggjøre korrigerende beskjæring. Målet for beskjæring slike trær prøver og åpne indre grener av treet til gode sol.
For dette skuddene som vokser kraftig bør fjernes fra basen. I likhet med beskjæring små trær bør du velge om fire lavere stillaset greiner og de bør være lik innbyrdes avstand fra hverandre. De greiner med dårlig stillaset skal fjernes først og de bør være avskåret ved basen. Noen ganger er det anbefalt at du jevnt mellomrom ut korrigerende beskjæring over en periode på et par sesonger. Hvis du velger alvorlig beskjæring under vintre, må du ikke gjødsle det neste vår.
Beskjæring Overgrown Apple Trees; Dersom et epletre er gjengrodd du må vurdere sin helse først. Når treet kaster alle sine blader du kan fortelle mye om helsen sin. Treet trenger nok plass rundt et par meter mellom grener for ny vekst.
Mens kutte grenene, sørge for at du kutter det så nært som mulig til den viktigste grenen slik at stubber ikke er forlatt. Hvis det er noen greiner tre fot over bakken, fjerne dem. Det første nivået av grener bør være litt mer enn 30 inches over bakken. Enhver døende, sykelig, død eller vokser nedover kvister eller grener bør bli fjernet. Mens du er beskjæring et epletre du skal aldri klippe mer enn en tredjedel av treet på en gang.
Les mer på:; Beskjæring frukttrær; Fruit Tree Beskjæring instruksjoner; Derfor er beskjæring epletrærne ikke så vanskelige, men du bør ta vare ikke å kutte for mye av anlegget som det kan bli skadet og eventuelt dø. Håper denne artikkelen har besvart spørsmål om hvordan å beskjære epletrær.

No comments:

Post a Comment