Wednesday 2 November 2011

Lipstick Colors for Fair Skin

Kjøpe en leppestift er definitivt en tidkrevende oppgave. Du kan se kvinner, full av forvirring med glade ansikter, hender plukke opp ulike nyanser, øyne undersøke fargene og leppene beveger seg til å be om noen flere nyanser! Vel, det er ganske vanlig scene på de fleste kosmetiske butikker, hvor kvinner ikke får lei av å bla gjennom leppestift skyggen kortene og prøver på tester leppestifter. Valg av riktige leppestiften fargen er sikkert en tøff oppgave. En feil farge er nok til å ødelegge utseendet ditt. Den verste delen av øvelsen av å velge en lip color er at man ikke kan prøve en på leppene dine! Det er grunnen til at mange kvinner ender opp med å kjøpe en nyanse som kanskje ikke være attraktive og suiting deres hudfarge. Å løse denne forvirringen, her er en liste over leppestift farger for rettferdig huden.
Velge en leppestift farge er kjent som en enkel oppgave for de å ha fair hud, som faktisk er sant inntil en viss grad. Men husk, selv om alle farger passer din hud, bare bestemte toner vil forbedre utseende og gjøre leppene ser mer attraktive. Tro meg, kan noen nyanser skaper kvinner med lys hud ser veldig kjedelig eller rare. For å unngå dette, bare fortsett å lese denne artikkelen og vet om den passer leppestiften fargene for fair hud.
Best Lipstick Colors for Fair Skin
Red Lipstick Farger; Fet farger ser flott ut på lyse huden. Rød leppestift for fair hud er en populær kombo som ser rett og slett kjempebra. De rød med blå undertoner vil gi en fresende se til kvinner med lys hud, spesielt de som har rosa eller rosa hud tone. Dyp plomme røde nyanser eksempel vin rød med blå undertone eller myke bær er blant de beste leppestiften fargene for fair hudfarge.
Rosa leppestift Farger; rosa leppestift farger er en annen favoritt for rettferdig kvinner. Disse pent kompliment deres hud og rette markere dem. Igjen, rosa leppestift med blå undertoner ser flott ut. Lys skinnende rosa er også et godt valg for lyse huden. Andre nyanser av rosa som skall, iset, neon, magenta, rose, kløver og ingefær kan bli valgt. Alle de myke rosa nyanser er best de å gå for hvis du ønsker et mykt utseende. Rosa nyanse med noen gyldne shimmer er en perfekt valg for de som vil ha et skinnende utseende. Tilsvarende Browns med skimrende bronse eller kobber fargetone er en herlig valg for en casual makeup. Her er en leppestift farge guide for deg.
Brown Lipstick Farger; Brown leppestift farger se classy på kvinner ha fair hudfarge. Brown hjelper markere leppene uten å gjøre dem ser glorete. Dette er en jordnær tone og ser best på formelle antrekk. Brown nyanser som plomme, aprikos, støvete, sjokolade-eller pastell ser penere ut. For en enkel utseende, kan du gå for en beige farget leppestift eller et medium brun med rosa undertone. Mokka brunt eller mørkere brun leppestift farger er også et godt valg for donning en perfekt kveld utseende. Les mer på langvarig leppestift.
Husk å ikke gå for blek brun med gule undertoner som vil gjøre deg se kjedelig. Også, ikke plukke dem rødfarger med oransje undertoner som ikke hele tatt egnet leppestift nyanser for fair huden. Stay unna glorete maroon nyanser som vil se ekstrem på huden din. Hot pinks må også unngås.
Les også mer på:; Red Lipstick for Black kvinner, Pink Lipstick for Olive Skin; Pink Lipstick for African American kvinner, her er en mer triks å velge leppestift farger. Ta makeup fra dine lepper, vasker dem og klapp dem tørre. Sjekk skyggen av dine lepper. Velg en leppe farge tilhører samme farge familie som den fargen på leppene. Bare gå for et par lysere eller mørkere. Husk å undersøke testeren versjonen av leppestift nyanser på en ark med hvitt papir. Dette vil hjelpe deg å vite om den perfekte fargen. Så ikke mer forvirring traff ingen mer sløsing av penger på feil leppestifter, butikken og velge den riktige leppestiften.

No comments:

Post a Comment