Thursday 17 November 2011

Buddhistiske meditasjonsteknikker

Med hjelp av buddhistisk meditasjon teknikker, kan du være et lys for andre, og du heller ikke vil snuble på din egen vei. Etter å ha praktisert buddhistisk meditasjon, er det økt oppmerksomhet om kropp og sinn som bidrar til å bryte ned en illusjon av selvtillit. Regelmessig meditasjon reduserer craving og tilknytning til eksterne objekter og til slutt du oppnå målet, der det ikke er self at craves og ingen objekt for begjær. Ta en titt på buddhistisk meditasjon teknikker for nybegynnere først.
Buddhistiske meditasjonsteknikker for nybegynnere
Buddhistisk meditasjon teknikker for nybegynnere er å utvikle oppmerksomhet, å bli vennligere, vite om det som meditasjon, jobber med sinnet og ta praksis videre. Stress og depresjon er to ufravikelige elementer som genereres gjennom kravene til det moderne liv og dets hektisk tempo. Stress og depresjon påvirker helsen som gjør folk ulykkelige, utålmodig og frustrert. Enkelt ti til femten minutter meditasjon basert på pusteteknikker kan hjelpe deg å overvinne stress og finne noen indre ro og balanse i sinnet. Buddhistisk meditasjon teknikker hjelper deg å forstå ditt eget sinn og og hjelpe deg transformere sinnet fra pessimistisk to optimistiske, fra ustø til rolige, fra ulykkelige til lykkelege.
For meditasjon,; Velg et rent, rolig sted. , Sitt i den tradisjonelle cross-legged holdning eller noen komfortabel stilling. ; Hold ryggen rett å hindre tankene dine fra å bli søvnig. ; Lukk øynene delvis og prøve å konsentrere seg om pusten din. ; Kjenn følelsen av pusten som går inn og ut i neseborene. ; Prøv å konsentrere seg om pusten og prøve å glemme alt annet. ; I begynnelsen vil du være fristet til å følge de ulike tanker som de oppstår, og tankene dine vil bli forstyrret, men prøv å unngå dette. Igjen og igjen, prøv å konsentrere seg om følelsen av pusten. ; Det krever øvelse, så vær tålmodig. ; Når sinnet begynner vandrende, ikke gi opp, bare gå tilbake til pusten igjen. ; Tid vil forstyrrende tanker vil avta og du vil kunne oppleve en følelse av indre ro og avslapning. ; Overvinne negative tanker og kultivere konstruktive tanker er hensikten med å transformere meditasjonene som Vipassana meditasjon funnet i den buddhistiske tradisjonen. Når vant til, kan du nyte denne åndelige praksis hele dagen, ikke bare mens man sitter i meditasjon. Her er en oversikt over Zen buddhistiske meditasjonsteknikker.
Zen Buddhist Meditasjon Teknikker
Zen seg selv betyr meditasjon. Zen, fokuserer en skole for Mahayana buddhisme, på erfaringslæring visdom og meditasjon for oppnåelse av oppvåkning. Zen mestere foreslår at hvis du øver Zen meditasjon alene hjemme, du trenger å øve den i minst 5 minutter eller mer, på daglig basis. Regularitet er en viktig nøkkel i ferd med å komme nærmere bevissthet via Zen. I mellom meditasjon er det ofte kort perioder med gange, kjent som "kinhin", som hjelper slappe bena. Den burmesiske stilling, halv lotus stilling, full lotus stilling, eller seiza er de forskjellige posisjoner for meditasjon, foreslo i Zen meditasjon. Under meditasjon, puste deg i fra "hara" eller magesekken chakra som ligger to inches under navlen. Du bør fokusere tankene dine på denne delen av kroppen. Mens puste inn og ut av nesen, la pusten gå inn og ut av dette chakra. Zen vektlegger også på oppgaver fra dagliglivet. Meditasjon hjelper deg til å ta større og større glede i de gjerninger som er forankret i "alobha ',' adosa ', og' amoha '- sjenerøsitet, velvilje og visdom.
Tibetansk buddhistiske meditasjonsteknikker
Tibetansk buddhistisk meditasjon teknikker er lik den ovenfor nevnte meditasjonsteknikker for depresjon. Ifølge buddhistisk filosofi, meditasjon betraktes som en vei til frelse. Det tibetanske buddhister har utviklet tusenvis av meditasjon teknikker med ulike mål og ulike stiler som passer ulike typer personligheter. Imidlertid er det ultimate målet for alle meditasjon å reise utenfor "jeg" i den store uendelighet kalles Nirvana. Mens meditere, vil du skifte oppmerksomheten bort fra tankene og meditere på et objekt for observasjon, ekstern eller intern. Du kan velge noe med åndelig betydning i denne teknikken. Du kan velge et element som blomst, et kors eller kanskje ansiktet av den store åndelige læreren Buddha. Du skal inspisere det mentale bildet av Buddha, opprettet i ditt indre øye. Observerer den fra alle vinkler, ovenfra, fra hjørnene, kalles "introspeksjon" av den tibetanske buddhister. Du må undersøke den før det er klart og stabilt. Ved å lære å gjøre dette, vil du kunne kontrollere stødighet og klarhet av mentale bildet. Samtidig, vil du lære å kontrollere sinnet. Etter hvert som du utvikler oppmerksomhet gradvis, vil du kunne fange slapphet og spenningen i tanker før de oppstår og dermed kan kontrollere oppstår av tanker.
Buddhistisk meditasjon teknikker bidra til å fjerne forstyrrende tanker og gjøre det mulig for deg å oppleve indre ro og tilfredshet bare ved å kontrollere sinnet, uten å være avhengig i det hele tatt av eksterne forhold. Stille og fredelig sinn i sin tur hjelper deg å takle travelhet og vanskeligheter i hverdagen.

No comments:

Post a Comment