Wednesday 2 November 2011

Engagement Ring Etikette - Hvordan mye å bruke

Bryllup scener er dominert med etiquettes som må følges. Til moderne par, kan disse etiquettes synes å være utdatert. Men etter disse etiquettes, er et merke av ære for familien tradisjoner, det har blitt fulgt opp gjennom årene. Mange par planlegger å få engasjert, vet ikke tradisjoner og etiquettes knyttet til forlovelsesring. La oss se hva er ring noen av de vanligste spørsmålene om oppdrag etikette.
Dersom begge partnere Wear the Ring?, Forlovelsesring er en symbol på bryllups dag i nær fremtid. De fleste kvinner ikke har et problem med seg ett forlovelsesring, som det meste blir en del av deres dyrebare mote tilbehør. På den annen side kan menn viser litt ubehag mot iført engasjement ringer. Husk, at en forlovelsesring båret av en mann, kan lett forstås og tas som en forestående ekteskapet ved familie. Derfor er det et spørsmål om valg eller preferanse å ha forlovelsesring.
Hvor mye bør de forlovelsesring Kostnad?; Forlovelsesring etikette, hvor mye å bruke på forlovelsesringer, etc. er en stor forvirring for par. Du kan gjerne gjøre Titanium band med en 24 karat diamant for kjærligheten til livet ditt. Men kommer det til å passe lommen? Selv om den gjør det, er din partner i stand til å skall ut samme mye penger? Det vil være lurt for par, å sitte ned og fikse en forlovelsesring budsjett. Diskutere økonomiske forhold før bryllupet vil styrke kommunikasjonen ledningen mellom dere to.
Hva om min partner Misliker ringen?, Dette kan bli en tøff dilemma å håndtere. Du tenker på gifting your dame kjærlighet en familie arvestykke, men hun kan ikke like det. Å unngå harme og vondt, det er tilrådelig at du alltids ta partneren din mening for design og se etter ringen. Tilsvarende er de fleste menn er uvillig til ideen av seg tykke gullringer med prangende steiner. Hvis mulig, prøv kan få partneren din i mens du velger ringen, som er en del av forlovelsesring shopping etikette. Les mer om hvordan du kjøper en diamant forlovelsesring.
Hvilken Ring er viktig?, A bryllups involverer to ringer. Den første ringen er engasjement ringen og den andre ringen, er den gitt på bryllupsdagen. Noen kan foretrekke å skyve gifteringen over forlovelsesring, mens noen kanskje foretrekker å bære gifteringen bare. Kan du også få de to ringene loddet sammen med en god design, slik at den følger med deg for alltid.
Hva om Engasjement er Broken?; Ingen har noen gang drømmer om et brudd opp, mens få engasjert. Men, om det skulle skje, er tapet ikke helt din. Noen få statlige lover si at ringen må returneres hvis oppdraget er brutt, fordi det var en gave. Mens en stat lover sier at dersom mannen bryter opp, har kvinnene fulle rett til å beholde ringen. Hvis ringen var et arvestykke, etisk, må den returneres til sin rettmessige eier. Å unngå enhver discords knyttet til forlovelsesringer, det ville være klokt å signere en prenuptial avtale før bryllupsdagen.
En forlovelsesring er mer enn et glinsende smykker stykke. Det er et symbol kjærlighet og engasjement. Det står for det løftet gjort av elskere til å stå ved hverandre i tider med prøvelser og trengsler. Den viser støtte og ubetinget kjærlighet, som parene bestemmer seg for å legge inn et nytt liv sammen. Dermed forstå forlovelsesring etikette er viktig, for det er starten på en viktig reise i livet.

No comments:

Post a Comment