Friday 25 November 2011

Mugg på klær

Mugg er en svart eller hvit fargede vekst som er produsert av planter i gruppen sopp, kjent som muggsopp. er Molds finnes i luften rundt oss, men å produsere mugg, trenger de en viss form for temperatur samt fukt. Mugg utvikler vanligvis om sommeren når været er fuktig. Mugg på klær forekommer som den får sin mat fra cellulose tilstede i duken materialet. Mugg vokser vanligvis på visse typer av tøy materialer som bomull rayon, lin, ull og silke. If mugg Flekker på klærne ikke blir fjernet i tide, kan de forårsake misfarging av stoff og med skade den helt. Å hindre at klærne fra råtnende pga mugg, er mugg fjerning av klær veldig nødvendig. Nedenfor er noen metoder, som kan brukes for å bli kvitt mugg på klær. Les mer på flekkfjerning.
Prosedyre for å fjerne mugg på klær # 1; Mugg på klær kan fjernes ved hjelp av et vaskemiddel. Det første som bør gjøres når meldugg er oppdaget på klær er å børste av alle mugg partikler. Neste, en sterk flytende vaskemiddel bør brukes på duken der mugg flekken er tilstede og lot som det er i ca tjue minutter. Dette vil gi vaskemiddel nok tid til å jobbe på flekken. Etter tjue minutter, vaske tøy materialet med varmt vann. Les mer på mugg flekkfjerning.
Prosedyre for å fjerne mugg på klær # 2; Utvannet klorblekemidler kan også brukes til å fjerne mugg på klær. Bleach er en sanitizer, som når den brukes på mugg, fjerner den helt. Start med å børste mugg partikler fra klut. Deretter bruke blekemiddel, fortynnet med vann på området av kluten, som har en mugg flekker. La blekemiddel på i ca femten minutter. Etter det, bruk en børste, skrubb klut og vaske den med varmt vann. Forsiktighet bør utvises ved bruk av blekemiddel for rengjøring av mugg on klær som blekemiddel er veldig sterk og dermed kan skade duken. Så bør det alltid fortynnes med vann i forholdet tre er til ett, hvor vann er tre og bleke er ett. Les mer om hvordan du fjerner mugg flekker.
Prosedyre for å fjerne mugg på klær # 3; Hvis noen ønsker å vite hvordan bli kvitt mugg på klær, uten bruk av kjemikalier, ligger så er svaret i tea tree olje. Bare ta omtrent tre til fire teskjeer med tea tree olje og legge den til tre kopper vann. Hell denne blandingen på en sprayflaske og strø på duken som skal vaskes. La tea tree olje blanding som det er. Vaske kluten med vann er ikke nødvendig når tea tree-olje har blitt brukt til rengjøring av mugg på klær.
Prosedyre for å fjerne mugg på klær # 4; En rask hjem middel for å bli kvitt mugg på klær er å behandle det med sitronsaft og salt. Bare bruke en blanding av sitronsaft og salt på duken og holde den i solen. Lemon er en naturlig bleacher og dermed vil ødelegge mugg på duken.
Les mer på:; Mold fjerning; Hvordan fjerne mugg; Hvis man ser på hva som forårsaker mugg på klær dvs. fuktighet, fuktighet og fuktig luft. Det finnes flere tiltak som kan iverksettes for å hindre utvikling av mugg på klær. Tiltak noen forholdsregler som kan tas i bruk skal holde klærne rene som jord og skitt på klærne kan tjene som mat for mugg vekst, holde skapene skikkelig ventilert ved å legge til en vifte til dem eller ved å holde døren åpen fra tid til annen, skikkelig tørke klærne innlegg vask og ved å anvende soppmiddel produkter tilgjengelig i markedet på klærne oppbevart i skapet. Ved å ta disse forholdsreglene og bruk av metoder nevnt ovenfor, kan man sikkert beskytte klær fra syke effekter av mugg.

No comments:

Post a Comment