Monday, 28 November 2011

Serviett Folding Styles

En vanlig middag kan transformeres til en fin matopplevelse med vakre porselen og elegant bord innstillinger. Det er mange serviett folding stiler fra enkle til mer kompliserte. Vakkert brettede servietter legge til en touch av eleganse til ditt spisebord og også imponerer gjestene dine. Så, er de neste gang du kaster et middagsselskap eller bare feire en romantisk middag for to, skaper en unik serviett ganger å gi bordet et attraktivt utseende. Her er noen serviett bretting teknikker som du kan prøve hjemme. Mer om borddekorasjoner.
Elegant Serviett Folding
Hvis du ønsker å lage noen fancy serviett bretting stiler, så det viktigste å huske er at for foldene som ulike, trenger du lin som er stivet og er skarp. Servietter som ikke er stivet, er rett og slett slapp og danner ikke tydelige folder. Her er noen fancy serviett folding teknikker.
Diamant Serviett Fold
For denne serviett bretting stilen, må du legge ned en stivet og strøket serviett foran deg og bretter serviett i to på en slik måte at den åpne enden vender mot deg. Nå kaster servietten gang i kvartaler. Deretter kaster toppen enkelt lag av servietten diagonalt mot øvre venstre hjørne. Brett neste lag av servietten igjen diagonalt mot venstre hjørne slik at kanten av den nye flippen ikke overlapper tidligere fold. Dette vil gi en enda, ravet effekt. Gjenta samme trinn og brett resterende to lag med serviett på samme måte. Når alle lagene i serviett er foldet, kaste begge sider av servietten under det å få en diamant form. Iron på brettet serviett å definere skrukker. Mer om serviett holderen ideer.
Fan Serviett Fold
Dette er en av de mest klassiske serviett bretting stiler og er enkel å lage. Plasser serviett i ditt arbeid tabellen og brette serviett i halvparten. Fold servietten gjerne en trekkspill starter fra høyre side og la 2-3 inches fri på venstre side. Nå kaster servietten i to pass på at trekkspillet foldene er på utsiden. Hold utfoldet hjørnene av servietten og brett dem i diagonalt, tucking dem inne i trekkspill folder. Åpne trekkspill folder og plasser det å ligne en fan.
Serviett Folding Origami
Origami serviett bretting dette navnet fordi det bruker folding teknikker på en stiv stivet serviett for å lage unike objekter.
Bird of Paradise Serviett Fold
Dette er en av de mest populære serviett bretting stilarter, og også den vanskeligste. Linets bør tungt stivet eller skrukkene holder ikke. Legg ned en ren stiv og strykes serviett på arbeidsflaten. Fold servietten i to og deretter inn i kvartalene til du har en liten firkant. Nå kaster servietten igjen, denne gangen på skrå, slik at dere står igjen med et trekantet form. Plasser serviett på en slik måte at toppen eller spissen av trekanten er vendt bort fra deg. Nå kaster den rette enden hjørnet i trekanten langs midtlinjen av servietten, slik at en ny spiss peker mot deg. Bruk et jern til å sette dette krøll på plass. Gjenta samme trinnene på venstre side av serviett. Tuck kantene på den nyopprettede trekanten inne i servietten. Brett servietten i to ved å bringe sentrum mot deg. Hold foten av serviett fast med hånden og dra forsiktig opp de fire klaffene skapt av hjørnene av servietten og stable dem over hverandre og din fuglen i paradis er klar. Les mer på: Serviett Folding Teknikker; Serviett Folding, Hvordan sette en tabell riktig; Så disse var noen elegante serviett bretting stiler som du kan prøve for ditt bord innstilling. Eksperimenter med forskjellige folding teknikker og du er sikker på å komme opp med noe unikt og vakkert.

No comments:

Post a Comment