Friday 18 November 2011

Pirate Party Favoritt

Husker Kaptein Krok frå Peter Pan og kaptein Jack Sparrow fra pirater av Karibien? Hvis du er ute etter noen ideer på hosting en pirat tema fest, trenger du ikke lete andre steder for inspirasjon. Bare se på tegneserien eller filmen, og du kan få flere ideer til hele temaet, inkludert sjØrØverbursdag favør idéer. Kid kjærlighet pirater og gi dem passende favoriserer å ta tilbake som et minne om den fantastiske tiden de hadde til barneklubb parti, er den perfekte måte å si takk, og ha dem komme tilbake for mer. Ta en titt på noen pirat fester du kan gi ut til de små.
Pirate Party favorisere ideer
Hvem sier at Piratpartiet favoriserer må bli dyrt? De kan være rimelig også, da du velge mellom disse ideene. Faktisk kan du selv gjøre noen av disse pirat partiet favoriserer selv.
All berømte øye lapp; Mens verken Kaptein Krok eller Captain Jack Sparrow hadde et øye oppdateringen, er det noe som er lett assosiert med en pirat. Øyet oppdateringen kan gis til alle barna som han eller hun kommer inn i partiet, og deretter ta det hjem som en minneverdig Piratpartiet favør.
Halskjeder og pyntegjenstander, La merke til alle de funky, fargerike pyntegjenstander at kaptein Jack Sparrow hadde i håret? Du kan lage dem også, og gi dem ut som hjemmelaget pirat og andre tjenester. Perler er billig og gjør disse pyntegjenstander Det er veldig enkelt. Bare pin dem på et band som kan være knyttet rundt hodet, med pyntegjenstander hengende fra det. Legg til i noen funky, men lange beaded halskjeder som kan også være en del av et pirat's ensemble.
Bandanas; Bandanas er en annen tilbehøret du finner i Jack Sparrows antrekk. De er billig og sørger for stor pirat fester. Bare få litt svart og hvitt, eller rødt og hvitt bandanas og gi dem ut som fester. Spesifikke pirat bandanas også tilgjengelig, men kan være litt dyrt.
Hook, selvfølgelig, kan hvem som Kaptein Krok nå gis til små barn på pirat tema fest. Disse også fungerer som flott hjemmelaget pirat andre tjenester, som du kan klippe dem ut fra skum, male dem i en metallisk farge, og fester dem til en sokk. Sokken kan bæres rundt i neven, og voila! De små har sine egne kroker. I stedet for skum, kan du også kjøpe plast krok og gjøre disse for barna.
Fotografier; Med fotografier mener vi Polaroid bilder av alle barn kledd som en pirat. Alt det krever er en Polaroid kamera. Har de små streiken rett positur, og fange øyeblikkene, skal gis som en av de beste pirat andre tjenester. Faktisk kan du ha alle posere med fødselsdagen gutt / jente. Dette gjør favoriserer enda mer minneverdig.
Skattejakt, ingen pirat parti kan være komplett uten en skattejakt. Figur ut en sjørøverskatt kartet for skattejakt. Del ungene inn i lag, og har samme antall av noen av de nevnte gaver pakket i kurv som en skatt. Hvert medlem i laget får ett. Hvis du ønsker kan du ha forskjellige gaver for forskjellige lag. Denne måten barna får spille morsomme pirat party spill, og få hensiktsmessig belønning også.
For mer informasjon på hosting en pirat fest, ta en titt på:, Pirate Party Ideas for Kids, Pirate Party Invitasjon ideer, Pirate Party Food Ideer, Nå som du er klar med invitasjonene, maten, og den pirat fester, hva er det du venter på? Vert det beste pirat partiet i byen, og la en morsom minne i hodet på de små. Good Luck!

No comments:

Post a Comment