Tuesday 29 November 2011

Safety Pin øredobber

Slitesterk frelsere i tider med graven kriser som en ødelagt tøffel, en defekt glidelås, en garderobe funksjonsfeil, og også en praktisk erstatning for en clothespin, kan en sikkerhetsnål ved mange anledninger blitt en messias for de i trøbbel. Ok, var kanskje bruken av overdrivelse litt for mye, men seriøst, noen gang tenkt på sikkerheten pin som et motetilbehør? Hvis nei, så her er din introduksjon til en av de nyeste mote smykker trender, sikkerhetsnål øredobber.
Mens mange av dere kan være wincing i smerte ved tanken på å ha en sikkerhetsnål inn gjennom øret piercing, det faktum i saken er, sikkerhetsnål øredobber er ikke i det hele smertefulle. Faktisk er de den perfekte tilbehøret å kanalisere den punk rock utseende som gjør bølgene på rullebanen i dag. Og siden mote er stadig skiftende, foreslår vi at du tar den på deg selv å lære å lage sikkerhetsnål øredobber å bli mote klar. Safety pin øredobbene er geniale hjemmelagede smykker ideer som blir lett å lage og knapt tidkrevende.
Hvordan få Safety Pin Øredobber
Safety pin øredobbene er trolig den letteste unike håndlagde smykker å gjøre, fordi det er neppe noe særlig å gjøre, med mindre du ønsker å tilpasse dem etter dine følelser. Her skal vi prøve å hjelpe deg å lære å lage dette smykke uten sikkerhetsnål øredobber kuttet ut. Tingene du trenger for å gjøre din egen par sikkerhetsnål øredobber er:; Safety pins, 2, medium eller stor, neglefil, Hydrogen peroxide, kabelkuttere, Instruksjoner, Ta sikkerhetsnåler og kuttet av skarpe tips av pinnen med ved hjelp av wire cutter. Sørg for å kutte bare tips og en lengde som vil sikre at du fortsatt er i stand til å lukke pin uten noen problemer. , Med hjelp av neglen filen, filen tuppene på sikkerhetsnål slik at det er absolutt ingen skarpe kanter på pinnen som kan skade deg mens du prøver å bære øredobber. , Det er på dette stadiet at du kan tilpasse øredobber med perler eller andre design ideer for håndlagde smykker som du kan ha. I neste del av denne artikkelen skal vi gi deg noen ideer som du kan bruke til å gjøre sikkerhetsnål øreringer skiller seg ut. ; Den siste trinnet i prosessen er å rense sikkerhetsnåler med hydrogen peroxide, og du er klar til å flaunt hjemmelaget stykke smykker. ; Safety Pin øredobber Designs
Din sikkerhet pin øreringer kan ikke være en Birkin veske, men de kan sikkert tilpasses på en lignende måte, slik at ingen kan matche det paret som du flaunt. Her er noen ideer som hjelper deg gi en unik vri på par sikkerhetsnål øredobber. , En av de ideer som du kan bruke til å endre måten øredobber ser, er å perle dem. Ta perler i ulike eller i samme farge og deretter bruke sikkerhetsnål tre dem i. La det være nok plass til å la sikkerhetsnål for å lukke. Eksperimenter som du føler med perler. En annen lignende idé er å lage kjeder av paljetter, legge dem til ring som perler og tre den inn i nålen. ; En god idé for en vri på sikkerhetsnål ørering, er å feste dem til en ørering krok som tilbehør. Plukk opp ørering krokene som er lett tilgjengelig til enhver butikk som Vends knickknacks. Nå fester sikkerhetsnål til det. Sammen med sikkerhetsnål, kan du også legge deler av klinke kjeder til det. Dette vil bare legge til punk utseende som du sikter på. , Siden sikkerhetsnål øredobber er alle området akkurat nå, er det mange designere som har kommet opp med sine eget utvalg av sterling sølv sikkerhetsnål øredobber, diamant sikkerhetsnål øredobber og gull sikkerhetsnål øredobber. Selv om disse kan brukes som de er, kan du kan forbedre utseendet ved slipping i ringer inn i sikkerhetsnål. Men husk at dette vil gjøre øredobber mye mer tyngre og vil derfor dra på øret. : Ta sikkerhetsnåler i forskjellige størrelser og starter med den største gjøre en kjede med dei. Øke lengden til en du er komfortabel med og spot en koblet sikkerhetsnål ørering. : Dette var kun et par av ideene for sikkerheten pin øredobber som du kan sannsynligvis bruke. Gi et gratis regjeringstid for din kreativitet og komme opp med så mange innovasjoner som du kan tenke deg. Safety pin øredobbene er bare en start på rekke sikkerhetspinnen smykker som du kan lage.

No comments:

Post a Comment