Sunday 13 November 2011

Peis Sett Installasjon

Peis er definitivt den beste delen av rommet ditt. Det gir en varm følelse og rolig utseende til området. Oftest et samlingspunkt i huset ditt, er en peis dekorert på best mulig måte. Du kan ha en classy peisen Mantel omfavner den og legge til skjønnheten av ditt hjem decor. Selv om dette ser virkelig fantastisk, lurer du kanskje om å erstatte denne peisen på grunn av høye vedlikehold og energi kostnader. I motsetning til konvensjonelle peis, peisen setter lavere beløp av røyk genereres og er mer renere. Hvis du planlegger å få en, lurer du kanskje på hvordan du installerer en peisinnsats. I de følgende avsnittene, kan du få en steg-for-trinn prosedyre peisinnsats installasjon. Behold lesing.
Hva er peisinnsatser?; Peisinnsats er egentlig en enhet som er utformet for å passe inn i eksisterende peis mur. Denne enheten har en brennkammeret som er omringet av en stål shell. Luften fra innsiden huset flyter inn i denne skallet, som er ytterligere varmet opp av strålevarme. Denne varme luften blir deretter distribueres tilbake til ditt hjem. Dette sette øker varmeeffekt, reduserer forurensende produksjon og er mye mer effektivt enn konvensjonelle peisen. Så, hvis du ønsker å bli kvitt konvensjonelle peisen problemer, er dette muligheten til å vurdere.
Peis Sett Installasjonsveiledning; Ting du trenger er som følger. Skrutrekkere, skruer, tung papp, flue liner, aluminium snips, kritt og en skorstein caulk.
Trinn 1: Start peisinnsats installasjons prosedyren ved å plassere stykke tung papp på åren. Vel, de som ikke vet hva er et ildsted, la meg fortelle deg at det er en litt hevet plattform som ligger rett foran peisen.
Steg 2: Plasser nå peisinnsats i papp og sakte skyv den mot bakveggen i peisen. Les om peis sikkerhet.
Trinn 3: Ta av spjeld og gjennom toppen av skorsteinen, sette inn en flue liner. Nå bli røykrøret duken nederste ende til røykstussen ved hjelp av skruer. Klipp av overskytende liner på toppen av skorsteinen å bruke aluminium snips.
Trinn 4: Ta kritt for å markere linjer på innsatsen. Gjør merking langs toppen og begge sider av ildsteder i tråd med grenser peisen åpningen i peisen mantel. Nå gå videre til det vanskelige skritt peisinnsats installasjon.
Steg 5: Du må forsiktig dra ut peisinnsats. Trekk ut til du får tilgang til pre-boret hull på innsatsen. Innsatsen har allerede disse hullene på toppen begge sider og. Nå bruker skruene leveres til fest toppen utvider panelet til innsatsen. Sørg for at du ikke stramme skruene helt. Første posisjon innsatsen, slik at kritt linjene er dekket og trekk til skruene. Tilsvarende installere begge sidepanelene.
Trinn 6; Nå tar skorsteinen caulk og sett den inn mellom panelet og sette leddene fra alle kanter. Nå det siste steget er å feste isolasjonen strimler. Fest dem til baksiden til panelet. Avslutt med å skyve innsatsen tilbake til sin opprinnelige posisjon. For informasjon om gasspeis sette installasjon, sjekk ut gasspeis installasjon.
Peisen setter inn kan koste deg rundt USD 1500 til USD 2500 unntatt prisen for tilbehør som glassdør, flue liner, etc. Men du kan bare lagre peisinnsats installasjonen koste så det er en lett gjøre det selv prosjekt. Så får innsatsen installert i din eksisterende peis mantel og varme opp huset ditt.

No comments:

Post a Comment