Thursday 24 November 2011

Fippskjegg skjegg stiler

Gjennom årene, har menn vært lidenskapelig om sine skjegg og barter. Mange menn vurdere deres skjegg og bart som stolthet deres. De tar mye smerte å ha skjegg og bart og brudgom den regelmessig slik at den ser stilig og smart. Skjegg har funnet veien inn og ut av mote gjennom årene. Folk har kommet med unik skjegg stiler, some inspirert av skuespillerne i filmer og noen selv fra fiktive karakterer i bøker. Fotball stjerner har blitt premissleverandører i inspirerende nye menn hårfrisyrer og skjegg stiler for menn.
Av disse mange stilarter, inkluderer et populært skjegg stil fippskjegg skjegg. The fippskjegg skjegget stilen passer for de som har god vekst av bart og hår i kinnområdene. Også menn med dårlig hårvekst på kinnene også velge fippskjegg skjegg stiler. The fippskjegg skjegget Stilen er også kjent som Vandyke eller Candado i spansk, hengelås og selv sirkel skjegg. Hvis du også tenkte å få en fippskjegg, deretter følgende paragraf om hvordan å vokse ett fippskjegg skjegg vil være nyttige. Finn mer informasjon i ansiktshår.
Hvordan Grow fippskjegg skjegg?
Ved første forsøk, kanskje du blir litt overveldet angående hvordan å barbere fippskjegg skjegget. Men, trenger du ikke bekymre som det er svært enkelt og lett å vokse en fippskjegg skjegg. Alt du trenger å gjøre er å vokse skjegg på full ansiktet i starten. Deretter avgjøre størrelsen på fippskjegg og bart. Etter du oppnå en god ansikts hår vekst, er det tid for å barbere fippskjegg skjegg. Du må bestemme størrelsen og formen på fippskjegg skjegget og trim du håret i ønsket stil. Du må nærme kantene svært nøye og sørge for at de forlenger ikke smilerynkene på ansiktet ditt. Du kan lese mer på trimme skjegget.
Du må samsvare fippskjegg sidene symmetrisk, på tross av hva fippskjegg skjegget stilen du velger. Du kan bruke en manuell barberhøvel å barbere fippskjegg skjegg, da det vil gi deg mer rom for kreativitet. Den elektriske barberhøvel kan brukes til å trimme fippskjegg. Du må holde barten godt definert og barbere litt mellom nese og bart. Rundt jawline, må du ta skarpe kutt. Du må holde resten av ansiktet ren barbert og sørg for at du regelmessig trimme fippskjegg. Nå som du vet hvordan å vokse fippskjegg, slipper inn i detaljene omkring fippskjegg skjegg stiler.
Fippskjegg Beards
Det er visse grunnleggende fippskjegg skjegget stiler du kan prøve ut i begynnelsen. La oss begynne med de og gå videre til noen mer kreative fippskjegg skjegg.
The fippskjegg, A fippskjegg er en populær stil som har ansiktshår begrenset til haken området. Du kan bære det lukke trimmet eller vokse det lenge og full. Du kan til og klippet den i ulike geometriske former og kam det kreativt. Eller kanskje du kan prøve en tett trimmet fippskjegg som omfatter hele området under underleppa eller kan bli dekket haken bare. Du kan lese mer på Skjeggtrimming ideer.
Chin-Curtain, The ansikts hår som er dyrket på den nedre delen av ansiktet på haken og følge kjeven kalles haken teppet. Disse haken gardiner kan bæres i moderne versjonen der skjegget er trimmet i en ultra tynn linje og gjort til et selv mønster langs kjeven.
Soul lapp, Sjelen lapp av skjegg der bare en liten stripe av hår vokser like under nedre leppe. Denne fippskjegg skjegg stilen er slitt i snever linje og kan selv utvide mot munnen hjørnene.
Chain Puff, en sliver hår som er slitt under underleppen og dekker bare den runde delen av haken kalles kjeden puff.
Vandyke, The fippskjegg med en bart kalles Vandyke fippskjegg brødet style. Du kan prøve den lange og nær trimmet versjon av Vandyke eller form den til en rund eller firkantet form. Du kan lese mer på skjegg stiler for ansiktsform.
Disse er noen annerledes fippskjegg skjegget stiler som du kan prøve. Når du barberer skjegget fippskjegg, sørg for at du ikke trimme en skjev skjegg. Fippskjegg er en miniatyr skjegg krysset med mustasjen. Du bør prøve en fippskjegg ser gang i livet. Du finner det var verdt gi det en prøve.

No comments:

Post a Comment