Monday 14 November 2011

Evergreen Busker og Hedges

Den eviggrønne busker og hekker vurderes som viktige fra det punktet av landskapsarbeid. Disse er også brukt som Topiary plantene fordi de kan være skåret nøye. De fleste av disse busker brukes for personvernet og som plen i hagen. Men, er noen av de brokete arter, på grunn av sin fargerike blomster og blader også plantet å forsterke skjønnheten i et bestemt sted. La oss se på ulike eviggrønn busk typer i punktene under. Les mer på busker for personvern.
Evergreen Shrub Identifikasjon
Disse og busker, slik navnet antyder, grønn hele året. Høyde på eviggrønne busken varierer mellom 5-6 m. Den eviggrønne busker mister noen av sine blader hvert år. Disse plantene vokser godt i solfylte steder, og de spesielt trenger stor mengde sollys under blomstringen sesongen. En av de funksjoner som hjelper å identifisere eviggrønne busker er deres bredere base.
Lett å vokse eviggrønne hekken busker
Beskrivelse av få eviggrønne busker er gitt i avsnittene nedenfor. Dette er noen av de vanligste vokst eviggrønne busker og hekker bruk i hager.
Felles buksbom, The Common boxwood eller europeiske buksbom er kjent av botaniske navn, Buxus sempervirens. Naturlig hjemmehørende i sørvest Asia, nordvest Afrika og sørvest i Europa, er buksbom hovedsakelig brukt som Topiary anlegg. Denne sikringen anlegget kan bære lukke klipping. Det kan nå høyde på 15 meter derimot, er generelt beskjæres til en mye mindre størrelse. Blader av buksbom er parfymert, oval i form og har en matt grønn farge.
Beinved; Denne eviggrønne busken kan bli opptil 15 fot og blomstrer i skyggen av andre store trær. The Beinved er innfødt til Korea, Japan og Kina. Slekten Beinved har mange forskjellige arter, hvorav Beinved japonicus er en populær sikring anlegg, spesielt i Nord Amerika og Europa. Waxy grønne blader av Beinved er 1-3 inches i lengde og busken produserer hvite blomster. På grunn av sin tørke tolerante natur, kan anlegget overleve i lav vann hager.
American Arborvitae; Det er en av de vanligste sikring planter som vokser 40 meter høy. En moden amerikanske Arborvitae kan ha en vidde på 15-20 fot. Å produsere tett løvverk er spesialitet av disse anleggene. American Arborvitae oppnår en pyramideformet figur, og er foretrukket av små skapninger som ekorn og fugler. Man skal beskjære dette anlegget til rett tid eller det vokser ut av kontroll, hvoretter resizing blir vanskelig.
Oregon Grape, Leaves av Oregon Grape har nære likhetstrekk med det av kristtorn. Dette tørke tolerant eviggrønne busken produserer lilla bær. Native til vestkysten av Nord-Amerika, vokser Oregon Grape en høyde på 30-10 fot. Det er en av de få plantene som kan vokse i skyggen av furutreet.
Spraglete Evergreen busker
Spraglete The busker er kjent for å produsere fargerike blader fra hvit, krem ​​til gul. La oss ta en titt på den spraglete eviggrønne busker og hekker.
Aucuba, The aucuba kan vokse 70-10 meter bred, mens høyden spenner mellom 3-10 fot. Blader av aucuba er skinnende blank og bære de gule og grønne farger.
Mop Cypress, The Mop Cypress vokser 3-4 brede og høyde oppnås er 4-5 meter. Det er en av de beste plantene for dyrking i hager.
Liriope; Det er en eviggrønn busk som brukes som bunndekke. Siden liriope sprer med hjelp fra løpere, også kjent under navnet, "snikende lilyturf '. Les mer på:; Fast Growing Busker, Fast Growing Hedges, The spraglete plantene sammen med noen eviggrønne busker og hekker er beskrevet i artikkelen over. Det er mange bruksområder for disse anleggene, men forutsatt at beskrivelsene ovenfor, inkludere kun få av dem.

No comments:

Post a Comment