Monday 7 November 2011

Elektrisk vannvarmer Problemer

Ingen av oss ønsker at en vakker dag får vi opp og gå for et bad og skjønner når du slår på kranen at det ikke er varmt vann! Med en dråpe kaldt vann en chill renner gjennom ryggraden og du er helt kvalm. Vel, det er en måte å gjøre situasjonen litt utholdelig; gjennom å få vite litt om mulige løsninger på årsaker til at varmtvannsberederen har gått kaput kan du spare deg selv mye smerte. La oss se hvordan vi skal håndtere varmtvannsbeholder problemer.
Feilsøking Elektrisk vannvarmer Problemer
Oppgave 1, Det første og mest vanlig blant varmtvannsbereder problemer er mangel på skikkelig oppvarming. Det kan tilskrives ulike faktorer. Fra en defekt pilot kontrollventilsystemet til termostat til andre varmeelementer. Hvis varmeelementene ikke er i riktig form, ville elektrisitet ikke nå dem, noe som resulterer i noe vann oppvarming. Hvis du finner piloten kontrollen ventilen er defekt, ville den trenger utskifting. Da termostaten også må sjekkes for feil. Hvis du trenger å gjøre det, bør dette gjøres ved å ta alle sikkerhetstiltak og fjerne ledningene som går til varmeelementet. For å sjekke gjeldende, vil det være to utsatt skruer som må kontrolleres med fører på en ohm eller voltameter. En brukket eller defekt element ville bli bekreftet av ingen gjeldende.
Oppgave 2: Den neste av varmtvannsberederen problemene er at vannet er rust i farger. Den tilsynelatende grunn kan være at det er korrosjon i innsiden av glasset foret tanken. I andre tilfeller er det en mulighet for at anoden stanga i varmtvannsberederen ikke er i en veldig god form. At stanga må bli tatt vare på. Stinkende vann, er en annen av varmtvannsberederen problemene også forårsaket av denne forfalt anode. Les mer på varmtvannsbeholder feilsøking.
Oppgave 3; En merkelig klynket og lyd fra ovnen er en vanlig problem på listen av elektrisk varmtvannsbereder problemer. Den skyldige er igjen varmeelementene. Det som skjer er at det er en opphopning av skalaen materialet på elektriske varmeelementer.
Oppgave 4; Vel, hvis du tror alt dette fine, så kanskje du trenger å sjekke ut sikringene og hele elektriske satt opp. Hvem vet, det bare kan være et problem med strømbryteren, som fører til den elektriske varmtvannsbereder problemer. Hvis gjeldende passerer gjennom skikkelig til apparatet, så for å gjøre for at alt er greit, bare slå av varmeovnen og slå den på.
Normalt er disse problemene med den vanlige varmtvannsberedere som har en lagertank. Nå kan ta en titt på hva som er tilfelle med tankless elektriske varmtvannsberedere. Les mer på tank vs tankless varmtvannsbereder.
Tankless Elektrisk vannvarmer Problemer
Før vi går videre til tankless varmtvannsbereder problemer, er det viktig å merke seg at en slik varmtvannsbereder er svært forskjellig fra en vanlig elektriske varmtvannsberedere. Kort sagt, må du være forberedt på å bli klar til å møte en litt problemer med å opprettholde og reparere et tankless varmtvannsbereder. En slik varmtvannsbereder har en mekanisme for å varme opp vannet direkte som det går gjennom rørledningen. Det vil si, uten å stole på lageret. En av de store prøvelser med hensyn til en tankless varmesystem er at hele enheten må spyles regelmessig for å bli kvitt mineralforekomster som akkumuleres i kjeler. Siden det ikke er lagringsplass, er det ingen problem av vannet får rustne eller stinkende på grunn av en dårligere anode. Les mer på; Water Heater Reparasjon Feilsøkingstips; problemløsing Hot Water Heater Problemer; Alt i alt, konvensjonell elektrisk varmtvannsbereder problemer er betydelig mer enn de tankless varmtvannsberederen problemer. Så, er i disse dager mange mennesker som velger sistnevnte.
Det er her jeg logger av! Ingen varme opp med varmeren problemer nå!

No comments:

Post a Comment