Thursday 17 November 2011

Snail Egg

Dammen din eller akvariet er ufullstendig uten snegler, så når du har kjøpt akvariet, en av de første tingene du bør gjøre er å introdusere noen snegler. På den annen side, hvis du tenker å sette opp en dam, trenger du ikke å bekymre deg, som de ville automatisk komme til dammen din. Sneglene har kapasitet til å rydde opp i dammer som de lever på alger, matrester, døde dyr og små planter som vokser i vann. Men er det noen arter av snegler som dreper vannlevende planter, men vanligvis er de hjelp til å forbedre sine omgivelser. Most snegler legger egg, og disse sneglen eggene ser ut som små gelé blobs, som stick på planter og andre harde overflater. Noen av favorittstedene der sneglene legger egg omfatter plante blader, murstein, leire potter og glass i et akvarium. Snail eggene er klare når de er lagt, men som de vokser de blir mørkere, og etter ca 5 uker eggene klekkes. Mer om vann snegler.
Snail Egg Hatch
Snail egg er vanligvis små drue-lignende strukturer, og de finnes i klynger. Vanligvis er eggene lagt på siden eller forsiden av et akvarium. For riktig vekst av eggene, de trenger en varmekilde i nærheten av foruten et tørt miljø. Vanligvis vil det ta om lag 5 uker for eggene å klekkes. Ta et notat når eggene ble lagt, og hvis eggene ikke klekkes fra den 5. uken, må du forsiktig fjerne sneglen eggene fra stedet, forsiktig bryte den i to og se om det er en liten baby inne. Om det er, betyr det de er klar til å klekkes, du trenger bare å plassere dem tilbake i vannet og la dem flyte. På den annen side, hvis du ikke ser noen baby, betyr det eggene er infertile, så du må forkaste dem. Ved andre uken, trenger du å ta en titt på utseende sitt, hvis de vokser de ville se litt mørk i fargen. Som de nærmer femte uken, er de tørker og hvitere. Kan du også bruke en inkubator å klekke snegle eggene, og du kan bruke noen av de to metodene - partisjonering og plast lerret, som er nevnt nedenfor:
Partisjonering av Tank, Denne metoden for avl er litt lettere i forhold til plast lerretet metoden. I denne metoden, er det varme miljøet i tanken brukt til å ruge og klekke eggene. For dette må du få en netto oppdretter og installere dem på den korteste siden av tanken slik at tanken er partisjonert. Du behøver ikke nødvendigvis trenger å installere kunstige plantene inn i det. Plasser en plastikk lerret ark på toppen av tanken, justere det med hjelp av metall kroker på en slik måte at når du legger eggene på plast lerret, er de plassert på den ene siden av tanken partisjonert av netto oppdretter. Du må plassere plast lerretet ett par inches under vann, slik at eggene får nok næringsstoffer. Når du har gjort det, må du holde den i denne posisjonen for de neste fem ukene før eggene klekkes. Denne metoden er nyttig hvis du har tenkt å beholde babyer i samme tank og bare ønsker å kontrollere områdene der de klekkes. Du kan gjerne å vite mer om sneglen faktaene.
Plast lerret; Du kan velge å bruke denne metoden hvis du har tenkt å bare la eggene klekkes i en tank, og deretter plassere dem i en annen tank. Du kan kjøpe en kasse som vanligvis kommer med et lokk. Avhengig av om du ønsker å huse dem for en lengre tid eller bare for eggene å klekke, kan du velge størrelsen på tanken. Plasser arket av plast seilduk i tanken og skjær den på en slik måte at det gjør en U-figur. Men du må sørge for at den nederste ikke berører overflaten av vann, hvor du kan sette på bunnen. Tilsett ca en tomme av vann i bunnen, slik at når babyene klekker de kan svømme i vannet. Du må plassere egg på plast lerretet og dekke det. Oppbevar den i varme omgivelser, eller du kan selv plassere en varmeputen i tanken. Hold dette for de fem neste uken etter der snegle eggene klekkes.
Les mer på:; Life Cycle av Snail; Hva Snegler spiser; Stell av snegler; Du kan enkelt klekker snegle egg i ditt hjem. Men pass på at du gir den ideelle rundt slik at de kan ha en sunn vekst.

No comments:

Post a Comment