Tuesday 15 November 2011

Meksikansk Skull Tattoo

Meksikansk tatoveringer er godt kjent på grunn av at de har svært spesifikke ikoner som nasjonale flagg, religiøse symboler og noen ganger viser Aztec tatoveringer. En særegenhet i den meksikanske kulturen og disse tatoveringer var at de alltid avbildet Gudene og sterke sider som de sto for.
Meksikansk tatoveringer var alltid gjort i et rituelt måte som de innfødte trodde at hvert individ har en Gud i ham som styrer hans personlighet og handlinger i livet. Dermed får disse meksikanske tatoveringer alltid mener å ha enten religiøse symboler eller tegninger som viser Aztec stil av tatovering. En av de meget godt kjent design som brukes i disse meksikanske tatoveringer er den meksikanske hodeskallen tatovering. Det er en unisex design og kan gjøres på noen mønster etter eget valg. Dermed dag er det veldig vanlig blant en rekke av tatovering fans. Finn noen av dine favoritt meksikansk skallen tatoveringer fra følgende design.
Meksikansk Skull Tattoo Designs
Som det er slik en hit med dagens ungdom og tatovering fans, er den meksikanske skallen tattoo betyr at det står for dødelighet og død. Det er vanligvis fikk av folk som ønsker å betale en hyllest til deres kjære som ikke er flere. Ettersom det meksikanske hodeskallen tatoveringen var inspirert av mexicanske Day of the Dead, som er en ferie i Mexico for å minnes dem som har dødd. Det finnes millioner av stiler for å trekke disse meksikanske skallen tatoveringer, og hvis du ønsker å få en av disse har du en rekke varianter å gjøre det. Nevnt nedenfor er en ideer for disse meksikanske hodeskalle tatoveringer, så prøv deg frem! Mer om tribal tatoveringer.
Meksikansk Sugar Skull Tattoo; Denne stilen av en meksikansk hodeskalle tatovering er veldig unikt og ikke mange vet om det fortsatt. Disse skull design har semi hodeskalle mønster med noen del av ansiktet som viser hodeskallen, mens det meste er laget som en vanlig kjøtt ansikt. Disse tatoveringer er gjort veldig fargerik med levende farger som rosa, blått, lilla, grønt og nyanser. Noen ganger tatovering kunstnere prøve sin kreativitet fullverdig med disse kombinasjon av farger som gjør sukker hodeskallen tatoveringer se svært attraktive. These hodeskaller kan ha jomfruer så vel som menn og har andre motiver for å gå med dem, som blomst tatoveringer og buer. Mer om skallen tatoveringer for jenter.
Warrior Meksikansk Skull Tattoo; Den andre design som mange menn foretrekker er krigeren hodeskallene med enten tinn hjelmer eller sverd i skallen. Selv om disse skallen tatoveringer er svært umenneskelig, ser de veldig maskuline og dermed blir svertet av en rekke motorsyklister. Warrior hodeskaller har en viss styrke om seg selv og også stå for å bli en udødelig fighter. Noen ganger folk liker å ha Pirates of the Caribbean tatoveringer som de tror på pirater, og for det meste det er bare fordi de ser bra ut. Warrior hodeskalle tatoveringer er få fame med mange unge og de fleste av dem kommet opp med sine egne design for disse meksikanske hodeskalle tatoveringer. Mer om meksikansk tatovering kunst.
Andre Meksikansk Skull Tatoveringer; Det er mange andre motiver som kan brukes for meksikanske skallen tatovering, da de ser veldig attraktiv sammen med kombinasjon av ting. Du kan ha gotiske design som treet tatoveringer til å gå med skallen, eller fugler som ørn og gribber også. Enkelte bein fra hodeskallen som kjevebenet eller ene siden av tempelet er også laget av mange fans. Som skallen tatoveringer avbilder den mørke side, fans liker å få disse gjort for moro. En flammende skalle vil også se flott hvis det er gjort i riktig stil og måte. Når det er rett og slett en hodeskalle design og ingen andre, disse tatoveringer se bra ut i svart, men når de er sammen med andre design, foretrekker du en farget tatovering. Mer på skallen og crossbones tatovering.
Du kan ha disse tatoveringer på ryggen i full størrelse eller skulderbladene som disse designene ser ikke bra når gjort mindre i størrelse. Således hvis du ønsker å få en av disse meksikanske skallen tatoveringer, vil jeg foreslå enten arm, nakke eller skuldre. Disse stedene har rikelig plass til å huse en komplett hodeskalle en når disse hodeskallene er store de ser virkelig stilig. Mer på ermet tatoveringer.
Dermed med disse meksikansk skull tatovering design, du sikker på at ønsker å prøve noe unikt og annerledes neste gang du ønsker en tatovering. Så, gå få deg en av disse tatoveringer og gjøre det store så du kan faktisk gjøre heads slå!

No comments:

Post a Comment