Friday 18 November 2011

Slate Tile Baderom

Natural steinfliser har alltid vært i moten fordi de fastsette at ruggedness som kreves for badene. They are stain resistant and durable at the same time plus, they are available in en wide variety of types and finishes. Som er grunnen til at skifer flis bad design er stadig mer populært dag for dag. Skifer er et veldig slitesterkt naturmateriale tilgjengelige for deg når det gjelder søken av naturstein baderomsfliser. På grunn av sin utholdenhet og eleganse, er det et sterkt anbefalt type av flis for baderom og andre husholdningenes bruk. Mer om bad dekorere.
Slate Tile Bad Ideas
Skifer fliser råvarer har en iboende egenskap som gjør dem svært populært. Som jeg sa tidligere, er skifergulv en ekstremt holdbart alternativ til bad og for hele huset som et spørsmål om faktum. Sammen med lang levetid, er dine skifer også sklisikre. Skifer fliser har en god kvalitet vann absorpsjon kapasitet som gjør dem få et slags gammelt og rustikt utseende, som er den mest ettertraktede se etter moderne hjem dekorasjon i disse dager. Skifer fliser absolutt økning estetisk verdi av bad og kan gjøre huset enda mer unike. Disse brikkene kan brukes for interiør og eksteriør av badet. Dette fenomenet gjør dem til en veldig gunstig alternativ for deg som huseier.
Skifer fliser kan monteres på ulike steder på badet, men de er mer passende for taktekking og gulv. Imidlertid kan du bruke dem på badet veggene, dusj, badekar, benkeplater og faktisk noen overflate på badet, som du ønsker etter. Etter min oppfatning bør du matche skifer fliser på gulv med skifer bad vegger og bad forfengelighet eller håndvask (det som er praktisk). Du kan velge den beste skifer flis mønster fra et bredt spekter av farger og design som er tilgjengelig. Det er relativt billig, som er grunnen til at de være et godt valg for et stramt budsjett prosjekt av badet remodeling også.
Slate Tile Baderom Design
I likhet med de andre dyre bad gulv alternativer, skifer fliser er tilgjengelig i et bredt spekter av former, størrelser, mønstre og farger. Du kan velge noen av de populære figurene av skifer fliser, for at drømmen skifer badet av deg. Noen av de mest populære figurene inkluderer - feltet flis (all round fliser og med vedlagt avstandsstykker), avrundet kant skifer flis, REX flis (med to runde kanter), kvadrant flis (konveks fliser med glaserte striper), universal flis (to glasert finish med kvadrat av kanten), bullnose flis (kvadrant fliser med bullet end) og Mitered fliser som også er en kvadrant brikke men det kommer med Mitered slutten. Mer om bad design.
Sammen med figurene, må du også vurdere mønsteret av skifer fliser. Det finnes fire store mønstre, som også kan kalles som ferdig flis, hvor disse flisene er tilgjengelig. Disse mønstrene er - clefted skifer flis (dimensjonale rå og naturlig finish), polert skifer flis (skinte skifer som ligner til marmor), slipt skifer flis (skifer som er gjort glatt og flat ved sliping) og børstet skifer fliser, som er noe lignende til clefted skifer flis men det har myke rygger. Selv om du velger flis mønstre, vil du sikkert få en overraskende variasjon i farge mønster på hver flis, fordi ikke to skifer ser akkurat like hverandre.
Les mer på:; Slate Tile Installasjon; Hvordan Clean skifergulv, Før du velger mønsteret og formen på fliser for skifer flis badet, er det svært viktig å skape en perfekt utforming av planen på et millimeterpapir, slik at å gjøre det enkelt for deg å ta riktige målinger. Også bruke egnet substrat og en bidrar mørtel for fliser som du har valgt. Opt for en god kvalitet skifer flis fugemasse, det være seg høy glans, lavt glansen eller ingen glans (avhengig av etterbehandling på flisene). Til slutt, fuging skifer fliser er også en viktig oppgave som du må utføre for å øke utholdenhet av skifer flis bad.
Vel da var dette alt jeg måtte fortelle deg om skifer flis bad. Når du velger ønsket mønster av skifer fliser, vil jeg foreslå at du tar profesjonell hjelp til å installere dem på badet. Det er en tryggere og enklere alternativet tilgjengelig for deg.

No comments:

Post a Comment