Saturday 5 November 2011

Spill for Par

Hete kan absolutt ødelegge helgen. Det er umulig å dra ut til en strand eller shopping en aircondition mall. Opphold innendørs er den eneste levedyktig alternativ, når solen utenfor truer din hver aktivitet. A regn også kan rote dine romantiske sammen. Du kan ikke gå ut, og bor i, blir for kjedelig. Du kan finne massevis av morsomme ting å gjøre når man kjeder seg. Men, de også får monotone etter en stund. Hvis du er en par og er tvunget til å bo hjemme, på grunn av non-kooperativ værforholdene, her er noen spill for par å gjenopplive romantikk.
Romantisk Games for Par
Romantic Clues, dette spillet ligner på en skattejakt. Å spille dette spillet, skrive et par romantisk ledetråder for partneren din og skjul på steder som ikke er så vanskelig å finne. På å finne hver eneste ledetråd din partner blir en pakke for eksempel en massasje lotion som vil føre til neste ledetråd, som en essensiell olje og så videre. Du kan lage utallige varianter av ledetråder i denne omgang, avhengig av hva du ønsker til slutt å bli! Til slutt når partneren din finner det siste ledetråd han / hun er en belønning til en handling av kjærlighet. Nå bestemme hva det skulle bli!
Truth & Dare; en typisk morsomt party-spill for par, sannheten og tør er stor moro. Du kan spille den bare mellom dere to eller med andre par også. For å gjøre spillet litt vilt, prøv den slemme sannhet eller tør spørsmål og tør ideer.
Hot Affair, Hvis du er ute etter brettspill, så dette er den ene. Det beste brettspill for par, er at de bli spilt av en gruppe mennesker og ikke bare paret alene. Hver spiller skal rundt på brettet seks ganger, blir mer og mer intim med hver bevegelse. Med hver bevegelse, nærmere målet, kan paret faktisk lever ut fantasien. Games for par å spille hjemme slik som Hot Affair, er en mulighet for par å engasjere seg i spennende samtaler og invitasjoner. Hva kan være en bedre måte å komme nærmere din partner?!
Party Scrabble, Rules of scrabble kan endres for å passe på din måte. For et parti scrabble, vil par få lov til å gjøre bare romantiske ord, å sende over meldinger til hverandre. Kan du også lage en variant av 'Sexy Scrabble "med en litt skitten snakke eller staving ut! Denne endringen ville være absolutt morsomt når festen er over og du ligger foran peisen med glass vin. Game on!
Meldinger på Back, morsomme spill for par ikke alltid trenger et apparat. Alt du trenger er litt fantasi. Dette er en av de billigste (som det ikke krever noe materiale) spill. Begynn med å skrive romantisk og intim ord på ryggen. Langsomt frem til å skrive meldinger på ryggen. If hun ikke klarer å tolke dem på riktig måte, be om en tjeneste. Gunst, skal meldingen, kunne hun ikke forstå.
Motivet til disse spillene for par til å forstå hverandre bedre. I mer enn en måte, spille spill, hjelpe i å bygge en karakter. Det lærer par å være et team, og å støtte hverandre. Dersom små verdier da disse blir absorbert av par gjennom disse spillene, så hvorfor ikke?! Så, la spill begynne!

No comments:

Post a Comment